انجمن های تخصصی  فلش خور
برنج و ماهی دودی با عدس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: برنج و ماهی دودی با عدس (/showthread.php?tid=153993)



برنج و ماهی دودی با عدس - ✘v!☻lent girl✘ - 07-08-2014

برنج و ماهی دودی با عدس 1
​برای 4 نفرزمان آماده شدن لوازم :4 دقیقهزمان پخت: 16 دقیقه ارزش غذایی


  1. مقدار ارزش غذایی


    1

    کالری

    468


    2

    پروتئین

    27 گرم


    3

    کربوهیدرات

    70 گرم


    4

    چربی

    11 گرم


    5

    چربی اشباع شده

    1 گرم


    6

    فیبر

    7 گرم


    7

    شکر

    6 گرم


    8

    نمک

    1.39 گرم








مواد لازم


  1. مواد لازم

    مقدار


    1

    برنج باسماتی

    250 گرم آسان پخت


    2

    پیاز قرمز

    3 عدد ، خوب خردشده


    3

    روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری


    4

    فیله*ی ماهی دودی

    140 گرم


    5

    فیله*ی ماهی

    140 گرم


    6

    عدس

    250 گرم


    7

    پوسته بیرونی لیمو

    1 عدد (سپس لیمو را به صورت تکه های مثلثی ببرید)


    8

    جعفری

    1 دسته بزرگ ، تقریباً خردشده


    9

    بادام

    25 گرم تف داده*شده








[b]روش تهیه[/b]

برنج را در آب جوش بپزید تا کمی نرم شود ، سپس آبکشی کنید . در همین حین پیازها را در روغن در یک ماهیتابه*ی بزرگ نچسب روی شعله*ی ملایم برای 10 تا 12 دقیقه سرخ*کنید تا طلایی شوند. در یک ماهیتابه کم عمق مقداری آب به جوش آورید . سپس فیله*ی ماهی را به آن اضافه کرده و برای 4 دقیقه آب پز کنید تا ماهی کمی بپزد. سپس آبکشی کرده و و به تکه*های بزرگ ببرید. نیمی از پیازها را داخل یک بشقاب ریخته و کنار بگذارید.برنج*های آبکشی شده و عدس را به ماهیتابه*ی پیاز اضافه کنید. سپس با ماهی، پوسته*ی لیمو و جعفری ترکیب کنید تا گرم شود. پیازهایی که کنار گذاشته بودید و بادام را روی غذا ریخته ، و با تکه*هایی لیمو در کنار غذا، آن را سرو کنید.