12-07-2014، 9:49
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک کاسه سوپ داغ در یک شب موسمی بسیار دلچسب است . در این مقاله ما این دستور غذای سوپ سالم را آموزش میدهیم که دارای حبوبات سالم و طعم مکزیکی است . این سوپ لوبیا تند است که باید در فصل سرد سال امتحان کنید.
مواد لازم:
۴/۳ فنجان لوبیا قرمز خیس کرده و پخته شده
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف قاشق سیر ریز خرد شده
۱/۴ پیمانه پیاز سفید ریز خرد شده
۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
فلفل قرمزخشک ۱ قاشق چایخوری خشک
۱ قاشق چایخوری پونه خشک
۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
نمک
چاشنی:
۲ قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر mozzrella رنده شده (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. روغن را در ماهی تابه نچسب بریزید ، سیر و پیاز را در روغن در شعله متوسط برای یک دقیقه سرخ میکنیم
۲. گوجه فرنگی، تکه های فلفل، پونه و سس گوجه فرنگی را ، خوب مخلوط کنید و بگذارید روی شعله متوسط برای ۲ تا ۳ دقیقه، در حالی که گاها تکان می دهید
۳. نمک را اضافه کنید
۴. با پیازچه و پنیر سرو کنید
یک کاسه سوپ داغ در یک شب موسمی بسیار دلچسب است . در این مقاله ما این دستور غذای سوپ سالم را آموزش میدهیم که دارای حبوبات سالم و طعم مکزیکی است . این سوپ لوبیا تند است که باید در فصل سرد سال امتحان کنید.
مواد لازم:
۴/۳ فنجان لوبیا قرمز خیس کرده و پخته شده
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف قاشق سیر ریز خرد شده
۱/۴ پیمانه پیاز سفید ریز خرد شده
۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
فلفل قرمزخشک ۱ قاشق چایخوری خشک
۱ قاشق چایخوری پونه خشک
۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
نمک
چاشنی:
۲ قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر mozzrella رنده شده (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. روغن را در ماهی تابه نچسب بریزید ، سیر و پیاز را در روغن در شعله متوسط برای یک دقیقه سرخ میکنیم
۲. گوجه فرنگی، تکه های فلفل، پونه و سس گوجه فرنگی را ، خوب مخلوط کنید و بگذارید روی شعله متوسط برای ۲ تا ۳ دقیقه، در حالی که گاها تکان می دهید
۳. نمک را اضافه کنید
۴. با پیازچه و پنیر سرو کنید