امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برنج و ماهی دودی با عدس

#1
برنج و ماهی دودی با عدس 1
​برای 4 نفرزمان آماده شدن لوازم :4 دقیقهزمان پخت: 16 دقیقه ارزش غذایی


  1. مقدار ارزش غذایی


    1

    کالری

    468


    2

    پروتئین

    27 گرم


    3

    کربوهیدرات

    70 گرم


    4

    چربی

    11 گرم


    5

    چربی اشباع شده

    1 گرم


    6

    فیبر

    7 گرم


    7

    شکر

    6 گرم


    8

    نمک

    1.39 گرم








مواد لازم


  1. مواد لازم

    مقدار


    1

    برنج باسماتی

    250 گرم آسان پخت


    2

    پیاز قرمز

    3 عدد ، خوب خردشده


    3

    روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری


    4

    فیله*ی ماهی دودی

    140 گرم


    5

    فیله*ی ماهی

    140 گرم


    6

    عدس

    250 گرم


    7

    پوسته بیرونی لیمو

    1 عدد (سپس لیمو را به صورت تکه های مثلثی ببرید)


    8

    جعفری

    1 دسته بزرگ ، تقریباً خردشده


    9

    بادام

    25 گرم تف داده*شده








[b]روش تهیه[/b]

برنج را در آب جوش بپزید تا کمی نرم شود ، سپس آبکشی کنید . در همین حین پیازها را در روغن در یک ماهیتابه*ی بزرگ نچسب روی شعله*ی ملایم برای 10 تا 12 دقیقه سرخ*کنید تا طلایی شوند. در یک ماهیتابه کم عمق مقداری آب به جوش آورید . سپس فیله*ی ماهی را به آن اضافه کرده و برای 4 دقیقه آب پز کنید تا ماهی کمی بپزد. سپس آبکشی کرده و و به تکه*های بزرگ ببرید. نیمی از پیازها را داخل یک بشقاب ریخته و کنار بگذارید.برنج*های آبکشی شده و عدس را به ماهیتابه*ی پیاز اضافه کنید. سپس با ماهی، پوسته*ی لیمو و جعفری ترکیب کنید تا گرم شود. پیازهایی که کنار گذاشته بودید و بادام را روی غذا ریخته ، و با تکه*هایی لیمو در کنار غذا، آن را سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان