امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فـــرني گيـــلانـــي

#1
Rainbow 
نام
فرني گيلاني
مواد لازم
شير 5/1 ليتر
خامه 200 گرم
گلاب 1 استكان متوسط
پسته 50 گرم
پودر نارگيل 50 گرم
هل كوبيده نرم 1 قاشق چايخوري
دارچين مقداري براي تزئين روي فرني
آرد برنج 125 گرم
شكر 200 گرم
خلال بادام 100 گرم





چگونگی تهیه
شير و خامه و شكر و گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفي پخته و 3 ساعت قبل از پختن در يخچال مي‌گذاريم بعد از سه ساعت از يخچال بيرون آورده روي حرارت ملايم مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم كه آرد گلوله نشود تا جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را كمي مي‌كنيم و مي‌گذاريم پنج دقيقه بجوشد و كمي غليظ شود و بعد در ظرف ريخته رويش را با دارچين و خلال پسته و نارگيل تزئين مي‌كنيم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان