09-08-2014، 16:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-08-2014، 17:03، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
هر بازیگری متُد های خاصی برای ایفای نقش دارد
هر نقش فراز و نشیب های خودش را دارد
ماندگاری یا عدم آن هم در طول زمان مشخص میشود
اما هربازیگر زندگی شخصی خود را نیز در کنار این حرفه دارد . گاهی کمترین موضوعی از زندگی شخصی اش به بیرون درز پیدا میکند و گاهی هم مدام در صدر تیتر خبرهاست
همه اینها ابعاد یک بازیگر را تشکیل میدهند و ما هر بار به بحث درباره یکی از آن ها می پردازیم
[ و ممنونم از آقای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_TakPaR_ کِ کُمکَم کردن .. ]
هر نقش فراز و نشیب های خودش را دارد
ماندگاری یا عدم آن هم در طول زمان مشخص میشود
اما هربازیگر زندگی شخصی خود را نیز در کنار این حرفه دارد . گاهی کمترین موضوعی از زندگی شخصی اش به بیرون درز پیدا میکند و گاهی هم مدام در صدر تیتر خبرهاست
همه اینها ابعاد یک بازیگر را تشکیل میدهند و ما هر بار به بحث درباره یکی از آن ها می پردازیم
[ و ممنونم از آقای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_TakPaR_ کِ کُمکَم کردن .. ]
نقد شخصیت: جانی دپ( اسم اصلی: جان فر دپ)

یکی از برترین بازیگران لیست من
نظرم رو دربارش میگم :
یک بازیگر در معنای واقعی : وقتی میشه این رو بهش اطلاق کنم که میبینم چهره ای داره با قدرت بالا برای پذیرفتن شخصیت های متفاوت در قالب ها
متعدد گاهی وقت ها اینقدر گریم برخی نقش ها بر روی اون سنگین که واقعا به خودم شک میکنم که آیا جانی هست یا نه !
صدای بسیار لحن پذیر : گاهی وقت ها میشه شخصیت رو تنها با گوش دادن به صداش شناخت و گفت شخصیت مورد نظر چه ویژگی هایی
میتونه داشته باشه
بازی با بدن , تمام اجزای صورت و ...
سوپرایز کردن مخاطب در ارائه بازی تو هر فیلمی . حتی اگه به بدی توریست باشه
فیلم های دوره جاهلیتش رو بدک نمیدونم . اما تمام اوج بودنش برای من زمان بودنش در کنار " تیم برتون " هست .
این 2تا وقتی در کنار هم قرار میگیرند ، فیلم هر چند دقیقه ای که باشه برای من بی نظیر میگذره .. !