امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

(28-05-2014، 11:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:44)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان عده ای که همچین تصوری دارن مثل داستان همون گروهی هست که ماجرای اندلس رو به ثمر رسوندن.......
اگه دانایی از نظر شما این چیزاست....
مرگ بر این دانایی که به با خدا سر جنگ داشته باشه......Dodgy

ببین اومدی نسازی! شما راه خودتون رو برید میخوام ببینم تهش به چی میرسید ما هم به راه خودمون. واقعیت اینه که خیلی چیزها پیشتر شکست خوردن. 

حرف آخرمو تو پست قبلم زدم بدرود.

من با کسی سر جنگ ندارم شما ما رو جاهل خطاب کردی....

با راه شما هم کاری ندارم.........
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
آگهی
(28-05-2014، 11:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:37)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:21)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید چرا تایپکو ببند؟
به خاطره همین کشوری که داری توش زندگی می کنی
(28-05-2014، 11:21)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی انقد بی قانونی هست؟
قانون کشورته:|

به چه دلیل باید تایپکو ببندن؟
دوست داری اینجا فیلتر بشه؟

صاحب تایپک همه عکسا و منبع هم گذاشته دلیل نداره مدیریت تایپکو ببنده
:|

امثال شما هم طرفدارش باشین به من چه ربطی داره برای من مهم اینه وطنمو دینمو دوس دارم 
لابد ما داشتیم جوش میزدیم که شما الید بلید:| خیلی جالبه حرفشونو میزنن بعد میگن به من چه ربطی داره:|

هرچقد فساد باشه تبعیض یا هرچی وطنمو دوس دارم و انقد بالغ هستم حرفی باشه خودم بزنم خودم بدونم تو کشورم چی میگذره نیاز به گفتن امثال اون نیست
پس یه حرکتی میزدی نمیشستی فساد رو نگاه کنی

شاهینت هم داره برا شوهرش آشپزی میکنه زیاد جوش نیار
منطقو کیف کن:| شاهین راست میگه از هر سگو نا سگی حرف میشنوه:|

خنده داره یکی رفته شوهر کرده این عاقا داره از اون طرفداری میکنه
مدارک جعلی:|

تقصیر تو نیستا مملکت ما راحت اجازه میده امثال تو اینجا نفس بکشن
حقوق بشر تو حلقم:| هرکس از ما نیست ضد ماست باید نابود شه:|

خیلی ناراحتی نمیگی فساد زیاده؟خب برو پیش شاهینت یا امثال شاهین اون امثال تورو ادم حساب کرد بیا هرچی دوس داشتی به من بگو
هی یعنی ایران هیچوقت درست نشه و تو جهل باقی بمونه؟
من قانون انجمنو گفتم که چرا الکی تایپکو ببند امثال ماها گندزدن به مملکت
آره برای من امثال تو مهم نیست فقط خاک وطنم مهمه و اینکه شماها چه طرز فکری دارین برای من مهم نیست
و حرفای من هم رو چند نفر نبودکلی گفتم
ببین مثال من از این سایت بدم میاد پس دلیلی نداره همش بیام اینجا
امثال شاهین که میگی مذهبیه خاک تو سر مذهبمون پس که امثال اینو تربیت کرده
بجای درد جامعه میاد توهین میکنه کسی هم حرفشو میزنه میگن ذهنش کار نمیکنه بابا
خیال نکن تو خیلی حالیته ما هیچی نمیفهمیم
کی گفته جهله؟امثال ما هستیم که به گند میشکیم
من خودم نه نماز خونم نه چیزی نهتا حالا مسجد رفتم نه چیزی
یه پسر فشن هم هستم ولی اینجوری هم نیستم بی اعتقاد باشم
انقد شعور دارم خودم بدونم کدوم حرف اسلامه کدوم حرفش نیست
انقد شعور دارم بدونم چکاری درسته چکاری غلطه
اینجوری نیستم بخاطر یه خواننده که واسه معروف شدنش هر کاری بکنه اخرم بره پیش همنجس باز ها
از اینجور ادما انتظار زیاده ندارم
تو یک سایت رو با یک کشور مقایسه می کنی؟ هرکس حق داره کشورش رو بسازه! باشه شما دیدگاه خودتون رو بیان کنید ما هم دیدگاه خودمون رو مطمئنن  هر شخصی با تفکر راه بهتر رو انتخاب می کنه!
تو فرق مصال رو نمیدونی؟
من اینو مثال زدم
اها با توهین کردن به باور کسی میخوای کشور خودتو بسازی؟
ولی این گشورانقد نخبه آدم داره که کشورشونو بسازن
این کشور نه سثوط میکنه نهدینشو از دست میده نه چیزی
هرچقدم بدخبتی باشه امثال شاهین هم با همجسگرایی یا خوندن اهنگ هیچی نمیتونن انجام بدن فقط خودش که هیچ طرفداراش هم انقد حرص میخورن که اخر دق میکنن
چون این مملکت صاحب داره و اثمال شاهین عددی نیستن
برو با بزرگتر از شاهینت بیا فعلاکه همجسنگرااز آب دراومده
گلشیفته هم هستا رو اون هممیتونی کمک حساب کنی

شاهین نجفی خاک تو سرت کنن خارجیها سرشون بره اون چیزایی که کشورشون به آن معتقد هستند رابه باد نمیدن حتی اگر خودشون به آن مقدسات معتقد نباشند تا پای جان از آن مقدسات دفاع میکنند (669531)

نميدانم چرا همجنس بازان ودشمنان اهل بيت ودشمنان اسلام و افراد لاابالي و حرام‌خوار و خواننده هاي ضد ايران و بي بي سي و صداي آمريكا و... همه در يك صف قرار دارند ؟ تا حالا دقت كردين؟؟؟؟؟ (672629)

امامان ما احتیاج به حمایت های کور کور انه از آنان ندارند آن قدر منطق قوی دارن که هنوز بعداز 1400 سال ما مسلمانان فدایی ایشان می شویم اگر توانستیم با منطق به شاهین و امثال آنان جواب بدهیم که برنده ایم وگرنه بخواهیم با مرگ و اعدام کاری از پیش نخواهیم برد.منطقی باشیم (673621)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 10

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
(28-05-2014، 11:50)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:44)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان عده ای که همچین تصوری دارن مثل داستان همون گروهی هست که ماجرای اندلس رو به ثمر رسوندن.......
اگه دانایی از نظر شما این چیزاست....
مرگ بر این دانایی که به با خدا سر جنگ داشته باشه......Dodgy

ببین اومدی نسازی! شما راه خودتون رو برید میخوام ببینم تهش به چی میرسید ما هم به راه خودمون. واقعیت اینه که خیلی چیزها پیشتر شکست خوردن. 

حرف آخرمو تو پست قبلم زدم بدرود.

من با کسی سر جنگ ندارم شما ما رو جاهل خطاب کردی....

با راه شما هم کاری ندارم.........

بسم الله الرحمین الرحیم

خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ .......

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ.......

صدق الله العلی العظیم.....
پاسخ
ایول! نقاط مشترکم با شاهین بیشتر شد! Big Grin
عرفان ول کن! تو هر چی بگی:
این یارو که به جای جواب دادن کم میاره هی اتفاقای دیگه رو میکشه جلو!
اون یکی احمقم که هی حدیث میاره بعد میگه به امام توهین کرده! در صورتی که اگه شما حرفای شاهین یا آهنگ نقی که اینقد سرش بحثه رو گوش کنی میبینی به شخص امام هیچ توهینی نشده!
Take The Gun
&
Count To Three
پاسخ
این اهنگو تقدیم به منتظر 19 و بقیه که از این کار دلشون شکست تقدیم میکنم

چه کسی گفته صاحبم خواب است؟
چه کسی گفته است شاهینی؟
تو همان زاغ زشت بی دینی
زاغکی در لباس انسان ها
دلقکی در میان رپ خوان ها
نظر حق شده به تو چپ چپ
آبروی تو رفت با این رپ
کافی است این همه کلام گزاف
دهنت را ببند و شعر نباف
این که توهین نمودی اش ای پست
دهمین حجت خداوند است
دهمین نورعالمین است او
پسر شاه کاظمین است او
امپراتور ملک دلها اوست
ما همه نوکریم… آقا اوست
جلوه اش جلوه ی رسول خداست
پرچمش نیز تا ابد بالاست…
مقتدای همه ست این آقا
پسر فاطمه (س) است این آقا
إهدنای نماز های من است
انتهای فرازهای من است
نوه اش منجی جهان مهدی است
حضرت صاحب الزمان مهدی است
صبح خورشید و شام مهتاب است
چه کسی گفته صاحبم خواب است؟
کور دل این تویی که در خوابی
روی از این شام برنمی تابی
حکم تو تا همیشه خاموشی است
خوابت از نوع خواب خرگوشی است
گنبد پاک هشتمین خورشید
این چنین نیست ای خبیث پلید
نیست این عکس در تصور من
گنبدش را ندیده ای حتما !!
گنبد شاه من ز جنس طلاست
شرف الشمس عالم بالاست
الغرض، بغض من کماکان هست
در دلم کینه‌ی فراوان هست …
عشق ما ریشه‌دار و بنیادی است
تا قیامت امام مان هادی (ع) است

(28-05-2014، 11:49)ali320 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنتش کنه  بی پدرو AngryAngryAngry
به باباش بد نگوووووووووو
میدونی چرا؟
چون باباش معلوم نیست کیه که اینجوری بار اومده
یه همجنسگرا ارزش نداره باو

نميدانم چرا همجنس بازان ودشمنان اهل بيت ودشمنان اسلام و افراد لاابالي و حرام‌خوار و خواننده هاي ضد ايران و بي بي سي و صداي آمريكا و... همه در يك صف قرار دارند ؟ تا حالا دقت كردين؟؟؟؟؟ (672629)

نقی نامی که فخر آسمان است
تلفظ کردنش حظ دهان است
امام قد بلند ماه رویی
که جد حضرت صاحب الزمان (عج) است
به کوری دو چشم آن حقیری
که از فرط حقارت بد دهان است
به هر دیوار این دنیا نوشتم
نقی زیباترین نام جهان است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
(28-05-2014، 11:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول! نقاط مشترکم با شاهین بیشتر شد! Big Grin
عرفان ول کن! تو هر چی بگی:
این یارو که به جای جواب دادن کم میاره هی اتفاقای دیگه رو میکشه جلو!
اون یکی احمقم که هی حدیث میاره بعد میگه به امام توهین کرده! در صورتی که اگه شما حرفای شاهین یا آهنگ نقی که اینقد سرش بحثه رو گوش کنی میبینی به شخص امام هیچ توهینی نشده!

ادب رو حال کنید.......

من بدتر او خودت میتوستم جوابت رو بدم اما نمیدم...... بماند....

اگه آوردن حدیث امام معصوم هم حماقته من بدترین احمق دنیا هستم!!!!!!!Dodgy

این روزا جای خیلی چیزا عوض شده.....
اینم روش.....

شما هم به نقاط مشترکت با شاهین بچسب روز جزا دور نیست باهاش محشور بشی انشالله.....Smile
پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc
(28-05-2014، 11:39)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:21)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین جان من با بستن تاپیک ها به خاطر بحث بین کابران کاملا مخالفم (مگه اینکه به خاطر تکراری بودن باشه) .............
آقا یا خانم منتظر
بدترین راه ممکن برای بحث اینه که بگیم طرف داره مغلطه میکنه و همه چی رو تموم کنین
اینکه واقعیت های جامعه رو بگیم یه مشت دروغ و توهمه واقعی بودنشون از بین نمیبره. سانسور رسانه ها و توقیفشون دروغه؟ 
نکنه ولدالزنا نمیدونی یعنی چی؟ هم من هم خیلیای دیگه از جمله شاهین توی خانواده های مذهبی به دنیا اومدیم اینکه افکار من باهاشون فرق میکنه اونا رو ناپاک نمیکنه. حالا میتونی حدیث نقل کنی که منم بشم ولدالزنا. اشکال نداره. 
...........
حرفای سرجیو راموس هم که اصلا جواب نداره انقدر که منطقیه. یعنی چون مردم کاستی ها رو میدونن کسی بیاد حرف از اونا بزنه هنری نکرده. مثلا حافظ هنر نکرده که از زهدفروشی و ریای منبریان صحبت کرده. چون ما خودمون میدونیم اینارو. احسنت!

میدونی چیه هم وطن!

یزید و معاویه هم نماز میخوندن اما بدترین کار تاریخ بشریت رو انجام دادن.....

این دلیل نمیشه چون شاهین تو یک خانواده ی مثلا مذهبی به دنیا اومده خوش پاک باشه!! البته اونجاش هم جای شک و شبهه داره ......

بنده با شما کاری ندارم و همچین حرفی هم نزدم

سانوسور رسانه ای هم باید باشه و این فقط برای ما نیست همه همین کارو میکنن(بیشتر از ما هم انجام میدن)

یه  نقل قول از دوست دوچرحه سوار  دانمارکی که چند وقت پیش مهمون ما بود تعریف کنم(البته اگه شما به پای دورغ نذارین!!!!!!!!!)

میگفت یک کلمه ی راست روی اخبار و تلوزیون کشور ما و کشور های غربی وجود نداره...

همشون اهداف سیاسی دارن.....

مغلطه هم برای این میگم که من میام یک حدیث میگم که در مورد کسیه که به امام معصوم اهانت کرده....(هر چند که از دید بعضی ها گل گفته!!!!!!!)
و شما میایی میگی دوستت گفت والد زناست....

بحث رو برای این میخوام تموم کنم که گفتنی ها گفته شده دیگه چیزی برای گفتن وجود نداره همه چیز مشخصه ..... بحث بیشتر  کینه و دلخوری به بار میاره که من موافق این کار نیستم.....
آقا من اصلا گفتم خودش ناپاک. دادن لقب ولدالزنا یعنی ناپاکی خودشو تعمیم به خانوادش دارین میدین.
 من اصلا خودم ته ناپاکی و نجاستم و دشمن مقدسات شما. خانوادمو که میشناسم. البته شاید شک و شبهه داشته باشید همچنان.
نقل قول شما درست. حرف یک نفر نشون دهنده سانسور رسانه ای تو دانمارکه؟ اونم دانمارک! رسانه های دانمارک در صدر آزادترین رسانه های دنیا قرار دارن.
سانسور رسانه ای چه اینجا چه جاهای دیگه نباید اصلا باشه. سانسور فساد میاره. باعث میشه نشه با فساد اقتصادی و رانت و ... مبارزه کرد. چرا واقعا درک این مسئله سخته؟ سایت بازتاب که اولین افشاکننده فعالیت های بابک زنجانی بود تحت حملات شدید سایبری قرار گرفت تا بالاخره برای همیشه از دسترس خارج شد. درحالیکه چیزی جز حقیقت نگفته بود. وگرنه چرا با تغییر دولت یهو خود دولت علیهش اعلام جرم کرد؟ واقعا متاسفم که میشنوم سانسور باید باشه.
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
شاهین تو یکی از حرفاش گفته:
به قول شاملو وقتی پایین رود سر میبرن ما نمیتونیم بالای رود آب بخوریم!

همجنسبازه؟ دمش گرم حاجی! میتونه ازدواج میکنه! تو الان مشکلت چیه با این قضیه؟
Take The Gun
&
Count To Three
پاسخ
(28-05-2014، 12:04)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:39)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:21)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین جان من با بستن تاپیک ها به خاطر بحث بین کابران کاملا مخالفم (مگه اینکه به خاطر تکراری بودن باشه) .............
آقا یا خانم منتظر
بدترین راه ممکن برای بحث اینه که بگیم طرف داره مغلطه میکنه و همه چی رو تموم کنین
اینکه واقعیت های جامعه رو بگیم یه مشت دروغ و توهمه واقعی بودنشون از بین نمیبره. سانسور رسانه ها و توقیفشون دروغه؟ 
نکنه ولدالزنا نمیدونی یعنی چی؟ هم من هم خیلیای دیگه از جمله شاهین توی خانواده های مذهبی به دنیا اومدیم اینکه افکار من باهاشون فرق میکنه اونا رو ناپاک نمیکنه. حالا میتونی حدیث نقل کنی که منم بشم ولدالزنا. اشکال نداره. 
...........
حرفای سرجیو راموس هم که اصلا جواب نداره انقدر که منطقیه. یعنی چون مردم کاستی ها رو میدونن کسی بیاد حرف از اونا بزنه هنری نکرده. مثلا حافظ هنر نکرده که از زهدفروشی و ریای منبریان صحبت کرده. چون ما خودمون میدونیم اینارو. احسنت!

میدونی چیه هم وطن!

یزید و معاویه هم نماز میخوندن اما بدترین کار تاریخ بشریت رو انجام دادن.....

این دلیل نمیشه چون شاهین تو یک خانواده ی مثلا مذهبی به دنیا اومده خوش پاک باشه!! البته اونجاش هم جای شک و شبهه داره ......

بنده با شما کاری ندارم و همچین حرفی هم نزدم

سانوسور رسانه ای هم باید باشه و این فقط برای ما نیست همه همین کارو میکنن(بیشتر از ما هم انجام میدن)

یه  نقل قول از دوست دوچرحه سوار  دانمارکی که چند وقت پیش مهمون ما بود تعریف کنم(البته اگه شما به پای دورغ نذارین!!!!!!!!!)

میگفت یک کلمه ی راست روی اخبار و تلوزیون کشور ما و کشور های غربی وجود نداره...

همشون اهداف سیاسی دارن.....

مغلطه هم برای این میگم که من میام یک حدیث میگم که در مورد کسیه که به امام معصوم اهانت کرده....(هر چند که از دید بعضی ها گل گفته!!!!!!!)
و شما میایی میگی دوستت گفت والد زناست....

بحث رو برای این میخوام تموم کنم که گفتنی ها گفته شده دیگه چیزی برای گفتن وجود نداره همه چیز مشخصه ..... بحث بیشتر  کینه و دلخوری به بار میاره که من موافق این کار نیستم.....
آقا من اصلا گفتم خودش ناپاک. دادن لقب ولدالزنا یعنی ناپاکی خودشو تعمیم به خانوادش دارین میدین.
 من اصلا خودم ته ناپاکی و نجاستم و دشمن مقدسات شما. خانوادمو که میشناسم. البته شاید شک و شبهه داشته باشید همچنان.
نقل قول شما درست. حرف یک نفر نشون دهنده سانسور رسانه ای تو دانمارکه؟ اونم دانمارک! رسانه های دانمارک در صدر آزادترین رسانه های دنیا قرار دارن.
سانسور رسانه ای چه اینجا چه جاهای دیگه نباید اصلا باشه. سانسور فساد میاره. باعث میشه نشه با فساد اقتصادی و رانت و ... مبارزه کرد. چرا واقعا درک این مسئله سخته؟ سایت بازتاب که اولین افشاکننده فعالیت های بابک زنجانی بود تحت حملات شدید سایبری قرار گرفت تا بالاخره برای همیشه از دسترس خارج شد. درحالیکه چیزی جز حقیقت نگفته بود. وگرنه چرا با تغییر دولت یهو خود دولت علیهش اعلام جرم کرد؟ واقعا متاسفم که میشنوم سانسور باید باشه.

بعد میگم اهل مغلطه هستی بگو نیستم
من به شما اهانتی نکردم این برای بار سوم......

من بازم سر حرفم هستم همه چیز نباید گفته بشه

چرا حرف زدن راجع به اتفاق خیالی گورهای دسته جمعی در کشورهایی که زیر سلطه ی سهیونیسم و اسرائیل هستن ممنوعه؟؟؟
چرا اگه کوچترین حرفی در رسانه ها و ... بزنن به تندی برخودر میشه باهاشون....
هزاران مورد مشابه هست که اگه میتونم مثال بزنم....
سانسور رسانه ای همه جا هست....

اون دانمارکی هم یک دانمارکی بود که اون حرف رو زد و دورغ هم نگفته و به کشورش هم متعهد بود فقط واقعیت رو گفت..... گفت ما هیچ اعتمادی به راسانه های خودمون نداریم

البته خوب تقصیر کسی نیست وقتی بعضی ها یه مشت دروغ تحویل بدن خیلی ها هم باورشون میشه......
پاسخ
جنابانی که از این شخص دفاع میکنید.لطفا ادعای روشن فکری نکنید.این روشن فکری طعم غربی میده.
شما احتمالا تعصبی روی معصومینتون ندارید.
یه سوال:کسی به خونوادتون بی احترامی کنه چیکار میکنید؟(به شرط تعصبتون روی خونوادتون)
سکوت میکنید تا ادامه بده؟
مقابله به مثل میکنید؟و در برابرش می ایستید؟
میرید سمتش و نصیحتش میکنید؟
یا اینکه براش هورا میکشید تا ادامه بده؟
منو دوستان دیگه رو اماممون تعصب داریم.
راه اولو که هرگز انجام نمیدیم دور از غیرتو تعصبه.
راه سوم که فایده نداشت چون حرف خودشو میزنه.
راه چهارم که باز با راه اول فرقی نداره.
پس میمونه راه دوم.
اگه راه دیگه ای سراغ دارید به شرط تعصب رو دینتون معرفی کنید.
اماممون به ایشون توهینی نکرد که این آقا توهین کرد.
بله در دینمون به هرکسی توهین کردن گناهه.به کسی که توهین نکردو توهینش میکنیم گناهه.نه کسی که دیگه شورشو در آورده و خودش شروع کرده و دست نمیکشه.

باتشک

پاسخ
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان