27-06-2012، 12:33
مواد لازم :
روغن زیتون=۱/۲ پیمانه
شیر=۱/۲ پیمانه
تخم مرغ= ۱ عدد
زعفران آبکرده=۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
آرد سفید= حدود ۲ پیمانه به صورتی که یک مایع غلیظی به دست آید
بکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری
شاه میگو=۱۲ عدد
روغن هسته انگور =برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا روغن و شیروتخم مرغ را خوب به هم میزنیم سپس زعفران و نمک وفلفل را اضافه کرده و مجددا با همزن دستی خوب به هم می زنیم. آرد را با بکینگ پودر مخلوط و به مایع بالا اضافه می کنیمتاحدی که خمیر به صورت یک مایع غلیظ در بیاید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم که خوب داغ شودسپس شاه میگو ها را ابتدا در مقداری آرد سفید می غلطانیم و بعد در مایع خمیر زده و در روغن سرخ
می کنیم.البته باید با حرارت ملایم سرخ شود .
این روش بهترین راه برای بچه هایی است که از بوی میگو خوششان نمی آید.
از این خمیر برای مرغ پفی هم می توان استفاده کرد .
روغن زیتون=۱/۲ پیمانه
شیر=۱/۲ پیمانه
تخم مرغ= ۱ عدد
زعفران آبکرده=۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
آرد سفید= حدود ۲ پیمانه به صورتی که یک مایع غلیظی به دست آید
بکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری
شاه میگو=۱۲ عدد
روغن هسته انگور =برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا روغن و شیروتخم مرغ را خوب به هم میزنیم سپس زعفران و نمک وفلفل را اضافه کرده و مجددا با همزن دستی خوب به هم می زنیم. آرد را با بکینگ پودر مخلوط و به مایع بالا اضافه می کنیمتاحدی که خمیر به صورت یک مایع غلیظ در بیاید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم که خوب داغ شودسپس شاه میگو ها را ابتدا در مقداری آرد سفید می غلطانیم و بعد در مایع خمیر زده و در روغن سرخ
می کنیم.البته باید با حرارت ملایم سرخ شود .
این روش بهترین راه برای بچه هایی است که از بوی میگو خوششان نمی آید.
از این خمیر برای مرغ پفی هم می توان استفاده کرد .