امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شروع مدارس و......

خوب سلام بله من هستم amirhosein92 

میخواستم این پست رو جدید قرار بدم و نظر شما را درباره ی شروع مدارس بعد از نوروز بدونم.من خودم شخصا به نظرم مدرسه چیز بدی نیست البته یکم سخت هست ولی باهاش میسازیم دیگه.....
برای این میگم مدرسه چیز بدی نیست چون من فهمیدم اگه مدرسه نریم و توی خونه بشینیم..خوب حوصلمون سر میره دیگهUndecidedUndecided...

بعدشم من میخوام برم با دوست صمیمیم کارهایی که توی نوروز کردم را بگم ولی هنوز احساس میکنم یک سری از درساما دوره نکردم.....

خلاصه ما اینیم دیگه....

خوب حالا میریم سر موضوع نظر شما درباره ی شروع مدارس بعد از نوروز.... خوب امیدوارم این پست را از سپاس پر کنید و امیدوارم مدیرا نگن بی کیفیت و بعد ببندنش..
خوب دیگه منم برم بای یا bye
دوستدار شما amirhosein92
شروع مدارس و...... 1
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
پاسخ
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، عاشق الکترونیک ، sina021 u ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، vma001 ، پری خانم ، سووگند ، noosha joon ، pesare_e_bad ، E.A ، shawkila ، NeginNg ، حقوقدان انجمن
آگهی
آره مدرسه خیلی چیز خوبیه هم کلی چیز یاد میگیریم هم اینکه با دوستامونیم هم اینکه زنگ تفریح داریم هم اینکه حوصلمون سر نمیره ولی وای از اون موقعی که نمره بد بیاری یا حوصله درس خوندن نداشته باشیSad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شروع مدارس و...... 1
پاسخ
آره وای به حال روزی که نمره ی بد بیاری!cryingالبته من نمیارمSmileSmile
پاسخ
اره به نظر منم خوبه ولى خب درسا سخته, خوبيه مدرسه اينکه هر روروز ميتونى دوستات رو ببينى,.
مرسى از پستت
شروع مدارس و...... 1
پاسخ
(02-04-2014، 22:05)hasti♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره به نظر منم خوبه ولى خب درسا سخته, خوبيه مدرسه اينکه هر روروز ميتونى دوستات رو ببينى,.
مرسى از پستت
خواهش میکنمBlush

(02-04-2014، 22:05)hasti♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسى از پستت
سپاستا نمیبینمDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط noosha joon
از مدرسه متنفرم.
شروع مدارس و...... 1

پاسخ
 سپاس شده توسط sina021 u
(02-04-2014، 22:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مدرسه متنفرم.
خوب به من چهDodgyDodgyمن از مدرسه خوشم میاد
پاسخ
 سپاس شده توسط noosha joon
امیر حسین گفتی نظر بدین بعد میای نظر طرف رو نقد می کنی بهتره از همه می خواهم نظر ندن!!!!!!!!!!!!!!DodgyDodgy
پاسخ
(02-04-2014، 22:11)ashkan007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین گفتی نظر بدین بعد میای نظر طرف رو نقد می کنی بهتره از همه می خواهم نظر ندن!!!!!!!!!!!!!!DodgyDodgy
باشه........ببخشیدBlush
پاسخ
ب نظر من مدرسه بسیار چرت هست ولی ی خوبی داره ک با دوستامونیمو وقتمونم میگزره Big GrinمرسیHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متهم اصلی تجاوز به کودکان در مدارس کیست؟
  داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا
  saja.medu.irسامانه ثبت نام مدارس شاهد 99-1400
  راهنمایی شروع بازی
  تصاویری غم انگیز از بعضی مدارس ایران
  قصه آتش و آتش بازی از کجا شروع شد؟
Thumbs Up عکس هایی دیدنی و بامزه از سرویس مدارس در ژاپن
  ترول بازگشایی مدارس و اول مهر
  لیست نخبگان ایرانی در مدارس
  شروع ثبت نام در جام خلیج فارس ( online.iranpgc.ir )

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان