امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

المان مقصر نبود

منظورم در باره تیلیفغ برای جنگ و پنهان کاری های سیاسی مرتبط با اون هستش و اصولا شوروی از این کارها میکرد تا جنایاتش رو پنهان کنه در صورتی که هیتلر اگر اشتباهی پیش میومد فورا اعلام میکرد و قصد سرپوش گذاشتن روی این جور مسئله ها رو نداشت
پاسخ
آگهی
اونها جنایت نبود (اگر منظورتون پاکسازی های استالین است)
من در مورد تک تک اشخاص اعدام شده توسط استالین ورژیمش کامل تحقیق کردم ودریافتم همشون گناه کار ومجرم بودن.
استالین حتی برای اطمینان از حکمش به رای کارگرا مجازات اونها رو تعیین می کرد در صفحه 68 کتاب شخصیت های تاثیر گذار: استالین اون تصویر موجوده.

البته هیتلر هم همین کار رو با مخالفانش می کرد ولی هیتلر برای اعدام کسانی که هم نژادش نبودند دریغ نمی کرد وبی گناه یا گناهکار می کشتشون.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

المان مقصر نبود 3
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(18-07-2012، 16:34)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونها جنایت نبود (اگر منظورتون پاکسازی های استالین است)
من در مورد تک تک اشخاص اعدام شده توسط استالین ورژیمش کامل تحقیق کردم ودریافتم همشون گناه کار ومجرم بودن.
استالین حتی برای اطمینان از حکمش به رای کارگرا مجازات اونها رو تعیین می کرد در صفحه 68 کتاب شخصیت های تاثیر گذار: استالین اون تصویر موجوده.

البته هیتلر هم همین کار رو با مخالفانش می کرد ولی هیتلر برای اعدام کسانی که هم نژادش نبودند دریغ نمی کرد وبی گناه یا گناهکار می کشتشون.

میشه اسم ده نفر از افرادی رو که هیتلر به دلیل اینکه هم نژادش نبودن و مخالفش بودن رو بنویسید ؟
پاسخ
اسامیشون رو نمی دونم ولی خوندم جایی که اقوام اسلاو,یهود و... را نیز علاوه بر مخالفانش محاکمه می کرده.
عکس هایی هست که سربازان هیتلر دارند مردم را از لحاظ فیزیکی وخصوصیات نژادی که گوبلز وتبلیغاتش معیار گذاشته بودن بررسی وتفکیک می کنن.
اینها تمام توی اون سایتی که گفتم هستش.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
واقعا عجب موجود حرف نفهمی هستید جناب نیکلای تقریبا شما در این مورد قانع شده بودید من گفتم اقوام مختلف به ورماخت میپیوستند و در مورد افزایش جمعیت فرانسه در طول جنگ گفتم
به حق که باید حرف های هیتلر را طلا گرفت

- حقیقت سوسیال دموکرات برای من روشن شد،آنها تروریست های دانشمندی بودند که تاکتیک مخصوصی داشتند، به این طریق که، ملت را در سیل رگبار دروغ های شاخدار قرار داده و با این دروغ ها،رقبای سرسخت خود را می ترساندند و این تگرگ سیل آسا آنقدر ادامه خواهد یافت تا اعصاب دشمنان سست شود و گروهی احمق و نادان به امید به دست آوردن آزادی موهم، خود را تسلیم نمایند.

بحث کردن با شما مثل بحث کردن با هویج استBig Grin(شوخی جدی نگیرید)

کمی ثابت قدم باشید
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
هیتلر اقوام مختلف رو برای سوء استفاده ازشون وبه کاربردن اهدافشون به کار می گرفت.هیچ وقت اونارو از خود نازی ها نمی دونست.اون معتقد بود باید بهترین ها برای آلمان ها باشد!!!!

شما اگر تئوری نازیسم رو بخونید می بینید با یرده داری مخالفت نکرده,انسان هارو برابر ندونسته و...
"دختر و افسر مرزی"

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
در کجا گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در نبرد من تحریف شده

اصول اصلی نازیسم مخالف برده داری است

او میخواست فرانسه و روسیه را بعد از جنگ ازاد کند

امروز بنده کتاب خاطرات اولریخ رودل را خریدم و گفته های سینا را به چشم دیدم

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
میشه در جایی لینک دهید که هیتلر مخالف برده داری و موافق برابری بوده؟؟
"دختر و افسر مرزی"

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
شما منظور خود را از برده داری و برابری بیان کنید

در اسلام هیچکس برابر نیست و همه برابرند!

مکتب نازیسم هم همینگونه است به طوری که هیتلر به ژاپنی ها اریایی گفت و انان را اریایی خواند

در مکتب نازیسم برده داری و برابری وجود ندارد

ارزش هر شخص به لیاقت ان است

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
نقل قول: در اسلام هیچکس برابر نیست و همه برابرند!
هانConfused

پس چرا هیتلر وگوبلز به سیاهان می گفتند فرزندان بردگان؟

نقل قول: ارزش هر شخص به لیاقت ان است
این موضوع در کمونیسم هم وجود دارد.منتهی بیان می کند که ارزش هر شخص به میزان کار کردن اوست.

نقل قول: مکتب نازیسم هم همینگونه است به طوری که هیتلر به ژاپنی ها اریایی گفت و انان را اریایی خواند
این مورد استثنا بوده اما آیا به مردم سیاه افریقا حقی داد؟
شما یک سیاه پوست در میان نازی ها به من نشان دهید
تازه به برده داری سیاهان نیز می پرداختند.
"دختر و افسر مرزی"

المان مقصر نبود 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان