امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

(28-05-2014، 11:21)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید چرا تایپکو ببند؟
به خاطره همین کشوری که داری توش زندگی می کنی
(28-05-2014، 11:21)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی انقد بی قانونی هست؟
قانون کشورته:|

به چه دلیل باید تایپکو ببندن؟
دوست داری اینجا فیلتر بشه؟

صاحب تایپک همه عکسا و منبع هم گذاشته دلیل نداره مدیریت تایپکو ببنده
:|

امثال شما هم طرفدارش باشین به من چه ربطی داره برای من مهم اینه وطنمو دینمو دوس دارم 
لابد ما داشتیم جوش میزدیم که شما الید بلید:| خیلی جالبه حرفشونو میزنن بعد میگن به من چه ربطی داره:|

هرچقد فساد باشه تبعیض یا هرچی وطنمو دوس دارم و انقد بالغ هستم حرفی باشه خودم بزنم خودم بدونم تو کشورم چی میگذره نیاز به گفتن امثال اون نیست
پس یه حرکتی میزدی نمیشستی فساد رو نگاه کنی

شاهینت هم داره برا شوهرش آشپزی میکنه زیاد جوش نیار
منطقو کیف کن:| شاهین راست میگه از هر سگو نا سگی حرف میشنوه:|

خنده داره یکی رفته شوهر کرده این عاقا داره از اون طرفداری میکنه
مدارک جعلی:|

تقصیر تو نیستا مملکت ما راحت اجازه میده امثال تو اینجا نفس بکشن
حقوق بشر تو حلقم:| هرکس از ما نیست ضد ماست باید نابود شه:|

خیلی ناراحتی نمیگی فساد زیاده؟خب برو پیش شاهینت یا امثال شاهین اون امثال تورو ادم حساب کرد بیا هرچی دوس داشتی به من بگو
هی یعنی ایران هیچوقت درست نشه و تو جهل باقی بمونه؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، sjmmc ، Łost Đλtλ
آگهی
(28-05-2014، 11:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید چرا تایپکو ببند؟

یعنی انقد بی قانونی هست؟

امثال شما هم طرفدارش باشین به من چه ربطی داره برای من مهم اینه وطنمو دینمو دوس دارم 
لابد ما داشتیم جوش میزدیم که شما الید بلید:| خیلی جالبه حرفشونو میزنن بعد میگن به من چه ربطی داره:|

هرچقد فساد باشه تبعیض یا هرچی وطنمو دوس دارم و انقد بالغ هستم حرفی باشه خودم بزنم خودم بدونم تو کشورم چی میگذره نیاز به گفتن امثال اون نیست

خیلی ناراحتی نمیگی فساد زیاده؟خب برو پیش شاهینت یا امثال شاهین اون امثال تورو ادم حساب کرد بیا هرچی دوس داشتی به من بگو
من قانون انجمنو گفتم که چرا الکی تایپکو ببند امثال ماها گندزدن به مملکت
آره برای من امثال تو مهم نیست فقط خاک وطنم مهمه و اینکه شماها چه طرز فکری دارین برای من مهم نیست
و حرفای من هم رو چند نفر نبودکلی گفتم
ببین مثال من از این سایت بدم میاد پس دلیلی نداره همش بیام اینجا
امثال شاهین که میگی مذهبیه خاک تو سر مذهبمون پس که امثال اینو تربیت کرده
بجای درد جامعه میاد توهین میکنه کسی هم حرفشو میزنه میگن ذهنش کار نمیکنه بابا
خیال نکن تو خیلی حالیته ما هیچی نمیفهمیم
کی گفته جهله؟امثال ما هستیم که به گند میشکیم
من خودم نه نماز خونم نه چیزی نهتا حالا مسجد رفتم نه چیزی
یه پسر فشن هم هستم ولی اینجوری هم نیستم بی اعتقاد باشم
انقد شعور دارم خودم بدونم کدوم حرف اسلامه کدوم حرفش نیست
انقد شعور دارم بدونم چکاری درسته چکاری غلطه
اینجوری نیستم بخاطر یه خواننده که واسه معروف شدنش هر کاری بکنه اخرم بره پیش همنجس باز ها
از اینجور ادما انتظار زیاده ندارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 9

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
(28-05-2014، 11:21)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین جان من با بستن تاپیک ها به خاطر بحث بین کابران کاملا مخالفم (مگه اینکه به خاطر تکراری بودن باشه) .............
آقا یا خانم منتظر
بدترین راه ممکن برای بحث اینه که بگیم طرف داره مغلطه میکنه و همه چی رو تموم کنین
اینکه واقعیت های جامعه رو بگیم یه مشت دروغ و توهمه واقعی بودنشون از بین نمیبره. سانسور رسانه ها و توقیفشون دروغه؟ 
نکنه ولدالزنا نمیدونی یعنی چی؟ هم من هم خیلیای دیگه از جمله شاهین توی خانواده های مذهبی به دنیا اومدیم اینکه افکار من باهاشون فرق میکنه اونا رو ناپاک نمیکنه. حالا میتونی حدیث نقل کنی که منم بشم ولدالزنا. اشکال نداره. 
...........
حرفای سرجیو راموس هم که اصلا جواب نداره انقدر که منطقیه. یعنی چون مردم کاستی ها رو میدونن کسی بیاد حرف از اونا بزنه هنری نکرده. مثلا حافظ هنر نکرده که از زهدفروشی و ریای منبریان صحبت کرده. چون ما خودمون میدونیم اینارو. احسنت!

میدونی چیه هم وطن!

یزید و معاویه هم نماز میخوندن اما بدترین کار تاریخ بشریت رو انجام دادن.....

این دلیل نمیشه چون شاهین تو یک خانواده ی مثلا مذهبی به دنیا اومده خوش پاک باشه!! البته اونجاش هم جای شک و شبهه داره ......

بنده با شما کاری ندارم و همچین حرفی هم نزدم

سانوسور رسانه ای هم باید باشه و این فقط برای ما نیست همه همین کارو میکنن(بیشتر از ما هم انجام میدن)

یه نقل قول از دوست دوچرحه سوار دانمارکی که چند وقت پیش مهمون ما بود تعریف کنم(البته اگه شما به پای دورغ نذارین!!!!!!!!!)

میگفت یک کلمه ی راست روی اخبار و تلوزیون کشور ما و کشور های غربی وجود نداره...

همشون اهداف سیاسی دارن.....

مغلطه هم برای این میگم که من میام یک حدیث میگم که در مورد کسیه که به امام معصوم اهانت کرده....(هر چند که از دید بعضی ها گل گفته!!!!!!!)
و شما میایی میگی دوستت گفت والد زناست....

بحث رو برای این میخوام تموم کنم که گفتنی ها گفته شده دیگه چیزی برای گفتن وجود نداره همه چیز مشخصه ..... بحث بیشتر کینه و دلخوری به بار میاره که من موافق این کار نیستم.....
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
 سپاس شده توسط نگین15
(27-05-2014، 10:54)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا وحید آنلاین به من مربوطه؟ اما در هر حال دیدگاه طنز جالبی داره:| وقتی مردم رو از اسلام زده کردین پس انتظار نداشته باشین این حرف ها زده نشه:|
پاسخ
[/quote]
[/quote]

داستان عده ای که همچین تصوری دارن مثل داستان همون گروهی هست که ماجرای اندلس رو به ثمر رسوندن.......

اگه دانایی از نظر شما این چیزاست....

مرگ بر این دانایی که به با خدا سر جنگ داشته باشه......Dodgy
پاسخ
(28-05-2014، 11:37)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید چرا تایپکو ببند؟

یعنی انقد بی قانونی هست؟

من قانون انجمنو گفتم که چرا الکی تایپکو ببند امثال ماها گندزدن به مملکت
آره برای من امثال تو مهم نیست فقط خاک وطنم مهمه و اینکه شماها چه طرز فکری دارین برای من مهم نیست
و حرفای من هم رو چند نفر نبودکلی گفتم
ببین مثال من از این سایت بدم میاد پس دلیلی نداره همش بیام اینجا
امثال شاهین که میگی مذهبیه خاک تو سر مذهبمون پس که امثال اینو تربیت کرده
بجای درد جامعه میاد توهین میکنه کسی هم حرفشو میزنه میگن ذهنش کار نمیکنه بابا
خیال نکن تو خیلی حالیته ما هیچی نمیفهمیم
کی گفته جهله؟امثال ما هستیم که به گند میشکیم
من خودم نه نماز خونم نه چیزی نهتا حالا مسجد رفتم نه چیزی
یه پسر فشن هم هستم ولی اینجوری هم نیستم بی اعتقاد باشم
انقد شعور دارم خودم بدونم کدوم حرف اسلامه کدوم حرفش نیست
انقد شعور دارم بدونم چکاری درسته چکاری غلطه
اینجوری نیستم بخاطر یه خواننده که واسه معروف شدنش هر کاری بکنه اخرم بره پیش همنجس باز ها
از اینجور ادما انتظار زیاده ندارم
تو یک سایت رو با یک کشور مقایسه می کنی؟ هرکس حق داره کشورش رو بسازه! باشه شما دیدگاه خودتون رو بیان کنید ما هم دیدگاه خودمون رو مطمئنن  هر شخصی با تفکر راه بهتر رو انتخاب می کنه!
پاسخ
ناگفته های تکان دهنده ای از شاهین نجفی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۰۰

پیام فضلی نژاد گفت: شاهين نجفي در دوره اصلاحات گروه هاي زيرزميني موسيقي رپ را در رشت و تهران ترتيب مي داد و در سال ۸۴ از ترس مجازات بدليل ارتكاب جرائمي نظير همجنس گرايي به آلمان گريخت.
به گزارش جهان، پیام فضلی نژاد در گفت و گو با خبرگزاري دانشجو، درباره ماهيت و پيشينه شاهين نجفي خواننده هتاك به امام هادي (ع) گفت: «شاهین نجفی» خواننده و سازنده کلیپ موهن علیه امام هادی(ع) که از دوره اصلاحات به راه‌اندازی گروه‌های موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت، یک «همجنس‌باز» است که به سبب اشاعه فحشا و فساد با شکایت شاکیان خصوصی شامل چند خانواده، دو بار در ایران دستگیر شد و سال ۱۳۸۴ از ترس مجازات سنگین کیفری به آلمان گریخت.

نجفی به سرعت با پسمانده‌های گروهک‌های ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد و با پیوستن به گروه «تپش ۲۰۱۲» در تجمعات این گروهک‌های تروریستی علیه ایران در شهرهای «استکهلم» در سوئد و «اسن» در آلمان حضور یافت و به اجرای کنسرت در میتینگ‌های منافقین پرداخت.

پژوهشگر موسسه کیهان افزود: در سال ۱۳۸۷ که سازمان‌های مارکسیستی- تروریستی برای گسترش فعالیت‌های خود در دانشگاه‌های ایران می‌کوشیدند، «شاهین نجفی» نیز به همکاری با آنان پرداخت و توسط چند دانشجو در داخل ایران قصد یارگیری برای تروریست‌ها را داشت، اما آن زمان روزنامه «کیهان» پشت صحنه این پروژه را فاش کرد و در ۸ مهرماه ۱۳۸۷ نوشت: «اخيراً برخي از وبلاگ هاي دانشجويي اپوزيسيون با گرايش ماركسيستي، بيانيه‌اي از يك گروه موسيقي با عنوان تپش ۲۰۱۲ منتشر كرده اند كه در آن از راه اندازي كمپين يكصد هزار امضاء خبر مي دهد.

وي با اشاره به ماهيت اين گروه تصريح كرد: اين گروه مبتذل خود را متشكل از تعدادي جوان ايراني و آلماني معرفي مي كند... اعضاي اين گروه هدف خود از تشكيل چنين محفلي را تلاش براي جمع‌آوري امضا و ارائه آن در سالروز حقوق بشر (۱۰ دسامبر) به پارلمان اروپا در بروكسل اعلام كرده‌اند تا توجه مطبوعات و رسانه‌هاي بين‌المللي را به شرايط حاكم در ايران و به اصطلاح نارضايتي مردم جلب كند.»

فضلی نژاد با ارائه پیشنهادی به مسئولان قضایی کشور مبنی بر «درخواست بازداشت و استرداد نجفی توسط اینترپل» اظهار داشت: با توجه به سابقه این خواننده همجنس‌باز و اتهامات و جرائم وی که در حوزه سرزمینی ایران قبل از فرار واقع شده و توسط مراجع ذیصلاح قضایی کشور خودمان قابل رسیدگی کیفری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌باشد، پیشنهاد می کنم که با تدبیر دادستان محترم کل کشور درخواست بازداشت و استرداد شاهین نجفی به ایران از کانال پلیس اینترپل داده شود. این خواننده هتاک باید در ایران به دست عدالت سپرده شود و این یک مطالبه مردمی است.

عضو مرکز پژوهش های موسسه کیهان با بازخوانی پیشینه فعالیت‌های این خواننده هتاک ادامه داد: وقتی شامگاه ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ آقای «حسین شریعتمداری» در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما از همکاری شهید «صانع ژاله» با روزنامه «کیهان» سخن گفت، رسانه‌های غربی چند ساعت را در شوک و بهت ناشی از این خبر به‌ سر بردند و فردای آن روز، جز واکنش‌های سراسیمه، کاری از دستشان ساخته نبود. اما، کمتر از ۱۵ ساعت پس از مصاحبه مدیرمسئول روزنامه «کیهان»، تلویزیون‌های فارسی‌زبان اپوزیسیون برانداز و رسانه‌های کردی‌زبان ضدانقلاب برنامه‌های عادی خود را برای پخش یک «خبر ویژه» قطع کردند و با نشان دادن تیزری تبلیغاتی از یک ویدئو کلیپ (نماهنگ) گفتند «سلطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری می‌خواند!» و برخی از سایت‌های خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنس‌گرای مشهور درباره مدیر کیهان».

وي ادامه داد: در همان هنگام، جریان رسانه‌ای «فتنه سبز ماسونی» در سایت‌های «فیس بوک»، «تویتر» و «یوتیوب» صفحات ویژه‌ای را ساختند تا «نماهنگ» این «همجنس‌باز مشهور و سلطان رپ ایران» را به صورت ویژه و در گسترده‌ترین سطح ممکن منتشر کنند. سرانجام شامگاه ۲۸ بهمن، تنها یک روز پس از گفتگوی ویژه تلویزیونی «حسین شریعتمداری»، نسخه کامل این نماهنگ در رسانه‌ها پخش شد.

فضلی نژاد اظهار داشت: نماهنگ «شهید سبز: صانع ژاله» با صدای «شاهین نجفی» که به «حسین شریعتمداری» به عنوان «پلیدترین انسان روی زمین» تقدیم شده است، تنها واکنش کارگزاران فتنه سبز به جدیدترین افتضاح و رسوایی سیاسی‌شان بود. ۴۸ ساعت پیش از انتشار سخنان مدیرمسئول «کیهان» درباره خدمات ارزشمند شهید «صانع ژاله» به جمهوری اسلامی و در حالی که کارشناسان امنیتی سرنخ‌های متعددی را از نقش محوری «گروهک تروریستی مجاهدین خلق» (منافقین) برای ترور وی به دست آورده بودند، رسانه‌های وابسته به مثلث سرویس‌های جاسوسی CIA و موساد و MI۶ پروژه «شهیدسازی» برای «سبزها» را کلید زدند. گرچه در ابتدا «رادیو فردا» حتی نام این «شهید جدید سبزها» را نمی‌دانست و به تعبیر آقای شریعتمداری خبر از «کشته شدن خانم ژاله صانعی به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی» می‌داد!

نویسنده کتاب «ارتش سری روشنفکران» درباره بهره‌برداری سازمان‌های اطلاعاتی از خوانندگان همجنس‌باز و پروژه های ایرانی آنان گفت: برای نمونه پروژه جدید «شهیدسازی» از «صانع ژاله» توسط «سرویس ارتباطات استراتژیک آمریکا» که ۲ وزارتخانه امور خارجه و دفاع با محوریت سازمان CIA آن را اداره می‌کنند، کلید خورد. این پروژه که هدفش مهندسی افکار عمومی از طریق «موسیقی اعتراضی- زیرزمینی» است، پیش از این در کودتاهای مخملی اروپای شرقی و مرکزی به اجرا درآمده بود و در هنگام قتل «ندا آقاسلطان» توسط گروه موسیقی «شاهین نجفی» اجرا شد.

فضلي نژاد همچنين با اشاره به حمايت آمريكا از اين خواننده هتاك، خاطرنشان كرد: چندی پیش نيز «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه آمریکا دستور استمرار پروژه «جنبش رقص و دیپلماسی رپ» را در فرآیند «جنگ نرم» علیه ایران صادر کرد. بار گذشته نیز همین گروه فاسد وظیفه پیشبرد پروژه موسوم به «موسیقی ترور» را برعهده داشت و این‌بار نیز «شاهین نجفی» همجنس‌باز مشهور و شومن میتینگ‌های منافقین، به هتک حرمت معصومین و ائمه اطهار پرداخته است.

شاهین مسلمون نیس ؟!!!!
این مرتیکه اصلا انسان نیس !!!
نه دین حالیشه نه وطن نه فرهنگ !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
(28-05-2014، 11:44)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان عده ای که همچین تصوری دارن مثل داستان همون گروهی هست که ماجرای اندلس رو به ثمر رسوندن.......
اگه دانایی از نظر شما این چیزاست....
مرگ بر این دانایی که به با خدا سر جنگ داشته باشه......Dodgy

ببین اومدی نسازی! شما راه خودتون رو برید میخوام ببینم تهش به چی میرسید ما هم به راه خودمون. واقعیت اینه که خیلی چیزها پیشتر شکست خوردن. 

حرف آخرمو تو پست قبلم زدم بدرود.
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock
(28-05-2014، 11:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 10:54)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا وحید آنلاین به من مربوطه؟ اما در هر حال دیدگاه طنز جالبی داره:| وقتی مردم رو از اسلام زده کردین پس انتظار نداشته باشین این حرف ها زده نشه:|

نه فقط بخور و بخواب مهم باشه همین.......

هه ...
اسلام به ذات خود ندارد عیبی ....
گر عیب هست از مسلمانی ماست....

شما اگه واقعا دنبال سرچشمه(که با گفتن این حرفا جای شک هست) هستی نباید از پای رودخونه آب بخوری!!!.

وقتی دیگه شما این حق رو به همیچین آدمی میدین که همچین اهانت هایی بکنه من هیچــــــــــــــــــی برای گفتن ندارم!!!!!!!!!!!!

من اولین بار نیست که همچین چیزایی میشنوم .....

خدا همه رو هدایت کنه....
پاسخ
خدا لعنتش کنه  بی پدرو AngryAngryAngry
 من عاشقم.Heartشاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 9
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان