امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

به خودش ربط داره :| !!

همجنس گرایی هم مشکلی نداره :|

مبارکش باشه :|
پاسخ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(27-05-2014، 11:43)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه شاهین نجفی هم شد ادم؟
اون ادم بود به مقدساتکسی توهین نمیکرد
هرکسی یه چیزی رو باور داره و بهش اعتقاد داره انقد بیشعور اشغال بوداومد راحت توهین کرد
ازدواج با همجنس باز هم ازش بعصید نیست من یکیباور میکنم چون انقد آشغال بوداومد توهین کرد
من اوایل بعضی ترانه هاشو گوشمیکردم ولی بعدحالم بهم خورد
درباره چیزی باهم بحث کنید که ارزش داشته باشه

نه مرتضی پاشایی شد آدم DodgyDodgy
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند 4
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط LordLas_89 ، Black_Man
(27-05-2014، 12:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایکاش نظرات بالایی رو میخونیدن
بله اونش به خودش ربط داره

ولی وقتی اون چهره ی کثیفش رو پشت نقاب مخفی میکنه و به اعتقادات یه مذهب توهین میکنه اون دیگه به خودش ربط نداره

باید شفاف سازی بشه تا چهره و ماهیت واقعیش مشخص بشه.....
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
(27-05-2014، 12:08)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 12:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی وقتی اون چهره ی کثیفش رو پشت نقاب مخفی میکنه و به اعتقادات یه مذهب توهین میکنه اون دیگه به خودش ربط نداره

خب .. شما به آهنگاش گوش نده ..

اگه کار خطایی کرده باشه خودش جزاشو میبینه :| نیازی به این لعن نی :/

شما الان با حرفای خودت گناه نمیکنی ؟! نفرین کردن یه انسان گناه نی ؟!

شده تا حالا تحقیق کنی ببینی که مفهوم واقعی آهنگاش چیه ؟! ..

میدونی مشکل کجاس ؟! مشکل اینجاس که یه سری از آدما دیگه واسشون امام و پیغمبر مهم تر از خداس ..

:|
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock
عجب:|
بازم حرف تکراری:|
از تو متن آهنگ هاش توهین پیدا کن نه با این حرفای تکراری و کپی شده.
شما توضیح آهنگ نقی رو بخون. هیچ توهینی نشده. ولی شما از اماماتون بت ساختید. تا ع رو نگی توهین حساب می کنید:| کاور آهنگم جز حقیقت نیست.
در مورد سوم هم منظور سجده در برابر انسانیته.
مورد چهارم رو تروخدا دیگه نمیدونم چه توهینی میتونه باشه:| اصلا متنفر بودن توهینه؟ بعد هم با بیان اون مسائل خواننده میخواد حال و هوای اون روزگار رو بیان کنه.
عکس رو الآن با گوشیم نمیتونم ببینم.
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، Aiden Pearce ، Łost Đλtλ ، LordLas_89 ، LIGHT ، בחור משוגע
اخه شايعه سازي تا كي؟؟؟

اصن گيريمم كرده باشه به ما چه؟؟

گناه نكرده كه خواننده شده
پاسخ
(27-05-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما توضیح آهنگ نقی رو بخون. هیچ توهینی نشده. ولی شما از اماماتون بت ساختید. تا ع رو نگی توهین حساب می کنید:| کاور آهنگم جز حقیقت نیست.
مورد چهارم رو تروخدا دیگه نمیدونم چه توهینی میتونه باشه:| اصلا متنفر بودن توهینه؟ بعد هم با بیان اون مسائل خواننده میخواد حال و هوای اون روزگار رو بیان کنه.

کار ما همینه که الکی به بقیه گیر بدیم و بگیم که کیا شیطان پرستن همه ما همین جوریم 
به نظرتون تا  حالا شده یهودی ها یا مسیحیها اعتراضی  داشته باشن ؟
کار همینه که الکی به بقیه گیر بدیم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، ERF@N
(27-05-2014، 8:43)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ستاره پرک' pid='1926099' dateline='1401139036']
مغلطه ای فراتر از بحث!!
منتظر اقا بیا این چنین فرض کنیم که تمام حرفای شما (ادعای الکی !!!) درست

شما مشکلی داری ؟
شما اینو نمیدونی که زندگی و حریم خصوصی هرکس مربوط به خودشه؟؟؟شما قدرت درک این مسئلرو نداری؟
شما با کسی که هم جنس گرا باشه مشکلی داری؟حالا هرکسی باشه !!من سخنم اصلا در راستای این متن ابدوغ خیاری نیست همین طور که در بالاتر گفتم ..

شما که قدرت درک همه ی مسائل رو مثلا داری!!! میتونی جواب این سوال رو بدی که چرا باید یک نفر بیاد به اعتقادات یک دین بزرگ اللهی توهین کنه؟؟؟
خانم همه چی دان که همه ی مسائل رو به خوبی درک میکنی!!!! این مسئله شخصی نیست ایشون به توهین های خودوشون ادامه دادن و متاسفانه برخی به عمد و برخی هم به سهو و ندونم کاری ازش حمایت میکنن....

این دخالت نیست این شفاف سازی و روشن کردن مسائل
باید حقیقت روشن بشه تا کسی که هنوز وجدانش بیداره بره خودش هم دنبال حقیقت بگرده....

خانم همه چیز دان این مسئله شخصی نیست چون به اعتقادات ملت توهین کرده....

بنده هم با این که این به اصطلاح آدم!!! چی کار میکنه و عضو چه گروهیه مشکلی ندارم و اصلا برام مهم نیست

مشکل ما اینجاست که این پشت نقاب پنهان شده و شخصیت اصلی و پلید خودش رو نشون نمیده تا مردم بشناسنش اون وقت میاد حرفایی میزنه که خیلی گنده تر از دهنشهAngry

بعله خانم واقعیت اینه....
البته برای کسی که وجدان داشته باشه...

یا علی......
خانم /اقای منتظر چرا داری چرت میگی واسه خودت ؟؟
کچای سخنم چنین چیزی گفته شده که من قدرت درک همه چیرو دارم !؟؟!!عجبا!!!!!!!!!!!!!!ExclamationExclamation:exclamation
به این چی میگن ؟
اها اها ادم اومد سفسطه بافی
برای گریز از دادن یه جواب درس حسابی!

شما دقیقا چندین بار کلمه خانم همه چی دان رو تکرار کردین برای من باعث افتخاره اینچنین بودن ولی متاسفانه نیستم .
دانم که ندانم و دانم که بخواهم بدانم
ندانی که ندانی و نخواهی بدانی که ندانی!
و بهتون اخطار میدم من هرگز از نتیجه گیری کردن در مورد خودم بدون هیچ شناختی خوشم نمیاد پس دفعه اخرتون باشه وگرنه برخورد دیگه ای باهاتون میکنم !

دوما این که هیچ توهینی وجود نداره اصلا چیزی به اسم توهین به عقیده وجود نداره مگه این که عقیده پرست باشی!!هرچی بوده انتقاد بوده این کلمه توهین رو میچسبونین تا خودتون رو از نقد مصون نگه دارین !
!!

توهین به عقیده!!!!!!ا اوپس
حالا اگه عقده خودش توهین باشه چی؟
اعتقادات ملت رو کی تعین میکنه تو ؟توهین رو کی تعین میکنه تو ؟

معلومه که نـــــــــــــــــــه!
پس هجو نگو

وجدان!!!!!!!!!!!! ...نقاب!!!!!!!!...حرفای گنده تر از دهن!!!!
انصافن وجدان باحال ترینشون بود حالا ربطش چیه منم نفهمیدم !

پی نوشت :عمولن مردم دچار دگماتیسم احترام به عقاید می شوند. در صورتی که نمی دانند توهین یا تمسخر "شخص" با توهین و تمسخر"اعتقاد شخص" متفاوت است.عده ی بسیاری از عقدپرست ها حتا تحمل انتقاد را ندارند و به دلیل نا آگاهی از تاریخ و مذهب خود ، بیان حقایق را نیز توهین قلمداد می کنند.اور داشتن به چیزی که خرد و منطق آن را می پذیرد ، حتا اگر مورد توهین و تمسخر قرار بگیرد ، هرگز کسی را ناراحت نمی کند و آن باور را خدشه دار نمی سازد. من باور دارم زمین گرد است ، جاذبه دارد و به دور خورشید می گردد. حال اگر می توانی این را مسخره کنب بهم توهین کن !!حتا اگربه این باور علمی توهین کنی ، نه تنها کسی ناراحت نمی شود،بلکه باعث خنده نیز خواهی شد.:-)

پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، LordLas_89 ، Hitchcock
(27-05-2014، 12:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 12:08)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب .. شما به آهنگاش گوش نده ..

اگه کار خطایی کرده باشه خودش جزاشو میبینه :| نیازی به این لعن نی :/

شما الان با حرفای خودت گناه نمیکنی ؟! نفرین کردن یه انسان گناه نی ؟!

شده تا حالا تحقیق کنی ببینی که مفهوم واقعی آهنگاش چیه ؟! ..

میدونی مشکل کجاس ؟! مشکل اینجاس که یه سری از آدما دیگه واسشون امام و پیغمبر مهم تر از خداس ..

:|

هه
باشه شما راست میگی .....
من گفتنی ها رو گفتم کسی که قرار بود بفهمه فهمیده بود.....

انشاالله با مفهمون آهنگاش محشور بشی!!!!!!!!!

نفرین کردن آدم گناهه اما آدم!!! کسی که بویی از آدمیت برده باشه......
تازه من نفرین نمیکنم خدا نفرنش میکنه من چیزی که به عنوان نفرین محسوب بشه نگفتم.....

امام صادق (ع):

یکی از نشانه های ولد الزنا دشمنی با ما اهل بیت است

(امالی شیخ صدوق -ص338)

و من الله توفیق......

(27-05-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من توضیح ترانه ی اهانت بار "نقی" رو میخونم تا شیر فهم بشم!!!!!!!!!!!!!!

این چیزا هم حتما ستایش و بزرگداشت بود ما برعکس فهمیدیم.......

دیگه وقتی شما میگی از امامان بت ساختیم وقتی میگی کاور آهنگ کاملا درسته یعنی به جای کبوتر کاملا درسته که روی حرم امام رضا(ع) کلاغ سیاه باشه و شکل حرم هم اونی باشه که تو عکس هست که هزاران هزار معنی داره دیگه چی میشه گفت!!!!!!!!

اون ترانه هم راجع به انسانست نیست که آخرش منظورش این باشه که سجده در برابر انسانیت حرامه

اگه دقت کنی از اول آهنگ راجع به علایم شیطان پرستی و موجود سه چشمشون و آلت مقدسشون خونده آخرش هم گفته سجده جز برای اون چیزا حرامه .....

خوشم میاد که شما انقدر مثبت اندیشی!!!!!!!!!! Dodgy

من ترانه ی متنفرم رو گفتم نه کلمه ی متنفرم رو

به هر حال گفتنی ها گفته شده ....

کسی که باید متوجه بشه شده....

یا علی........
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
(27-05-2014، 12:06)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 11:43)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه شاهین نجفی هم شد ادم؟
اون ادم بود به مقدساتکسی توهین نمیکرد
هرکسی یه چیزی رو باور داره و بهش اعتقاد داره انقد بیشعور اشغال بوداومد راحت توهین کرد
ازدواج با همجنس باز هم ازش بعصید نیست من یکیباور میکنم چون انقد آشغال بوداومد توهین کرد
من اوایل بعضی ترانه هاشو گوشمیکردم ولی بعدحالم بهم خورد
درباره چیزی باهم بحث کنید که ارزش داشته باشه

نه مرتضی پاشایی شد آدم DodgyDodgy
چرا چرت میگی بابا
اصلا کی حرف خواننده ایرونی رو زد؟اصلا حرف منو فهمیدی؟
اصلا یکی مسیحی هست من چرا بهش توهین کنم؟
هرکسی که یه اعتقادی داره اعتقادشم سر جای خودش با ارزشه و قابل احترامه
اون آدم بود عقل درست حسابی دشات اسم کسی که امام ما حساب میشه تو ترانه نمی اورد
من خودم نه نماز میخونم نه میدونم در مسجدمون کدوم طرف باز میشه نه چیزی
ولی به اون چیزا که اعتقاد دارم و اونی که باور دارم گوش میدم
من اصلا با حرفای امام پیغمبرم کاری ندارم
برای من تو زندگی یه چیز مهمه اونم مفهمون واقعی خونوادست نه اینکه یکی بره پسره با پسر ازدواج کنه
اونامریض هستن
من شاید از نظر علم یا چیزای دیگه از ماجلو باشن ولثی امثال این یا شبکه های ماهواره ای باعث میشه نگاه ما به همشون بد بشه
الانم میگم درباره چیزی بحث کنید که ارزش داشته باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم عکس آرزو خانوم که نفس امیرعباس(خواهرزادم)
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان