31-07-2012، 7:33
توی تصویر زیر برخی از نماد های فراماسونری (شیطان پرستی ) رو می بینید :
|
رابطه ی نازیسم با بی دینی وشیطان پرستی |
|||||||||||||||||||||||
31-07-2012، 7:33
توی تصویر زیر برخی از نماد های فراماسونری (شیطان پرستی ) رو می بینید :
31-07-2012، 9:11
درضمن کلاه سربازان نازی وچندین علائم دیگر نازی ها. نیز جزو این علائم بر شمرده میشه
31-07-2012، 9:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-07-2012، 9:34، توسط mohamad mzx.)
نازیسم هیچ ربطی به شیطان برستی و فراماسونری نداره.کوچولوا من 5 سال زندگی خودمو بای این تحقیق گزاشتم بدتویی که هیچی هالیت نیست داری می گی نازیسم بی دین هست و برای شیطان برستاس
نویسندی این مطلب بدون که نباید دروغ به مردم بگه حالا تحقیق منو میبینی که کی راست می گه .مهم mailبده تابهت بگم چی جریان
31-07-2012، 10:00
شما با حاج آقا امین خندقی صحبت کن من ایمیل ایشون رو دارم.خواستید بهتون بدم.
اینم وبلاگ ایشونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://noises.blogfa.com ایشون در این مورد در اون کتاب نوشتن. اون کتاب پژوهش برتر حوزه علمیه درسال 86 نیز شناخته شده وبه چاپ چهاردهم نیز رسیده. اگرکتاب رو مطالعه کنید به تمام ابعاد وحیله های صهیون ها وشیطان پرستان پی می برید.
31-07-2012، 12:12
برخی از نشان ها مرتبط با این موضوع
اس نازی ها وسط پنتاگرام علامت رایج ((سیتنو نازیسم ها))
ایشون اگر عقل در کله و ایمان در سینه داشته باشند کتابشونو به زودی تغییر میدهند
شما ادم غیر قابل تحملی هستید جناب نیکلای شما شباهت زیادی به لنین دارید وقتی میخواهید چیزی را ثابت یا کاری را انجام بدید غیرقابل تحمل میشید من ترجیح میدم اعمال افراد را بررسی کنم اون اقای روحانی احتمالا تا حالا مسجد نرفته بوده چون در مسجد های ما علامت چلیپا کاملا مشهوده اون اقا احتمالا تاریخچه رایش را مطالئه نکرده بوده وگرنه خراب شدن دژهای فراماسونی را به دست هیتلر میشنیده اون اقا به دلیل کمبود مطالعه خود دارد به فرهنگ اسلام و میهنی ما تجاوز میکند و شما چون میخواهید به هدفتان برسید از او حمایت میکنید
31-07-2012، 13:50
ایشون گفتن که در قدیم در مساجد وکشورهایی که آریایی ها می زیستن وحتی گردونه مهر استفاده می شده اما از زمان هیتلر به بعد معنی اش فرق کرده واز زمان نازی ها به بعد به عنوان علامت شرارت وپلیدی شناخته میشه ونئو نازی ها وشیطان پرستان استفاده می کنن.
به گزارش های نیروی انتظامی که آخر متن گذاشتم توجه کنید.از افراد شریر وپارتی های غیر اخلاقی صلیب شکسته کشف شده. برای مثال اون ستاره وسط پگرچم اسرائیل رو ایشون ستاره داوود نمی دونن!!!!!! واون رو نماد شیطان پرستی می دونن.
31-07-2012، 14:03
پس از سقوط نازی این علامت معنای شرارت امیزی پیدا کرد نه در دروان او انها اینکا را میکنند که هیتلر را بد نام کنند
31-07-2012، 14:04
استفاده این نماد ها توسط فراماسون ها انکار ناپذیره
بحث با شما مثل بحث با هویجه یک سال است من دارم با شما بحث میکنم جناب سورنا هم تازه نفسند به فرض یک سال دیگر نیز با شما بحث خواهند کرد ممکن است گاهی حرفی را در لحظه ای بپذیرید ولی کافی است لحظه ای غافل شویم تا به انکار ان بپردازید
اگر فردی بیش از یک هفته کمونیست ماند بازگرداندن ان غیر ممکن است
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|