کوکوی مغزدار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوکوی مغزدار (/showthread.php?tid=163543) |
کوکوی مغزدار - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم . یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه . مواد لازم :
* قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه. * بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم . * سیب زمینی رو بپزید و باپوره کن له کنید یا رنده کنید . * تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید. * سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید . * نکته : برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن . * فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه . * داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید . * بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید . * وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین . * دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید . * قالب رو در فر بمدت 45 دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود . * بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه . * می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید . |