امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی

#1
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی 1
[rtl] 
 
* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).

*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ). 
* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.

 
[/rtl]
پاسخ
آگهی
#2
ممنونم
عشق پفک نیست که بفروشیش

عشق خوردنی نیست که بخوریش
عشق پختنی نیست که بپزیش
ولی بعضی وقتا هم می خورنش ،هم می پزنش وهم می فروشنشHeartنکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی 1
پاسخ
#3
خیلی ممنونممممممم
سعی کن آنقدر کامل باشی
که بزرگترین تنبیه تو

برای دیگران
گرفتن خودت ازآن ها باشد.
Shy
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان