13-03-2014، 11:46
كاتلین ملانسون، پروفسور تغذیه در دانشگاه رهود ایسلند وضعیت داوطلبان بزرگسال شركت كننده در پژوهش را در گروهی كه آدامس بدون قند مصرف میكردند با گروهی كه آدامس استفاده نمیكردند، مقایسه كردند.
این افراد برای انجام دو گروه آزمایش استاندارد به آزمایشگاه ملانسون آمده بودند. نتایج آزمایشات نشان داد: وقتی شركت كنندگان مجموعا یك ساعت در هنگام صبح آدامس میجویدند در موقع ناهار 67 كالری كمتر مصرف میكردند و بعد در طول روز نیز تمایل به مصرف كالری بیشتر نداشتند. هم چنین مردان شركت كننده در آزمایش اظهار كردند كه پس از جویدن آدامس به میزان قابل توجهی احساس گرسنگی در آنها كاهش پیدا میكرد.
ملانسون هم چنین متوجه شد؛ افرادی كه قبل و بعد از خوردن غذا آدامس میجوند، به طور متوسط 5 درصد بیشتر انرژی مصرف میكنند. بعلاوه كسانی كه آدامس میجویدند اظهار داشتند كه پس از این كار احساس انرژی بیشتری دارند.