امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خـــبـــر داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااغ در مورد شبکه من و تو

Rainbow 
به نظر می رسد تجاوز به یکی از شرکت کنندگان آکادمی گوگوش توسط یکی از کارمندان شبکه من و تو که منجر به خودکشی نافرجام او شد کشمکش های شدیدی را در بین عوامل این شبکه بوجود آورده است تا آنجایی که برگزاری این برنامه را در هاله ای از ابهام تا مرز تعطیلی کشانده است.

به گزارش گروه فرهنگی ممتاز به نقل از جام ، چندی پیش بود که حرف های بحث برانگیز پریسا سحرخیز، مجری و برنامه ساز سابق شبکه من و تو و بازگو کردن علت جداییش از این شبکه جنجال بسیاری را در فضای مجازی بوجود آورد.

غیبت طولانی پریسا سحرخیز از شبکه من و تو و سکوت مدیران این شبکه سبب شد تا ابهامات فراوانی در ذهن بینندگان این شبکه بوجود آید تا اینکه وی بالاخره در صفحه شخصی فیسبوک خود از جدا شدنش از شبکه من و تو خبر داد.

خـــبـــر داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااغ  در مورد شبکه من و تو 1

وی در پستی جنجالی سوءاستفاده های اخلاقی و روابط جنون آمیز برخی از کارکنان شبکه را یکی از دلیل های اصلی ترک این شبکه اعلام کرد. پریسا سحرخیز پیشتر در اقدامی جداگانه با انتشار عکس هایی از روشنا (یکی از شرکت کنندگان برنامه آکادمی گوگوش)، از تجاوز جنسی تیام، یکی از کارمندان شبکه من و تو به روشنا و در ادامه از خودکشی نافرجام وی پرده برداشت.

بیش از چند روز از افشاگری های پریسا سحرخیز نگذشته بود که در کمال تعجب به یکباره اکانت فیسبوک شخصی وی Hک و حذف گردید. حذف فیسبوک پریسا سحر خیز سوال های فراوانی را در پی داشت تا اینکه وی در توییتر خود از تهدیدهای مسئولین شبکه من و تو خبر داد.سحرخیز که اقدام مسئولین شبکه من و تو را در Hک کردن فیسبوکش غیرحرفه ای و مغایر با آزادی بیان توصیف کرد نوشت: «متأسفانه کسانی که ادعای آزادی بیان دارند وقتی نظر شخصیت و در مورد چیزی که دوست نداری میگی خیلی زود عصبانی میشن و کاملا بچگانه برخورد می کنن. باید به شبکه بگم که با بستن آی دی فیسم نمی‌تونید واقعیت رو از بین ببرید. من هنوز با کارهاتون مخالفم شما زن رو بازیچه خودتون می دونید.»

:230::230::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv::4fv:
پاسخ
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Shadow of Death ، aszaz90 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، هلیا سرچمی ، Mr.Robot ، تیناجونی ، بغض ابر ، DiReCtIoNeR GiRl ، mobina bieber ، دیانا2 ، ESSE BLACK ، melodicl ، یه دختر ، ( lιεβ ) ، آسمان سیاه... ، crazy lady ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، bahare_021 ، سایه22 ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، -Edgar ، سورنا فاول ، n1379sh ، sara mehrani ، ★~Ѕдула~★ ، alishariati2011 ، sara-ice girl ، along boy ، FurY ، pesare bad ، noosha joon ، BLUE WATER ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، shawkila ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، bieber fan ، پری استار ، ندا2000 ، @مهران ، Shervin_ST ، *کاترینا جون* ، hanieyh ، zolale qasemi ، Ayda khoshgele ، rezaak ، عسل. ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، شیدا درخشانی ، ❤уαѕαмιη❤ ، امیر539
آگهی
حال ندارم بخونم زیاده !Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ρѕуcнσραтн ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
چه به دونم والااااااااااااااااUndecidedUndecidedBig GrinBig Grin
Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
اینو ایرانم پخش کرد تو بیستو سی
اون دختره رو من نشناختم تو تلویزیون الان گفتی فهمیدم روشناس
بیچارهcryingcrying
زود تــَــر  بِریـــد جِلـــو وآسهِ دَردُ دِل با خُــــــــــدآ عَجَلـــــــ♥ــه دآرم...
پاسخ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
عزیزم شایعه هستش خوده شبکه من و تو هم اینو گفتش که فقط شایعه هست حتی خوده روشنا و تیام باهم تو برنامه بودن و گفتن واقعیت ندارهBig Grin

این عکس بیمارستانش هم وقتی مریض بود و دکتر رفته بود ازش انداختن
پاسخ
 سپاس شده توسط deadpool.ps ، ~Mahnaz~ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، فریج مسی
فکر نمی کنم راست باشه
پاسخ
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
از این زرتو پرتا و شایعه ها زیاد ملت میگن باور نکنید
BROKEN
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
بی چاره پریسا...بعدشم این کپی نبود از یه سایت دیگه عزیزم؟ای کلک...من همین امروز این و خوندمSmile
پاسخ
ب نظرم شایعه هستش!

پاسخ
اگه شخص خاطی توی یه کشوری مثل انگلیس ازش شکایت بشه پدرشو تو خلا میکنن
خدا حافظ همه دوستان رفتم دیگه اینجا بی حسه بی رنگه و بی روح
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Earth هوش مصنوعی مورد علاتون کدومه؟
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  شخصیت شناسی توسط کیک مورد علاقه...
  بلاگر مورد علاقه ات؟؟؟؟
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  IDO چیست؟ هرآنچه لازم است در مورد آن بدانید!
  مکالمه دو پسر ایرانی و انگلیسی در مورد زنان ایران وانگلیس
  شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه.....
  اخیرا کشف کردن حرف فارسی مورد علاقه ی دخترای ایرانی (پ)و(خ)می باشد. . .
  شبکه اینترنتی صدرا تیوی | sadra tv

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان