انجمن های تخصصی  فلش خور
شروع مدارس و...... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: شروع مدارس و...... (/showthread.php?tid=99484)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

شروع مدارس و...... - amirhosein92 - 02-04-2014

خوب سلام بله من هستم amirhosein92 

میخواستم این پست رو جدید قرار بدم و نظر شما را درباره ی شروع مدارس بعد از نوروز بدونم.من خودم شخصا به نظرم مدرسه چیز بدی نیست البته یکم سخت هست ولی باهاش میسازیم دیگه.....
برای این میگم مدرسه چیز بدی نیست چون من فهمیدم اگه مدرسه نریم و توی خونه بشینیم..خوب حوصلمون سر میره دیگهUndecidedUndecided...

بعدشم من میخوام برم با دوست صمیمیم کارهایی که توی نوروز کردم را بگم ولی هنوز احساس میکنم یک سری از درساما دوره نکردم.....

خلاصه ما اینیم دیگه....

خوب حالا میریم سر موضوع نظر شما درباره ی شروع مدارس بعد از نوروز.... خوب امیدوارم این پست را از سپاس پر کنید و امیدوارم مدیرا نگن بی کیفیت و بعد ببندنش..
خوب دیگه منم برم بای یا bye
دوستدار شما amirhosein92
شروع مدارس و...... 1

RE: شروع مدارس و...... - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 02-04-2014

آره مدرسه خیلی چیز خوبیه هم کلی چیز یاد میگیریم هم اینکه با دوستامونیم هم اینکه زنگ تفریح داریم هم اینکه حوصلمون سر نمیره ولی وای از اون موقعی که نمره بد بیاری یا حوصله درس خوندن نداشته باشیSad

RE: شروع مدارس و...... - amirhosein92 - 02-04-2014

آره وای به حال روزی که نمره ی بد بیاری!cryingالبته من نمیارمSmileSmile

RE: شروع مدارس و...... - hasti♥♥♥ - 02-04-2014

اره به نظر منم خوبه ولى خب درسا سخته, خوبيه مدرسه اينکه هر روروز ميتونى دوستات رو ببينى,.
مرسى از پستت

(02-04-2014، 22:05)hasti♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره به نظر منم خوبه ولى خب درسا سخته, خوبيه مدرسه اينکه هر روروز ميتونى دوستات رو ببينى,.
مرسى از پستت
خواهش میکنمBlush

(02-04-2014، 22:05)hasti♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسى از پستت
سپاستا نمیبینمDodgy

RE: شروع مدارس و...... - # αпGεʟ - 02-04-2014

از مدرسه متنفرم.

(02-04-2014، 22:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مدرسه متنفرم.
خوب به من چهDodgyDodgyمن از مدرسه خوشم میاد

RE: شروع مدارس و...... - ashkan007 - 02-04-2014

امیر حسین گفتی نظر بدین بعد میای نظر طرف رو نقد می کنی بهتره از همه می خواهم نظر ندن!!!!!!!!!!!!!!DodgyDodgy

(02-04-2014، 22:11)ashkan007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین گفتی نظر بدین بعد میای نظر طرف رو نقد می کنی بهتره از همه می خواهم نظر ندن!!!!!!!!!!!!!!DodgyDodgy
باشه........ببخشیدBlush

RE: شروع مدارس و...... - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 02-04-2014

ب نظر من مدرسه بسیار چرت هست ولی ی خوبی داره ک با دوستامونیمو وقتمونم میگزره Big GrinمرسیHeart