امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید)

سلام من تازه امدمRolleyes
پاسخ
آگهی
(17-08-2012، 14:20)لی لی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فکر می کنی دنیا قبل از ظهور امام زمان(عج) از بین می رود؟نظرت کاملا غلطه چون روایت شده وقتی امام آخر بعد از هفت سال حکومت شهید می شود دنیا به آخر می رسد تازه خورشید تادو میلیارد سال دیگه عمر می کنه

کی فکرمیکنه دنیابه اخرمی رسد؟؟؟؟؟

(17-08-2012، 14:25)فطرس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من تازه امدمRolleyes

چه ربطی داشتDodgy
پاسخ
کاش زودتر تموم شه راحت شیمcrying
آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) 2
پاسخ
من اصلا قبول ندارم
فقط خدا از همه چیز باخبره
اینا کشکه
پاسخ
اینا همش چرتو پرته
اللهم عجل لولیک الفرجHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط abolfazl-r
(17-08-2012، 14:27)_VaMPiRe_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='لی لی' pid='235443' dateline='1345202455']
تو فکر می کنی دنیا قبل از ظهور امام زمان(عج) از بین می رود؟نظرت کاملا غلطه چون روایت شده وقتی امام آخر بعد از هفت سال حکومت شهید می شود دنیا به آخر می رسد تازه خورشید تادو میلیارد سال دیگه عمر می کنه
اولا که نباید بی پایه و اساس چیزی را به چهارده معصوم (ع)ببندیم
بعدشم
آیا امام شهید می شوند ؟ و در این صورت چگونه مطابق عدل و داد می باشد؟

پاسخ: در مورد پایان زندگی حضرت به درستی نمی توان سخن گفت، روایتی که در آن سخن از شهادت حضرت به دست یک زن به میان آمده، هم ضعف سند دارد و هم اضطراب در متن و هم اینکه در متون شیعه وارد نشده است. برخی به سخن امام حسن مجتبی(ع) (که فرمود: نیست از ما ائمه مگر اینکه یا مسموم می شود یا مقتول)، استناد کرده و گفته اند: حضرت در نهایت به شهادت می رسد؛ ولی کیفیت آن روشن نیست. در برخی روایات نیز سخن از رحلت آمده است. در توجیه روایت امام حسن(ع) گفته شده است: این روایت می تواند مربوط به زمان حاکمیت بنی امیه و بنی عباس باشد که به ائمه(ع) سخت می گرفتند. بنا بر این نمی توان به روشنی در این باره اظهار نظر کرد.
هنگام رحلت امام زمان(ع) بنا بر روایات، امام حسین(ع) رجعت کرده و حکومت عدل را رهبری می‌كند و تا زمانی که خداوند اراده کند زندگی انسان ها ادامه می‌یابد و یكی از امامان پیشوایی مردم را بر عهده خواهد داشت.
البته بر فرض پذیرش قول به شهادت، عدل و داد زیر سؤال نمی‌رود. معنای اجرای كامل و گسترده عدل این نیست كه هیچ خطا و اشتباهی در دوران ظهور از سوی مردم رخ نمی‌دهد، زیرا مردم دارای اختیارند و ممكن است فردی مرتكب كار خطایی شود؛ بلكه مراد این است كه هر كس مرتكب تجاوز و خطا شد، كیفر آن را نیز می‌بیند بنابراین، اگر فردی حضرت را به شهادت رساند به وسیله امام بعدی به كیفر كار خود می‌رسد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://nowhe.blogfa.com/
پاسخ
اول من و تو گفت 2011 نابود میشه بعد ایران گفت 92
من که قبولش ندارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
اره بابا همش چرته که دنیا به پایان میرسه مگه الکیه؟؟؟
مرسی علی جان
پاسخ
منم اینو تو یه سایت خوندم ولی نمیدونم درسته یانهHuhHuh
پاسخ
پیامبر گفته پایهن دنیا اتفاقی اتفاق می افته
بیشتر از پیامبر که نیست.:4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv:
آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) 2آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) 2
پاسخ
 سپاس شده توسط *parmida*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگر من مخترع بودم ... ( زیبا ترین انشای دنیا! ) ♥ ♥ ♥
  غمگین ترین جمله دنیا!!
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  دخترانی که مانتو می پوشند / حتما حتما بخوانند
  معما: چه کسی خواهد مرد؟!
  داستان به دنیا اومدن سید پوتین
  14 چهره مشهور دنیا هنگام مرگ چه گفتند؟
  سخت ترین سوال دنیا اگه کسی بتونه جواب بده سپاس میشه
  اگر چشم های زیبا میخواهید بخوانید.♡
  پایان رویای خیالی ؛ بایدن هم مانند ترامپ درباره برجام حرف می زند

پرش به انجمن: