![]() |
فـــرني گيـــلانـــي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: فـــرني گيـــلانـــي (/showthread.php?tid=87934) |
فـــرني گيـــلانـــي - ~Mahnaz~ - 12-02-2014 نام فرني گيلاني مواد لازم شير 5/1 ليتر خامه 200 گرم گلاب 1 استكان متوسط پسته 50 گرم پودر نارگيل 50 گرم هل كوبيده نرم 1 قاشق چايخوري دارچين مقداري براي تزئين روي فرني آرد برنج 125 گرم شكر 200 گرم خلال بادام 100 گرم چگونگی تهیه شير و خامه و شكر و گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفي پخته و 3 ساعت قبل از پختن در يخچال ميگذاريم بعد از سه ساعت از يخچال بيرون آورده روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم كه آرد گلوله نشود تا جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را كمي ميكنيم و ميگذاريم پنج دقيقه بجوشد و كمي غليظ شود و بعد در ظرف ريخته رويش را با دارچين و خلال پسته و نارگيل تزئين ميكنيم. |