امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

(27-05-2014، 18:18)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اهنگ و موسیقی
چه ربط به مذهبی داره؟
قربون دهنت
بدبختی ما اینه یکیمیگه خنده شده بقیه حسودی میکنن
آخه بچه قرتی هیچی نفهم آهنگتو بخون چیکار به اعتقادات کسی داری؟
اصلا ما ادمای بدی هستیم اعتقادمون خوب نیست به شماچه ربطی داره؟چرا وقتتو بزاری متن ترانه بنویسی؟
بری بی بی سی تشویق بشی؟
راه دیگه واسه معروف شدن نبود؟
یه طرفدار شاهین نبود بگن بخاطر چی ازش طرفدارای میکنن؟چیکار کرده براتون؟چی اضافع کرده ؟
یکی منو قانع کنه خب
کاري نکرده که مردم که جرات ندارن از درداشون بگن وقتي يکي مثل شاهين حرفه دلشونو ميزنه يا به قول خودشون حقيقت و بيان ميکنه جوگير ميشن راس ميگين خودتون اين حقيقت هايي که شاهين ميگه رو بگيد....
اصلا شاهين يا هرخواننده ي ديگه اي از درداي مردم.يا ملت يا دولت يا اعتقادات بخونن با اين کار هيچي عوض نميشه
من موندم چرا طرفداراش دم از روشنفکري ميزننo_OConfusedConfusedConfusedيکي نيس بگه بابا ما هم اندازه شما فهم و درک و شعور داريم اينقدر شاخ نشينDodgy

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

پاسخ
آگهی
واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(27-05-2014، 18:47)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بكي نمياد موضوع رو ببنده

نميدونم والا Dodgy
يکي بياد اين تاپيکو ببنده

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
اقا یا خانوم منتظر لطفا بس کن دیگه شما چرا اینجوریه عزیزم چیو میخوای ثابت کنی اینو عزیزم بفهم هر کی یه عقیده ای داره و به منو شما هم ربطی نداره حالا فردا بیا یه تاپیک دیگه عین همین بزار
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 8
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، ✘PETER✘
(27-05-2014، 18:23)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 16:42)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا سر خودتون الکی درد میارین؟
شما دستتون درد نکنه یه تایپک زدی با کلی سند و مدرک
موندم از چیه این خواننده خوششون میاد
بهشون پول میده دین میده ازادی میده
یعنی خودشون عقل شعور ندارن که از مملکتشون حرف بزنن فکر کنن
بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن
جمع کنید بابا این چرت پرت هارو

عزیزم شما انقدر کودکی که فرق همجنسگرا و دوجنسه رو نمیدونی
شما رو نمیدونم ولی من دلم میخواد گاه گاهی اون چیزایی که فکر میکنم درسته از زبون یه نفر بشنوم.
شما دوست نداری میتونی فقط واسه خودت تصمیم بگیری. 
اینکه توی این انجمن و جاهای دیگه بچرخی و هرچی که نشون دهنده سطح شعورته بارش کنی نه چیزی از اون کم میکنه نه چیزی به تو اضافه
نکنه تو از توهین به شاهین و طرفداراش پول به دس میاری؟ یا دینت اینارو بهت گفته. پس منم واقعا برای دینت متاسفم.
گیرم توی اهنگ نقی توهینی هم شده باشه. آیا توهین به دیگران جزاش مرگه؟ یعنی اگه به من یا هرکس دیگه ای توهین میکرد بازم باید کشته میشد. اصلا من حرفاتو توهین به خودم تلقی میکنم پس این مرگ حق تو هم هست.
چون به معصوم توهین کرده باید کشته بشه؟ این حرف که من هم بشری مثل شما هستم با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه رو پیامبر شما گفته دیگه مومن؟ یعنی توی همه چی با شما مساویم دیگه. پس حکم توهین به ایشون با توهین به من یکیه.
پس هرکس میتونه اگه احساس کرد کسی بهش توهین کرده طرفو سلاخی کنه. پس این گفته پیامبرتون باد هواست لابد آقای مومن به اسلام ناب شیعی!
من کودک فکرم؟
من فرقشونو نمیدونم؟
ببین یه ادم حسابی هیچ وقت نمیاد به مقدسات کسی توهین کنه
آدم با شعور هم با هم جنس خودش ازدواج نمیکنه
به پدرشم توهین نمیکنم چون باباش معلوم نیست که چون شعور داشت به مقدسات کسی توهین نمیکرد
بابا من اصلا حرف اصلیم پیغمبر خدا نیست
خودمم نماز خون نیستم
حرف من اینه ه سری اعتقادشون اینه مملکتشون رو این اصوله تو برو ترانه خودتو بخون چرا اهنگت توهین میکنی به اعتقاد مردم؟
نه پولی بدست من نمیاد ولی اون برا اینکه معروف بشه مملکت خودشو اعتقاد مملکت خودشو به مسخره میگیره
تو اول بگو بهمن چیه طرفدار اینی چیکار کرده اون موقع من راحت جوابتو میدم
بهکس نیست برادر من چرا بهم ربط میدی؟
این به اصول یه ملت به اعتقادشون توهین کرده
تو امثال شاهینو با امامامن مقایسه میکنی؟
امثال شاهین واقعا واسه این خاک متاسفم امثال تو توش نفس میکشن
نمیدونم اون حرفت که نشون میداد نمیدونی
باز خوبه به پدر و مادرش توهین نمیکنی دوستتون که بهش گفت ولدالزنا
حرف منم اینه که توهینی توی اون آهنگ من ندیدم. توضیحات دوستان هم توی تاپیک مخالفان شاهین نجفی یا بقیه جاها هست. تو رو شاید قانع نکنه ولی هستن کسایی که قانع میشن. این چیزا کاملا نظریه مثل ریاضی نیست که همه از یه زاویه نگاش کنن.
خب دلیل که زیاده. شاهین سالها توی این جامعه و جو حاکم بر اون زندگی کرده و مثل من و بقیه ازش زخم خورده. خفقان، فساد، ارتشا، رانت و ریا کاری و خیلی چیزای دیگه هست و شاهین از معدود کساییه که از اونا حرف میزنه.
نگفتمت هرآنچه گفتی و نوشته ایم کشک بود
نگفتمت نرو که رفتنت نتیجتا اشک بود
نگفتمت تو هم به گور جد خلق گشنه بخند
نگفتمت که حال کن طبیعتا میان این هم جسد بگند
منظورش که واضحه. برخورد دولت با کسانی که حق خود و دیگران رو طلب مبیکنن و جامعه ای که حافظه تاریخی نداره انگار که جسدن

خسته از انقلاب و آزادی
فندکی در می آوری شاید
هجده تیر بی سرانجامی
توی سیگار بهمنت باشد

اون اولش طعنه س. ملتی که انقلاب کردن که آزادی های اجتماعی داشته باشن. 18 تیر حرکتی بر ضد سانسور مطبوعات (از ابتدایی ترین و بدیهی ترین ابزار آزادی) و سرکوبش

نکند پنجره ای پشت صلیبم باشد
نکند میکروفونی داخل جیبم باشد
نکند این اس ام اس در جایی ثبت شود...

عدم امنیت حریم خصوصی و تفتیش عقاید توسط همه

من به این دلایل طرفدارشم
شررریم Heart
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، sjmmc
(27-05-2014، 18:56)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:18)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اهنگ و موسیقی
چه ربط به مذهبی داره؟
قربون دهنت
بدبختی ما اینه یکیمیگه خنده شده بقیه حسودی میکنن
آخه بچه قرتی هیچی نفهم آهنگتو بخون چیکار به اعتقادات کسی داری؟
اصلا ما ادمای بدی هستیم اعتقادمون خوب نیست به شماچه ربطی داره؟چرا وقتتو بزاری متن ترانه بنویسی؟
بری بی بی سی تشویق بشی؟
راه دیگه واسه معروف شدن نبود؟
یه طرفدار شاهین نبود بگن بخاطر چی ازش طرفدارای میکنن؟چیکار کرده براتون؟چی اضافع کرده ؟
یکی منو قانع کنه خب
کاري نکرده که مردم که جرات ندارن از درداشون بگن وقتي يکي مثل شاهين حرفه دلشونو ميزنه يا به قول خودشون حقيقت و بيان ميکنه جوگير ميشن راس ميگين خودتون اين حقيقت هايي که شاهين ميگه رو بگيد....
اصلا شاهين يا هرخواننده ي ديگه اي از درداي مردم.يا ملت يا دولت يا اعتقادات بخونن با اين کار هيچي عوض نميشه
من موندم چرا طرفداراش دم از روشنفکري ميزننo_OConfusedConfusedConfusedيکي نيس بگه بابا ما هم اندازه شما فهم و درک و شعور داريم اينقدر شاخ نشينDodgy
یکی میاد ت. اهنگش توهین میکنه اون وقت میگین درد مردمو میگن؟
فقط همون شاهین میدونست درد جامعه چیه؟
بیاد توهین کنه یه چندتا حرفم بزنه بگیم به به رهبر جدید ماست
به سر بودن باشه از همه شرریم
همه میدونن اوضاع اقتصادی یا از نظر فساد چی هست
ولی شاهین میدونم با همجنسگرا ازدواج کرده حالا میاد از فساد ایران میگه؟
رفته پیش کسایی که اینکگارو رسم کردن بعد میشه رهبر ما؟کسی که حرف دل مردمو میزنه؟
یعنی مردم ما انقد بدبخته خودش بلد نیست خودش بلد نیست کر کنه با حرفای خواننده اینجوری میکنین؟
امثال یاس چقد آهنگ خوند؟یا حامد فرد؟یا عماد قویدل بچه رشت
فک نکنم ایران انقد بدبخت شده باشه با حرفای یه مشت همجنس گرادین اعققاد یا راه خودشو عوض کنه
شاید ایران مشکل داره ولی همین یهخ عده رفتن تو نظام هر کاری دلشون میخوان انجام میدن
امثال شاهین که عددی نیست گنده تر از اونم نمیتونه کاری کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
آقای آزمین

من هیچی رو نمیخوام ثابت کنم من فقط واقعیت رو میگم تا با عقیده ی افراد هم کاری ندارم خودشون میدونن و خدای خودشون وقتی همه چیز جلو چشمشونه دیگه تصمیم با خودشونه .... من به وظیفم عمل کردم....
انقدر هم نگو بفهم بفهم
داستان اندلس رو خوندی حکایت بعضی ها تو دنیای ما مثل هموناست......
موفق باشی.....

................................................................................​..................................
إقای

Hitchcock

شما چقدر اهل مغلطه هستی

من یه حدیث از امام صادق گفتم منبعش رو هم ذکر کردم کسی که با اهل بیت دشمنی داشته باشه والد زناست .....

اون وقت تو میای این حرف رو به من نسبت میدی...... این یک واقعیت از زبان امام معصومه....

واقعا که ننگ بر این مسلمونی باشه یکی میاد یه همچین حرفایی که دینت و ایمانت میزنه اون وقت اون یکی میاد یه حدیث از منبع میگه طرف ناراحت میشه که چرا به یک ادم متشخص توهین کردی....

باشه شما تو اهنگاش هیچ توهینی نبین و طرفدارش باش ما هم حرفی نداریم و زور هم نمیگیم و با فکر شما هم کاری نداریم فقط هدف گفتن واقعیت بود همینو بس...
زورکی که نمیشه کسی رو به حرف حق قانع کرد
شاهین نجفی اگه بهترین حرف ها رو هم بزنه و واقعیت ترین چیزا رو بخونه( که چیزی جز یه مشت دورغ نیست) یک شیطان پرست بیشتر نیست تو عکسش هم معلومه
شیطان پرستیش هم به من ربطی نداره چیزی که مهمه اینکه اون به دین من دین و اعتقادات من اهانت کرده به امامی که خدا پاکیشون رو تضمین کرده تو قرآن.... و اگه تو این دنیا هم سزای عملش رو نبینه قیامت دور نیست....

................................................................................​..................

آقای sergio.ramos4

شما هم دیگه بی خیال همه چی واضح و مشخصه بحث زیادی زیان باره....

................................................................................​..............................

هر کسی هم میخواد این تایپک رو ببنده بیاد ببنده اینجا نشد یه جای دیگه ....
وحقیقت همیشه پیروز میشه.....

و من الله توفیق....
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
(28-05-2014، 10:57)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقای آزمین

من هیچی رو نمیخوام ثابت کنم من فقط واقعیت رو میگم تا با عقیده ی افراد هم کاری ندارم خودشون میدونن و خدای خودشون وقتی همه چیز جلو چشمشونه دیگه تصمیم با خودشونه .... من به وظیفم عمل کردم....
انقدر هم نگو بفهم بفهم
داستان اندلس رو خوندی حکایت بعضی ها تو دنیای ما مثل هموناست......
موفق باشی.....

................................................................................​..................................
إقای

Hitchcock

شما چقدر اهل مغلطه هستی

من یه حدیث از امام صادق گفتم منبعش رو هم ذکر کردم کسی که با اهل بیت دشمنی داشته باشه والد زناست .....

اون وقت تو میای این حرف رو به من نسبت میدی...... این یک واقعیت از زبان امام معصومه....

واقعا که ننگ بر این مسلمونی باشه یکی میاد یه همچین حرفایی که دینت و ایمانت میزنه اون وقت اون یکی میاد یه حدیث از منبع میگه طرف ناراحت میشه که چرا به یک ادم متشخص توهین کردی....

باشه شما تو اهنگاش هیچ توهینی نبین و طرفدارش باش ما هم حرفی نداریم و زور هم نمیگیم و با فکر شما هم کاری نداریم فقط هدف گفتن واقعیت بود همینو بس...
زورکی که نمیشه کسی رو به حرف حق قانع کرد
شاهین نجفی اگه بهترین حرف ها رو هم بزنه و واقعیت ترین چیزا رو بخونه( که چیزی جز یه مشت دورغ نیست) یک شیطان پرست بیشتر نیست تو عکسش هم معلومه
شیطان پرستیش هم به من ربطی نداره چیزی که مهمه اینکه اون به دین من دین و اعتقادات من اهانت کرده به امامی که خدا پاکیشون رو تضمین کرده تو قرآن.... و اگه تو این دنیا هم سزای عملش رو نبینه قیامت دور نیست....

................................................................................​..................

آقای sergio.ramos4

شما هم دیگه بی خیال همه چی واضح و مشخصه بحث زیادی زیان باره....

................................................................................​..............................

هر کسی هم میخواد این تایپک رو ببنده بیاد ببنده اینجا نشد یه جای دیگه ....
وحقیقت همیشه پیروز میشه.....

و من الله توفیق....
باشه اصلا شما راست میگی ول کن دیگه 

اقا یکی نیست بیاد این تاپیکو ببنده ؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، ERF@N ، sjmmc
آرمین جان من با بستن تاپیک ها به خاطر بحث بین کابران کاملا مخالفم (مگه اینکه به خاطر تکراری بودن باشه) .............
آقا یا خانم منتظر
بدترین راه ممکن برای بحث اینه که بگیم طرف داره مغلطه میکنه و همه چی رو تموم کنین
اینکه واقعیت های جامعه رو بگیم یه مشت دروغ و توهمه واقعی بودنشون از بین نمیبره. سانسور رسانه ها و توقیفشون دروغه؟ 
نکنه ولدالزنا نمیدونی یعنی چی؟ هم من هم خیلیای دیگه از جمله شاهین توی خانواده های مذهبی به دنیا اومدیم اینکه افکار من باهاشون فرق میکنه اونا رو ناپاک نمیکنه. حالا میتونی حدیث نقل کنی که منم بشم ولدالزنا. اشکال نداره. 
...........
حرفای سرجیو راموس هم که اصلا جواب نداره انقدر که منطقیه. یعنی چون مردم کاستی ها رو میدونن کسی بیاد حرف از اونا بزنه هنری نکرده. مثلا حافظ هنر نکرده که از زهدفروشی و ریای منبریان صحبت کرده. چون ما خودمون میدونیم اینارو. احسنت!
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، sjmmc ، armin van buuren ، Łost Đλtλ
ببخشید چرا تایپکو ببند؟
یعنی انقد بی قانونی هست؟
به چه دلیل باید تایپکو ببندن؟
صاحب تایپک همه عکسا و منبع هم گذاشته دلیل نداره مدیریت تایپکو ببنده
امثال شما هم طرفدارش باشین به من چه ربطی داره برای من مهم اینه وطنمو دینمو دوس دارم 
هرچقد فساد باشه تبعیض یا هرچی وطنمو دوس دارم و انقد بالغ هستم حرفی باشه خودم بزنم خودم بدونم تو کشورم چی میگذره نیاز به گفتن امثال اون نیست
شاهینت هم داره برا شوهرش آشپزی میکنه زیاد جوش نیار
خنده داره یکی رفته شوهر کرده این عاقا داره از اون طرفداری میکنه
تقصیر تو نیستا مملکت ما راحت اجازه میده امثال تو اینجا نفس بکشن
خیلی ناراحتی نمیگی فساد زیاده؟خب برو پیش شاهینت یا امثال شاهین اون امثال تورو ادم حساب کرد بیا هرچی دوس داشتی به من بگو

(28-05-2014، 11:21)Hitchcoc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفای سرجیو راموس هم که اصلا جواب نداره انقدر که منطقیه. یعنی چون مردم کاستی ها رو میدونن کسی بیاد حرف از اونا بزنه هنری نکرده. مثلا حافظ هنر نکرده که از زهدفروشی و ریای منبریان صحبت کرده. چون ما خودمون میدونیم اینارو. احسنت!
یکی میخواد بیاد حرف بزنه از درد جامعش بیاد اهنگش به دین اعتقاد کسی توهین میکنه؟
جور دیگه نمیشه گفت؟
ببین من اینجا فقط بحث نمیکنیم چون کلاسمون که تجارت الکترونیکی هست استادمون فقط بجای درس حرفای جامعه رو میگیم
کسی هم نمیگه هیچ مشکلی نیست چرا هست خیلیم هست
ولی قرار نیست یکیمیخوادحرفشو بزنه بیاد به باور کسی توهین کنه
اینم بدون که اوناکه شاهینو میبرن اونور آب معلومه باید یجوری ازش استفاده کنن
اینم باورمیکنم چون میخوان اینکارو رواج بدن برای همین از امثال شاهین هم استفاده میکنن
قرار نیست چون کاستی هست بیان تو آهنگشون هرچی دلشون خواس بخونن
مملکتم هم انقد بی صاحاب نشده امثال شاهین تصمیم بگیره دربارش
تو که ادعا داری مملکت مکا بده امثال شاهین رفته تو برو فقط یه ماه بمون اونجا بعد بیا نظرتو بگو اون موقع میبینم واسه گفتن چی داری
هروقت رفتی یه ماه اونجاموندی دیدی چجوری بیا حرف بزن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان