امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غیرت های خفته

اصلا نفهمیدم که شاگرد اتوبوس است ، پسر راننده است یا خادم کاروان ؟ هر چه بود رفتار خیلی جلفی داشت . توی اتوبوسی که همه شان از دختر های دانشجوی کاردانی هنر بودند ، پسری با این شکل و قیافه و رفتار ، وصله ی نچسبی به نظر می رسید . با یکی از دختر ها بیش از اندازه شوخی می کرد . مردد بودم که نصیحت شان کنم یا نه ؟ 
من بین راه به آنها ملحق شده بودم و قرار بود فقط تا طلائیه همراه شان باشم . بنابراین شناخت چندانی از آن جمع نداشتم . 
طبق وظیفه ای که داشتم بلند شدم و چند دقیقه ای را درباره شجاعت و مردانگی شهدا صحبت کردم . کار آنها که در طلائیه تمام شد ، خداحافظی کردم و برای استراحت به سوله ی مخصوص سربازها رفتم . از پشت در ، کسی صدایم کرد . بلند شدم . دیدم همان دختری است که آن پسر خیلی با او شوخی می کرد . از دیدنش تعجب کردم . با عجله کاغذی به من داد و تند گفت : " حاج آقا لطفا تا من نرفتم این کاغذ را نخوانید " و دوید تا زودتر از محوطه طلائیه خارج شود . فکر کردم شاید حرفی توی اتوبوس زده ام که باعث ناراحتی اش شده . 
کاغذ را باز کردم . بعد از سلام و کمی تعارف نوشته بود " حاج آقا ! آن پسر جوانی که داخل ماشین دیدید ، برادر من است که متاسفانه معتاد به هرویین بوده . هر چه با او صحبت می کردم فایده ای نداشت . البته یک بار ترک کرد . اما دوستان ناباب ، باز او را به اعتیاد کشاندند . روز عرفه پارسال من طلائیه بودم . از شهدای گمنام طلائیه خواهش کردم کاری کنند براردم به این جا بیاید و به واسطه شهدا غیرتش زنده شود . 
به اصرار من ، مسئول کاروان قبول کرد تا برادرم به عنوان خادم گروه با ما همسفر شود . حرف های شما و سایر برادران راوی ، ذره ای از غیرت شهدا به او فهماند . او خیلی متحول شده است و .... 
حاج آقا ! از طرف من به همه بگوئید شهدا بد و خوب را از هم جدا نمی کنند . آنها همه را برای زیارت دعوت می کنند . حتی برادر معتاد من را . 

راوی : حجت السلام نائبی از گروه تفحص سیره شهداء قم
غیرت های خفته 1
پاسخ
 سپاس شده توسط saye641 ، مهربان ترین دختر دنیا ، ALI REZA J ، mohsenniceboy ، zahra HA ، Cute+Girl ، RєƖαx gнσѕт ، زینب رهبر ، alone nafas ، اونی ، ایرانی اسلامی ، ★♕NIGHT STAR♕★ ، ❤уαѕαмιη❤
آگهی
چقد قشنگ....
گــــــــاهي بايد نبخشيد كسي را كه بارهــــا او را بخشيدي و نفهميد، تا اين بار در آرزوي بخشش تو باشد!
گــــــــاهي نبايد صبر كرد، بايد رها كرد و رفت تا بداند اگر ماندي، رفتن را نيز بلد بودي!
گــــــــاهي بر سر كــار هايي كه براي اطرافيانتـــــ انجام ميدهي، بايد منتـــ گذاشت تا آن را كـم اهميتـــ ندانند!

گــــــــاهي بايد بد بود، براي كـــسي كه فــرق خوبــــ بودن را نميداند...!!

غیرت های خفته 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★
مرسی قشنگ بود
آره تو راست میگی که بد شدم

آروم میگی که جون به لب شدم

امشب بمون اگه بری چیزی درست نمیشه

ساده نمیشه بی خبر بری عشقم

بگو نمیشه بگذری از من

بگو کنارمی همیشه

تورو خدا ببین چه حالییم نگو که میری

دلم میخواد که دستامو بگیری

نرو بدون تو شکنجه میشم

پیشم بمون

دیگه چیزی نمیگم اخریشه

کسی واسم شبیه تو نمیشه

یمون الهی من برات بمیرم
پاسخ
ممنوم خیلی قشنگ بود...
آرامش سهم قلبی است
              که در تصرف خداست
پاسخ
من میتونم درک کنم
چون من گناهکارو هم قبول کردن
من از بین 45 نفرSleepy
پاسخ
چرا خفته؟هنوزم بيدارن
پاسخ
عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالی​
بعضیافکرمیکنن باخیلیام...
خیلیام فکرمیکنن بابعضیام...
قشنگیش اینه که من موندموتنهاییام...
پاسخ
خوشمان آمدHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیا درباره غیرت بحث کنیم
  غیرت علوی(لطفاهمه بیاین)
  غیرت یعنی این ....1 دقیقه وقتتو بیشتر نمیگیره ....
  آفـــــــــت غیرت و حیا
  میگفت ما نسل غیرت روی خواهر و روشن فکری روی دوست دختریم.....
  تو این دوره زمونه غیرت وجود دارهـ
  غیرت دینی
  چه بر سر غیرت ایرانی ها اومده ؟
  مردان بی غیرت،تفاوتی با سیب زمینی ندارند
  خیمه - غیرت - ناموس.....

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان