امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

بعله .. چیز زیادی نفهمیدم :|
ولی در کل ازش بدم میاد ((:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
(28-05-2014، 12:04)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول! نقاط مشترکم با شاهین بیشتر شد! Big Grin
عرفان ول کن! تو هر چی بگی:
این یارو که به جای جواب دادن کم میاره هی اتفاقای دیگه رو میکشه جلو!
اون یکی احمقم که هی حدیث میاره بعد میگه به امام توهین کرده! در صورتی که اگه شما حرفای شاهین یا آهنگ نقی که اینقد سرش بحثه رو گوش کنی میبینی به شخص امام هیچ توهینی نشده!

ادب رو حال کنید.......

من بدتر او خودت میتوستم جوابت رو بدم اما نمیدم...... بماند....

اگه آوردن حدیث امام معصوم هم حماقته من بدترین احمق دنیا هستم!!!!!!!Dodgy

این روزا جای خیلی چیزا عوض شده.....
اینم روش.....

شما هم به نقاط مشترکت با شاهین بچسب روز جزا دور نیست باهاش محشور بشی انشالله.....Smile
اولا شما جواب منو بده! کجای آهنگ نقی به امام نقی توهین شده؟تو که احمق هستی! تو اون شکی نیست! هر کی که همه ی مسائل رو با هم قاطی میکنه احمقه!
آره جای خیلی چیزا عوض شده! بعضیا اومدن واسه ما ادای بچه پیغمبرا رو در میارن! فکر کردی خیلی پاک و مطهّری؟
من به نقاط مشترکم با شاهین میچسبم ولشم نمیکنم! شما برو به نقاط غیر مشترکت بچسب باد نبره!
Take The Gun
&
Count To Three
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-05-2014، 12:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهین تو یکی از حرفاش گفته:
به قول شاملو وقتی پایین رود سر میبرن ما نمیتونیم بالای رود آب بخوریم!

همجنسبازه؟ دمش گرم حاجی! میتونه ازدواج میکنه! تو الان مشکلت چیه با این قضیه؟

عجب :|
با همجنس گرایی موافقی شما؟! :|||||||
مریضید ب خدا ..
همجنس گرایی ی مشکله ؛ ی چی مث بیماریه :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc
(28-05-2014، 12:11)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنابانی که از این شخص دفاع میکنید.لطفا ادعای روشن فکری نکنید.این روشن فکری طعم غربی میده.
شما احتمالا تعصبی روی معصومینتون ندارید.
یه سوال:کسی به خونوادتون بی احترامی کنه چیکار میکنید؟(به شرط تعصبتون روی خونوادتون)
سکوت میکنید تا ادامه بده؟
مقابله به مثل میکنید؟و در برابرش می ایستید؟
میرید سمتش و نصیحتش میکنید؟
یا اینکه براش هورا میکشید تا ادامه بده؟
منو دوستان دیگه رو اماممون تعصب داریم.
راه اولو که هرگز انجام نمیدیم دور از غیرتو تعصبه.
راه سوم که فایده نداشت چون حرف خودشو میزنه.
راه چهارم که باز با راه اول فرقی نداره.
پس میمونه راه دوم.
اگه راه دیگه ای سراغ دارید به شرط تعصب رو دینتون معرفی کنید.
اماممون به ایشون توهینی نکرد که این آقا توهین کرد.
بله در دینمون به هرکسی توهین کردن گناهه.به کسی که توهین نکردو توهینش میکنیم گناهه.نه کسی که دیگه شورشو در آورده و خودش شروع کرده و دست نمیکشه.

باتشک
معلومه در برابرش وایمیستیم! :|احمق چی میگی! تو که آهنگای شاهین رو گوش ندادی اول برو گوش بده! اون جز شکایت از اجتماع و زندگی یه سری افراد بی خدا چیزی نمیگه! خودش اعتقاد نداره! به ما چه مربوط! کجا اومده بگه شما اعتقادتون رو بزارین کنار بیاین عین من بشین؟ :|

(28-05-2014، 12:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهین تو یکی از حرفاش گفته:
به قول شاملو وقتی پایین رود سر میبرن ما نمیتونیم بالای رود آب بخوریم!

همجنسبازه؟ دمش گرم حاجی! میتونه ازدواج میکنه! تو الان مشکلت چیه با این قضیه؟

عجب :|
با همجنس گرایی موافقی شما؟! :|||||||
مریضید ب خدا ..
همجنس گرایی ی مشکله ؛ ی چی مث بیماریه :/
منم حرفم همینه عزیزم..اون یه مریضی داره! به خاطر مریضیش یه عده اومدن محکومش میکنن! این درسته؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
پاسخ
(28-05-2014، 12:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:04)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یکی احمقم که هی حدیث میاره بعد میگه به امام توهین کرده! در صورتی که اگه شما حرفای شاهین یا آهنگ نقی که اینقد سرش بحثه رو گوش کنی میبینی به شخص امام هیچ توهینی نشده!

ادب رو حال کنید.......

اینم روش.....

شما هم به نقاط مشترکت با شاهین بچسب روز جزا دور نیست باهاش محشور بشی انشالله.....Smile
اولا شما جواب منو بده! کجای آهنگ نقی به امام نقی توهین شده؟تو که احمق هستی! تو اون شکی نیست! هر کی که همه ی مسائل رو با هم قاطی میکنه احمقه!
آره جای خیلی چیزا عوض شده! بعضیا اومدن واسه ما ادای بچه پیغمبرا رو در میارن! فکر کردی خیلی پاک و مطهّری؟
من به نقاط مشترکم با شاهین میچسبم ولشم نمیکنم! شما برو به نقاط غیر مشترکت بچسب باد نبره!
اقا صادق :|
بحث کردن بلد نیسی تمومش کن :|
مث ادم بحث کن و ب زرف مقابلت توهین نکن .. بی ادب ..
درباره کسیم ک نمیشناسیش قضاوت نکن !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc ، armin van buuren
ای چه کنم کسانی را که در کنار منن،همچون اهویی سر شکسته در کنارمن!
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 11
پاسخ
اه اه اه .. انگار از مشکلات جامعه بخونه چیزی حل میشه .. والا .. شمام تیکه کلامتون این شده ک ایشون ا مشکلات جامعه میخونن ! خیلی کشورشو دوس داره ی گهی براش بخوره ((:
با اهنگ خوندن هیچی نمیشه :|
ی چیزی کشف کنه .. اختراع کنه .. ب اقتصاد جامعه کمک کنه :|||| -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc
(28-05-2014، 12:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادب رو حال کنید.......

اینم روش.....

ادبت رو بیشتر نشون بده حال کنیمBig Grin چون ادب نشونه شخصیت و فرهنگ خانوادگی آدماست....

هه بچه بیغمبر ..... ما خیلی راه داریم بهش برسیم هنوز آبجی اما حداقل یه جنم غیرت تو وجودمون هست که فرق اهانت رو با غیر اهانت حالیمون بشه.....Big Grin

پاک و مطهر بودن و رسیدن به اون مرحله از اخلاق هم آرزوی قلبی ماست .......Angel

نیازی که گفتن دوباره هم نیست هم خودت میتونی سرچ کنی و دوباره بخونی هم تو نظرات قبلی نوشته شد.....(البته اگه هنوز وجدانی باقی باشه!!!!!!!)

قصه ی خوابیدن وجدان ها روی خوابیدن اصحاب کهف را سفید کره استConfused
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc
(28-05-2014، 12:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادب رو حال کنید.......

اینم روش.....

اقا صادق :|
بحث کردن بلد نیسی تمومش کن :|
مث ادم بحث کن و ب زرف مقابلت توهین نکن .. بی ادب ..
درباره کسیم ک نمیشناسیش قضاوت نکن !
پستاش رو خوندم دیگه! تو همش فکر کرده فقط خودش میدونه اسلام چیه! من مطمئنم از این که به اصطلاح اومده دین رو تبلیغ میکنه که به جاش داره توهین میکنه به اعتقادات یه سری دیگه خیلی دینم بهتره!
Take The Gun
&
Count To Three
پاسخ
احمق خودتی که تو یه تایپک عمومی داری توهین میکنی
ببین نمیخواستم اینجا اینارو بگم ولی میگم شمارو به شاهینتون میسپارم
امثال توام لنگه شاهیننجفی هستینکه ما ایرانی ها بهتون میگیم گی
ایشالله مثل شاهین بشین و با طرز فکر اون
ببخشید دوستان اگه با حرفام اذییتون کردم ولی انقد بهش زور اومده داره توهین میکنه
دمشگرم با یه مرد ازدواج کردهباهاش حال میکنه ما از امثال شما هم میگیم گی
پس در شان ما نیست با گی حرف بزنیم که برگردن بگن احمق
خدافظ همگی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 11

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان