امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

نقل قول: چرا سر خودتون الکی درد میارین؟
شما دستتون درد نکنه یه تایپک زدی با کلی سند و مدرک
موندم از چیه این خواننده خوششون میاد
بهشون پول میده دین میده ازادی میده
یعنی خودشون عقل شعور ندارن که از مملکتشون حرف بزنن فکر کنن
بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن
جمع کنید بابا این چرت پرت هارو

عزیزم شما انقدر کودکی که فرق همجنسگرا و دوجنسه رو نمیدونی
شما رو نمیدونم ولی من دلم میخواد گاه گاهی اون چیزایی که فکر میکنم درسته از زبون یه نفر بشنوم.
شما دوست نداری میتونی فقط واسه خودت تصمیم بگیری. 
اینکه توی این انجمن و جاهای دیگه بچرخی و هرچی که نشون دهنده سطح شعورته بارش کنی نه چیزی از اون کم میکنه نه چیزی به تو اضافه
نکنه تو از توهین به شاهین و طرفداراش پول به دس میاری؟ یا دینت اینارو بهت گفته. پس منم واقعا برای دینت متاسفم.
گیرم توی اهنگ نقی توهینی هم شده باشه. آیا توهین به دیگران جزاش مرگه؟ یعنی اگه به من یا هرکس دیگه ای توهین میکرد بازم باید کشته میشد. اصلا من حرفاتو توهین به خودم تلقی میکنم پس این مرگ حق تو هم هست.
چون به معصوم توهین کرده باید کشته بشه؟ این حرف که من هم بشری مثل شما هستم با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه رو پیامبر شما گفته دیگه مومن؟ یعنی توی همه چی با شما مساویم دیگه. پس حکم توهین به ایشون با توهین به من یکیه.
پس هرکس میتونه اگه احساس کرد کسی بهش توهین کرده طرفو سلاخی کنه. پس این گفته پیامبرتون باد هواست لابد آقای مومن به اسلام ناب شیعی!
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، Łost Đλtλ
آگهی
چررت و پرت الکی

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 6
پاسخ
(27-05-2014، 8:43)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ها فقط چسبیدن به زندگی خودشون که الان این اوضاع پیش اومده ....
اگه غیرت و تعصبی وجود داشت که این نمیشد که الان شده.......

من موندم تا چه حد سوزش :|
پاسخ
اقا اصن يه چيزي هر كي طرفدار شاهين نيست و ميخواد دري وري بگه ميتونه بره بيرون از موضوع نه تنها مخالفاش بلكه موافقان هم همينطور..

هر كي عقيده خودشو داره!

ميخواين در اين مورد هم بحث كنيد توي پ.خ:\
پاسخ
(27-05-2014، 16:42)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن

گیرم توی اهنگ نقی توهینی هم شده باشه. آیا توهین به دیگران جزاش مرگه؟ یعنی اگه به من یا هرکس دیگه ای توهین میکرد بازم باید کشته میشد. اصلا من حرفاتو توهین به خودم تلقی میکنم پس این مرگ حق تو هم هست.
چون به معصوم توهین کرده باید کشته بشه؟ این حرف که من هم بشری مثل شما هستم با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه رو پیامبر شما گفته دیگه مومن؟ یعنی توی همه چی با شما مساویم دیگه. پس حکم توهین به ایشون با توهین به من یکیه.
پس هرکس میتونه اگه احساس کرد کسی بهش توهین کرده طرفو سلاخی کنه. پس این گفته پیامبرتون باد هواست لابد آقای مومن به اسلام ناب شیعی!

نکنه شما خودتون رو هم سطح با ائمه تصور میکنید؟؟؟
طبق مجازات اسلامی کسی که به مقدسات توهین کنه حکم مرتد رو داره و جزاش مرگه....

خوبه چه استدلال هایی هم که نمیکنید
برو عمو ما رو سیاه نکنBig Grin ما خودمون زغال فروشیم

پیامبر گفته منم مثل شما هستم و بهم وحی میشه اما نگفته بیا به من توهین کن!!
در طول تاریخ بدترین آدم هایی که با پیامبر دشمنی داشتن ایشون رو به باد سخره میگرفتن و قرآن هم گفته بدترین شکنجه هایی که پیامبر تحمل کرده مسخره کردن و اهانت یک عده افراد بوده .....
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
تو گوش خر ياسين خوندم ..

با شما بودم منتظر١٩
پاسخ
شما هم زیادی منفی اندیشی:| مگه چندتا متنفرم داریم؟
_____
من نمیگم قافیه سازی! به نظرم خوده جمله توهین نیست:|

شاهین هم یه انسانه کاری ندارم بعضیا در حده پرستش دوستش دارن ولی من خودم اشکالاتش رو هم میبینم. در آهنگ متنفرم شاهین بعد از گفتن متنفرم فحش داده؟ اصلا شما یه آهنگ از شاهین بگو که بیاد فحش مستقیم بده و بگه مثلا یابو! غیر از لس آنجلسیا تا راجبش حرف بزنم.به قول یکی از بچه ها یه فحش رو ما تو خیابون به هم میگیم ولی یه فحش رو افرادی در سبک شاهین میدن برای بالا بردن عمق کار. اون تاپیک رو اگه مدیر ارشد ببینه کلا پاکش می کنه. اصلا تو بخش مدیریت گفتن که از بحث موافقا و مخالفا شاهین جلوگیری بشه. این تاپیک رو هم می بندن!
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، Wanton ، First Star ، Łost Đλtλ ، F A R ! N
شاهین واین کارا
HeartخدامراببخشHeart 
پاسخ
امکان نداره :|

شایعـس :| -_-

شماها چ سآده ایـد -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
(27-05-2014، 17:12)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 16:42)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدونن چی میخوان

در طول تاریخ بدترین آدم هایی که با پیامبر دشمنی داشتن ایشون رو به باد سخره میگرفتن و قرآن هم گفته بدترین شکنجه هایی که پیامبر تحمل کرده مسخره کردن و اهانت یک عده افراد بوده .....

بنابراین باید اعدامشون کرد:|‏‎

(27-05-2014، 17:12)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدونن چی میخوان

بنابراین باید اعدامشون کرد:|‏‎
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان