09-08-2014، 19:41
مواد اولیه:
مرغ نصف یك عدد
سبزی محلی یا جعفری و گشنیز 500 گرم
تخم*مرغ دو عدد
لپه یك پیمانه
آبلیمو به اندازه كافی
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سبزی را ریز خرد كرده و سرخ می*كنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه می*ریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه می*كنیم.
تخم*مرغ*ها را هم زده به مخلوط مرغ می*افزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.
نکته: این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.