انجمن های تخصصی  فلش خور
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی (/showthread.php?tid=106907)



نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی - امیررضا* - 08-05-2014

نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی 1
[rtl] 
 
* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).

*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ). 
* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.

 
[/rtl]



RE: نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی - گل رز آبی 2 - 08-05-2014

ممنونم


RE: نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی - حسنیه - 08-05-2014

خیلی ممنونممممممم