![]() |
طرز پخت میگو با خمیر پفی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز پخت میگو با خمیر پفی (/showthread.php?tid=10340) |
طرز پخت میگو با خمیر پفی - Ali MuSiC - 27-06-2012 مواد لازم : روغن زیتون=۱/۲ پیمانه شیر=۱/۲ پیمانه تخم مرغ= ۱ عدد زعفران آبکرده=۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم آرد سفید= حدود ۲ پیمانه به صورتی که یک مایع غلیظی به دست آید بکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری شاه میگو=۱۲ عدد روغن هسته انگور =برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا روغن و شیروتخم مرغ را خوب به هم میزنیم سپس زعفران و نمک وفلفل را اضافه کرده و مجددا با همزن دستی خوب به هم می زنیم. آرد را با بکینگ پودر مخلوط و به مایع بالا اضافه می کنیمتاحدی که خمیر به صورت یک مایع غلیظ در بیاید. روغن را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم که خوب داغ شودسپس شاه میگو ها را ابتدا در مقداری آرد سفید می غلطانیم و بعد در مایع خمیر زده و در روغن سرخ می کنیم.البته باید با حرارت ملایم سرخ شود . این روش بهترین راه برای بچه هایی است که از بوی میگو خوششان نمی آید. از این خمیر برای مرغ پفی هم می توان استفاده کرد . |