14-08-2014، 16:35
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
680 گرم
پنیر موزارلا (رنده شده)
450 گرم
پیاز کوچک - خرد شده
1 عدد
سس ورستر شایر
1 قاشق غذاخوری
جعفری (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری
شیر
1 قاشق چای خوری
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته
8 عدد
بیسکوییت
به مقدار لازم
داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 3 نفر
پنیر خامه (نرم شده) 680 گرم
پنیر موزارلا (رنده شده)
450 گرم
پیاز کوچک - خرد شده
1 عدد
سس ورستر شایر
1 قاشق غذاخوری
جعفری (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری
شیر
1 قاشق چای خوری
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته
8 عدد
بیسکوییت
به مقدار لازم
طرز تهیه :
داخل یک کاسه بزرگ، 450 گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.
داخل یک کاسه بزرگ، 450 گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.
داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.