انجمن های تخصصی  فلش خور
فـــرني گيـــلانـــي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: فـــرني گيـــلانـــي (/showthread.php?tid=87934)



فـــرني گيـــلانـــي - ~Mahnaz~ - 12-02-2014

نام
فرني گيلاني
مواد لازم
شير 5/1 ليتر
خامه 200 گرم
گلاب 1 استكان متوسط
پسته 50 گرم
پودر نارگيل 50 گرم
هل كوبيده نرم 1 قاشق چايخوري
دارچين مقداري براي تزئين روي فرني
آرد برنج 125 گرم
شكر 200 گرم
خلال بادام 100 گرم





چگونگی تهیه
شير و خامه و شكر و گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفي پخته و 3 ساعت قبل از پختن در يخچال مي‌گذاريم بعد از سه ساعت از يخچال بيرون آورده روي حرارت ملايم مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم كه آرد گلوله نشود تا جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را كمي مي‌كنيم و مي‌گذاريم پنج دقيقه بجوشد و كمي غليظ شود و بعد در ظرف ريخته رويش را با دارچين و خلال پسته و نارگيل تزئين مي‌كنيم.