امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بارباروسا جنایت استالین!

نقل قول: جناب نیکلا فرمودند که شوروی نیرویی در مرز های آلمان نداشت!فرید جان شما هم میفرمایید ولی بنده تصور نمی کنم این همه سرباز ارتش سرخ که اسیر شده اند اسراتشان طبیعی باشد
اینا مردم شوروی هستن واقعا چشت نمیبینه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

بارباروسا جنایت استالین! 3
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط .ali.
آگهی
از کجا فهمیدین اینا نیرو های شوروی هستن ؟

عکس واضح نیست
A little thought can make all the difference
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
لباس سنتی مردم روسیه رو به تن دارند اونا مردم شوروی هستند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
(27-06-2012، 21:02)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جناب نیکلا فرمودند که شوروی نیرویی در مرز های آلمان نداشت!فرید جان شما هم میفرمایید ولی بنده تصور نمی کنم این همه سرباز ارتش سرخ که اسیر شده اند اسراتشان طبیعی باشد
اینا مردم شوروی هستن واقعا چشت نمیبینه؟

DodgyDodgyDodgy
واقعا براتون متاسفم!
حقیقتا که قرآن به حق می گوید:
يُجَادِلُونَكَ فِي الْحَقِّ بَعْدَ مَا تَبَيَّنَ كَأَنَّمَا يُسَاقُونَ إِلَى الْمَوْتِ وَهُمْ يَنظُرُونَ
با تو در باره حق بعد از آنكه روشن گرديد مجادله مى‏كنند گويى كه آنان را به سوى مرگ مى‏رانند و ايشان [بدان] مى‏نگرند

اطمینان داشته باشید که با این خرده گیری های بنی اسراییلی چیزی نخواهد شد و بنده قضاوت را در این مورد به خوانندگان موضوع می سپارم

تنها همین بهانه براتون مونده بود که بفرمایید اینها مردم شوروی است نه ارتش شوروی؟؟؟
خب
مردم عادی اصولا باید داخلش یه چند تا زن و بچه و پیر دیده شود پس چرا اینها همگی مردان جوان اند؟؟

لباس سنتی روسیه کدام است آقا؟اگر به افرادی که پیشاپیش ایستاده اند توجه کنید متوجه می شوید که اینها یونیفورم ارتش تن شان است
مقایسه کنید با این عکس:
به علاوه غذا دادن به این همه آدم برای خودش مسئله ای است اصلا اگر به کسی بگویید که یک کشوری حمله کرده به کشور دیگه صدهزار صد هزار شهروندان عادی می بره برای اسارت به عقل آدم می خندند!!!!

خب عکس واضح نبود...

اینا مردم شوروی اند؟
نه!اینها مردم شوروی اند؟؟؟؟
شوروی پشت مرزهای آلمان هزار هزار نیرو داشت این هم همان نیروهایی که غافلگیر شده و سپس به اسارت آلمان درآمدند

بسه؟؟؟؟
عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: بسه؟؟؟؟
باشه چرا می زنی؟Huh

اینها که گذاشتی ارتش شوروی اند قبول ولی ازکجا معلوم که نزدیک مرز آلمان بوده اند؟
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
(28-06-2012، 17:43)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بسه؟؟؟؟
باشه چرا می زنی؟Huh

اینها که گذاشتی ارتش شوروی اند قبول ولی ازکجا معلوم که نزدیک مرز آلمان بوده اند؟

هیچ بهانه ای برات نمونده نه؟؟؟؟
بر طبق گفته ویکی پدیای انگلیسی اینها سربازان شوروی هستند که در روزهای اول عملیات بارباروسا به اسارت آلمان در آمده اند
عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: بر طبق گفته ویکی پدیای انگلیسی اینها سربازان شوروی هستند که در روزهای اول عملیات بارباروسا به اسارت آلمان در آمده اند
خب لینکشو بزار برم بخونم واینکه اون عکساهم اونجا باشه.بعدش اگر هم اینارو گرفته باشن بازهم دلیلی بر حمله استالین نیست تمام شواهد بر علیه هیتلره.از حمله برق آسا گرفته تا اینکه استالین نهایت دوستی رو می خواست با آلمان برقرار کنه.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
(28-06-2012، 20:33)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بر طبق گفته ویکی پدیای انگلیسی اینها سربازان شوروی هستند که در روزهای اول عملیات بارباروسا به اسارت آلمان در آمده اند
خب لینکشو بزار برم بخونم واینکه اون عکساهم اونجا باشه.

يُجَادِلُونَكَ فِي الْحَقِّ بَعْدَ مَا تَبَيَّنَ كَأَنَّمَا يُسَاقُونَ إِلَى الْمَوْتِ وَهُمْ يَنظُرُونَ

مطمئن بودم که هرگز زیر بار حرف های من نخواهی رفت
چون بیهوده بر ادعا های واهی ات که خودت هم میدونی که واهی اند پافشاری می کنی
به هر حال برای من مهم نیست که شما قانع شدی یا نه چون شما داری از اقناع فرار می کنی بنده به قدر کافی دلالی محکم ارایه دادم این شما هستی که داری پس می زنی

به هر حال قضاوت را به خوانندگان موضوع می سپارم

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Russian_POW_(1941).jpg
توضیحاتش رو بخون
بقیه اش تو ویکی انبار هست
یه سایتی هم هست خواستی لینک میدم ولی فیلتره
نقل قول: بعدش اگر هم اینارو گرفته باشن بازهم دلیلی بر حمله استالین نیست تمام شواهد بر علیه هیتلره.از حمله برق آسا گرفته تا اینکه استالین نهایت دوستی رو می خواست با آلمان برقرار کنه.
بازم شروع کردDodgy
والله اگر به یه آدم بیسواد اگر اینها رو می گفتی الان یونیفورم ورماخت تن اش کرده بود!!
این همه دلیل آوردم واسه چی؟
عجب آدمی هستی ها!

صد هزار صد هزار سرباز پشت مرز آلمان چیکار می کردند؟؟؟
سرباز اگر در حالت حمله نباشه که غافلگیر نمیشه به اون صورت که همشون این شکلی اسیر بشوند
اینها آماده حمله به آلمان بودند آلمان پیش دستی کرده اینها غافلگیر شده اند و اسیر شده اند
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط .ali.
نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Russia...(1941).jpg
این سربازان در نزدیکی مرز نبودن با حمله برق آسای هیتلر نقاط بسیاری اشغال شد همه ی این روس ها از کل پادگان های لهستان شرقی وغرب شوروی واوکراین آورده شدن واینها در مرز مستقر نبودن بلکه از عمق شوروی به اسارت گرفتندشون
نقل قول: سرباز اگر در حالت حمله نباشه که غافلگیر نمیشه به اون صورت که همشون این شکلی اسیر بشوند
اینها آماده حمله به آلمان بودند آلمان پیش دستی کرده اینها غافلگیر شده اند و اسیر شده اند
شوروی از افسران ارتشی پاکسازی شده بود واصلا شوروی مافوق نظامی کافی برای حمله ندات وسیستم ارتش سرخ فرو پاشیده بود واگر مردم

شوروی کمک نمی کردن شوروی به آسانی سقوط می کرد.در ضمن اگر بخواد حمله ای بشه نیروی هوایی آماده است ولی نیروی هوایی

شوروی به هیچ وجه آماده نبود.شوروی به آسانی توسط هیتلر اشغال شد بدون کم ترین مقاومتی این دلیل بر عدم آمادگی شوروی

هاست.حتی سربازان هم آماده نبودند وهمان طور که در تصویر می بینید دستگیر شده اند واگر آماده بودند می جنگیدند واینهمه آدم دستگیر

نمی شدند .
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Barbarossa
نقل قول: این سربازان در نزدیکی مرز نبودن با حمله برق آسای هیتلر نقاط بسیاری اشغال شد همه ی این روس ها از کل پادگان های لهستان شرقی وغرب شوروی واوکراین آورده شدن واینها در مرز مستقر نبودن بلکه از عمق شوروی به اسارت گرفتندشون
جقیقتا که در بهانه آوردن بی همتایی!
و البته در فرار کردن از حقایق
لینک بالایی رو بخون شاید متوجه شدی البته من اطمینان دارم که تو قبول نخواهی کرد و طفره می روی
شخص ویکی پدیای انگلیسی نوشته سال 1941 مینسک
اونوقت شما الکی داری برای خودت استدلال های من درآوردی می بافی؟
نقل قول: شوروی از افسران ارتشی پاکسازی شده بود واصلا شوروی مافوق نظامی کافی برای حمله ندات وسیستم ارتش سرخ فرو پاشیده بود واگر مردم

شوروی کمک نمی کردن شوروی به آسانی سقوط می کرد.در ضمن اگر بخواد حمله ای بشه نیروی هوایی آماده است ولی نیروی هوایی

شوروی به هیچ وجه آماده نبود.شوروی به آسانی توسط هیتلر اشغال شد بدون کم ترین مقاومتی این دلیل بر عدم آمادگی شوروی

هاست.حتی سربازان هم آماده نبودند وهمان طور که در تصویر می بینید دستگیر شده اند واگر آماده بودند می جنگیدند واینهمه آدم دستگیر

نمی شدند .
این که شما می فرمایید احتمال اسفل است نه احتمال اشرف
اصولا در فلسفه احتمال اشرف اولویت دارد
اگر ارتش سرخ از هم پاشیده بود خب این سربازان هم طبیعتا سر پست خود باقی نمی ماندند و فرار می کردند در صورتی که همگی اسیر شده اند
اینان غافلگیر شده و اسیر شده اند
میخواهید باور کنید نمی خواهید نکنید!
برای من هیچ ارزشی ندارد که شما باور کنید یا خیر چون که شما شخصیتی هستید که به جز استدلال های من در آوردی تان باوری ندارید و جاهلانه بر ادعاهای واهی خویش پافشاری می کنید عقل هم که تعطیل!

می دانم که اگر شخص استالین از قبر بیرون بیاید و شهادت بدهد که قصد حمله به آلمان را داشته شما جهل خواهید ورزید و از قبول آن اکراه خواهید داشت
من هم فقط به خاطر خوانندگان موضوع این را نوشتم و قضاوت را به آنان می سپارم

می دانم که به این پست من پاسخی جاهلانه تر از قبلی ها خواهید داد ولی خواهش می کنم بگذارید برای فردا
اجازه بدهید من امروز آرامش داشته باشم فردا کنکور دارم
عضو گروه تاریخ انجمن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روایت سمیه و شاهرخ؛ عاشقانه‌ای تلخ با طعم جنایت!
  هیتلر-استالین-روزولت-چرچیل
  ایا نازی ها جنایت کار بودند؟
  اعلام دلیل مرگ «استالین» پس از ۶۰ سال
Photo تصاویری از ژنرالیسم(فیلد مارشال)#استالین# در جنگ جهانی دوم
  دوره استالین قسمت دوم
  دوره استالین قسمت اول
  تخریب سازی ومخدوش کردن چهره استالین از سوی غرب
  گندم های جیب استالین! 1
  نظرتون در مورد استالین چیه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان