امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

متن چت یک آقا پسر با یک دختر خانم!! ( فقط بخندید )

متن چت یک آقا پسر با یک دختر خانم!! ( فقط بخندید ) 1

(خنده دار هست و باید بخندید اما نتیجه اخلاقی یادتون نره)

پسر : سلام.خوبی؟مزاحم نیستم؟

دختر: سلام. خواهش می کنم.? asl plz

پسر : تهران/وحید/۲۶ و شما؟

دختر‌ : تهران/نازنین/۲۲

پسر : اِ اِ اِ چه اسم قشنگی!اسم مادر بزرگ منم نازنینه.

دختر: مرسی!شما مجردین؟

پسر : بله. شما چی؟ازدواج کردین؟

دختر : نه. منم مجردم. راستی تحصیلاتتون چیه؟

پسر : من فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه MIT اَمِریکا دارم. شما چی؟

دختر : من فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه سُربن فرانسه هستم.

پسر : wow چه عالی!واقعا از آشناییتون خوشحالم.

دختر : مرسی. منم همین طور. راستی شما کجای تهران هستین؟

پسر: من بچه تجریشم. شما چی؟

دختر : ما هم خونمون اونجاس. شما کجای تجریش می شینین؟

پسر : خیابون دربند. شما چی؟

دختر : خیابون دربند؟ کجای خیابون دربند؟

پسر : خیابون دربند. خیابون…… کوچه……پلاک….شما چی؟

دختر : اسم فامیلی شما چیه؟

پسر : من؟ حسینی! چطور؟

دختر : چی؟وحید تویی؟ خجالت نمی کشی چت می کنی؟تو که گفتی امروز با زنت می خوای بری قسطای عقب مونده خونه رو بدی.!مکانیکی رو ول کردی نشستی چت می کنی؟

پسر : اِ عمه ملوک شمائین؟چرا از اول نگفتین؟راستش! راستش!دیشب می خواستم بهتون بگم امروز با فریده…. آخه می دونین………..

دختر : راستش چی؟ حالا آدرس خونه منو به آدمای توی چت میدی؟می دونم به فریده چی بگم!

پسر : عمه جان ! تو رو خدا نه! به فریده چیزی نگین!اگه بفهمه پوستمو میکّنه!عوضش منم به عمو فریبرز چیزی نمی گم!

دختر :‌ او و و و م خب! باشه چیزی بهش نمیگم. دیگه اسم فریبرزو نیاریا! راستی من باید برم عمو فریبرزت اومد. بای

پسر : باشه عمه ملوک! بای……
دسـتمــرا از دورهــایــ دووور مــیــ گـیریــ
داریـ تــلو داری تـلو از درد مـــیـــ مـــیـــریـ
خـامـوشـ گــریـهـ مـیــ کـنیـــ بــر ســینه ی دیــوار
بــابغـــضـ روشــنـــ مـــیـ کــنیــ ســـیگار بــا ســیگار
بــایـد بــخــوابـیــ تــویـ آغــوشــیـ کــه مـجــبوریــ
داریـ تــنـتـ را داخــل حـــمامـ مـیـــ شـــوریـ
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، love 2012 ، னιSs~டεனσή ، badboy6666 ، Albert wesker ، بهار2 ، M.K.N ، joe(parsa)m ، assassin creed ، Lordlas ، LIGHT ، ♥گل یخ ♥ ، parya2 ، Kamila❤ ، mahdi69 ، RedSparrow ، frozen✘girl ، pink devil ، sp_go ، zeinab ، **MONA** ، Newsha ti ti ، fcbarcelona ، امیررضا* ، mohammad ali ، ZUSE ، emo love ، paniz ، راستین ، vahid 77 ، sadegh7520 ، m تنها ، A-Y99 ، sayna ، ALA ، jooo jooo ، شیوا 2 ، sinasx ، _VaMPiRe_ ، فلانی ، نادیا ، narges ، sanaz_jojo ، badgirl ، J.A.M.B ، ghahreman9090 ، همراه اخر ، AMIRRR ، arman jj ، Fire.boy ، nozhan ، FARID.SHOMPET ، Ali MuSiC ، pegah-p ، ...Sara SHZ... ، AmItiSe ، amir77 ، txxt ، FrOzen あHeArt ، sina.a1 ، *mahya* ، Armina ، ROOZBEH ، best~girl ، Amir BF ، reza u? ، تروشکا ، eli-77 ، نازی خوشگله ، onlyboy ، sweety girl ، white angel ، serpico ، NOOSHIN ، shahzade ، The Light ، جوجو بلا ، ali000 ، **MOHAMMAD** ، فرشته ي كوچولو ، سیندرلاخانم ، خورشید755 ، pegiti ، مینا92 ، black devil ، saraaslani ، AMIRESESI ، Tina.t.t ، fati sheyton ، ezioo7 ، واقعا ، L.A.78 ، яê¥нαñê ، ملیکا جون ، ✘Nina✘ ، amir2120 ، شهرزاد ##### ، pegi pm ، IsZx_Girl70 ، دختر زیبا ، shayanm95 ، yasamin_1994 ، haymdal ، غروب ، best buy ، ستارهF.m ، mohsensbs ، الي2 ، *** زهرا *** ، امیر حسام20 ، leba3ekhaki ، -_- kimiya ، daniyal mzx ، noghre ، wwwvvv ، farangis ، mandi ، sheytoon ، sses ، Magical Girl ، tara89 ، virus bomb ، سزاریون ، jolia ، AMIN NASSAJI ، T!K TA∀K ، milad.tanlan ، Esmi ، اتالانتیس ، star girl ، MissLone ، W O L F ، sara zni ، fair of love ، сÜтε Đévìł ツ ، azary ، ICe Angele ، ♥TARANNOM♥ ، سلطان دریا ، sara.pishoooo ، bigbang ، Apathetic ، Hengame Plang ، T A R A ، فرشته ، yasna22 ، majid reza ، Volkan ، dirty girl ، |мιѕѕ мєняαѕα| ، آرامش ، ^BaR○○n^ ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، nasermeshkat ، houman1342 ، Aryan 1380 ، mohammad sliemany ، The Ginkel ، ♥ هومن♥ ، Mehrzad Zzz ، cute♥girl ، m.r amir ، r10000 ، best~boy ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، ɨAʀʍɨռ ، عقاب2 ، پيشي ي ملوس ، panita ، miss boogh ، 2012azin ، baran.tarane ، خرگولیم ، کوروش هخامنشی ، _آیدا_ ، " احمدرضا" ، ற!sS~saЋİ ، saeed.mr ، 65 tala ، علی جوکر ، orkideh ، امیر2 ، sara ، دختر شاعر ، jenab ، Senator✘Strong ، payamshams ، aCrimoniouSs ، naghmeh.dorani ، ندا* ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، elnaz-s ، mbk222 ، ليلا ناز ، ♥♥ ღmehrasaღ♥♥ ، بهاره 1377 ، HAMESTER ، gimboojon ، هرمیون گرینجر ، .س ملکی ، ANDIKFAR ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، HeDyE~×~ ، trip top ، sim sim ، maede_y2 ، **R.H** ، ღSηow Princessღ ، امیرحسین79 ، 777yeganeh ، šhεïdα ، alikhan ، kittyjoon ، 1378alireza ، gamander ، Mason ، roblex ، ☣VALMMO☣ ، ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ ، giabaipi@emeil.ir ، mohamad amin1377 ، سـمانــه♥ ، shany ، xoxo gurl:*) ، *mehrzad* ، قاتل ، شیدا محبوب ، LOVE8 ، shadi shekari ، هستی 17 ، Fari2 ، n12 ، ali7500 ، هیوا1 ، •ДmịrHoSsiŋ• ، sarnia ، الیزابت2 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، کفش دوزک سایت ، asal1997 ، amir 2000 ، PanimA2 ، ☺helia☺ ، Mr.Robot ، ♥farbod♥ ، I LOVE YOU FARHAD ، samira malik ، ~Mahnaz~ ، shining ، آدنیوس2 ، rana m ، گل رز آبی...!!! ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ayda20 ، امیر حسین 1374 ، TurK WolF ، キム尺刀ム乙 ، بيتا عاشق اما تنها(کره اي) ، tyjtfhdhr ، arslan001 ، isi ، دیانا2 ، فاطمه 09 ، حمید رضا صدیقی ، Navisa. ، newboy ، mahdi 021 ، D.I.Z.E.R.E ، سپهر31 ، shawkila ، eagle2 ، -м α є ∂ є- ، مونس جون ، beauty ، nahal jon ، پوری ومپایر ، hanieyh ، P e D i ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، سورنا فاول ، سمیرا74 ، gole_pazhmorde ، بهراد. ، DiReCtIoNeR GiRl ، ✘v!☻lent girl✘ ، rohamdan ، sandi ، teen555 ، niusha2205 ، rangin kamoon ، پری خانم ، zaqa ، پرستوباهوش انجمن ، mehrad hiden ، kian007 ، melika1377 ، DANIYALL TAHERY ، habiiibii ، baaran ، ایریا ، nika** ، ایلیاس ، sadeq sm ، حانا ، elena.sadr ، دختری تنها درباران ، ♥bahar♥ ، marya* ، ساحل007 ، I am the Queen ، Samaneh77 ، یاسی@_@ ، asal.hz ، Melina Hidden ، آرتـان ، ☻امیرحسین☻ ، sara mehrani ، [ niki ] ، ×●SomeOne●× ، m016 ، AG75 ، ***shabnam*** ، alighaemazar ، r.hadis ، raha15 ، HediVampire ، PARIA# ، maryamam ، i m a n ، ♥♥خشگل خانوم♥♥ ، رومینا اتیش پاره 2 ، @پوریا@ ، sara جووووون ، زهرا10000 ، M.sadegh77 ، *کاترینا جون* ، ~~SARA:HIVA~~ ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، SEL♥♥♥ ، † αƖιєη † ، saeed25/12 ، maryam007 ، இFATEMEHஇ ، leilajoon♥♥ ، leila♥♥ ، ~H!P HØp §tâR~ ، PeRFeKT G!Rl ، Brooklyn Baby ، hesamzibaee ، arina001 ، -khoRshid ، ***citi girl*** ، سووگند ، نازنین زیودار ، heoyeoun ، negar24 ، rezaak ، ERF@N ، سامان 19 ، *رونيكا* ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، یگانهA ، ❤уαѕαмιη❤ ، pinup girl ، Modern Thinking ، girl of chaos ، α∂ ρяιηcєѕѕ∂ ، ×fteя LifE∀× ، shahrokh.sh ، hyun joong ، [χσℓσνєѕтєя] ، Titiw ، ستاره مشرق زمین ، دخی بامرام ، جیگیل ، بی کس2 ، AMO ، しíþ ßしâçk ، fadimeh ، eri 5 ، Avril. ، яᎧмιиα ، دختر کره ای ، نیلوفر جوووووووووون ، هیون جونگ ، mr.destiny ، پرهام 15 ، Tina@ ، _Lσѕт_ ، دریای بی موج ، امیر539 ، موناجون خوشگل
آگهی
من که هیچ چیز جالبی ندیدم.........:306:
 سپاس شده توسط Danger.A ، adelmis ، هستی 17 ، AG75 ، ✘PETER✘ ، hyun joong
عاقبت چتیدن همینه Dodgy
 سپاس شده توسط Danger.A ، Apathetic ، هستی 17 ، ✘PETER✘
ههههه چه چاخان هایی زدن.Big Grin
مــ ـآهـآ پشتـ اونایــے کـﮧ پـُشتموלּ حرفـ میزنـלּ حرفـ نمیـزَـنیـم
 چوלּ کـﮧ خیلــے جلوییـم ازـشوלּ ((:

سپاس شده توسط Danger.A ، Senator✘Strong ، هستی 17 ، ✘PETER✘
Heart
 سپاس شده توسط Danger.A ، Senator✘Strong ، هستی 17 ، ✘PETER✘ ، یگانهA
خخخخخههههههههههههههههههههههههBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
I need you I can not live like you Krdnbdvn Darmbray Better Life.
.

My sin is sin no Gnahyst / All you've immersed Syahyst
.
.
.
.

14 سالمه اسمم امیر:cool:

[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متن چت یک آقا پسر با یک دختر خانم!! ( فقط بخندید ) 1 [/img]
 سپاس شده توسط Danger.A ، Senator✘Strong ، هستی 17 ، D.I.Z.E.R.E ، ✘PETER✘
به این میگن ضایع شدن واقعغی من که از خنده مردمBig GrinBig GrinBig Grin
Heart دوست ان است که گیرد دست دوست Heart
 سپاس شده توسط Danger.A ، کوروش هخامنشی ، علی جوکر ، naghmeh.dorani ، هستی 17 ، D.I.Z.E.R.E ، ✘PETER✘
ردم همیشه از این چاخانا می گن
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Danger.A ، naghmeh.dorani ، هستی 17 ، ✘PETER✘
واقعاااااااااHuh
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط Danger.A ، melika1377 ، ✘PETER✘
واقعا هم همینطوریه!!!

مرسی جالب بوذBig Grin

گاهی وقتا آدم شاکی میشه میاد میبینه هیچ پیامی نداره حتی اخطار!!!
 سپاس شده توسط Danger.A ، ANDIKFAR ، هستی 17 ، D.I.Z.E.R.E ، سمیرا74 ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خانم ها دوست دارن دوست پسرشون چه جور باشه از چه پسرس خوششون میاد
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
Star دختر بود یعنی...........!
  4 مدل جوراب زنانه که خانم ها به آن‌ها نیاز دارند
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر
  راز جذب شدن دختر ها به پسر های سوسول و ......!!!!؟؟؟حتما بخونین.
  دوست دختر چیست؟(طنز)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان