25-10-2013، 18:59
سـلام دوستان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من میخوام یه خاطراز مدرسه و کلاسمون بگم 

بعله روز سه شنبه که گذشت،قرار بود کل دانش اموزان مدرسه صبحانه سالم بیارند،
تا همه توی حیاط جمع بشیم و بخوریم 

از اونجایی که کلا کلاس ما فارق از هرچیزیه و اینجور چیزا حالمون نمیشه
مثل همیشه بیخال از کنار این موضوع گذشتیم!

فردا که شد زنگ اول که با اقایی داشتیم که قشنگ مغزمون و شست و شو داد !یعنیا بلا به دور،
فقط یه ریز حرف زد،خدا از این معلم ها به کسی نصیب نکنه.

اخه خدا ما چه گناهی کردیم که این اقا معلم ما شد !دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنیا من به هر بهانه ایی از کلاس بیرون میرفتم.یه بار یکی از دوستان صدام کردن،
رفتم بیرون یه بار هم به بهانه ی انتظامت بودن بیرون رفتم(درحالی که اصلا انتظامات نبودم هه)
خلاصه نیم ساعت زنگ تفریح را زودتر زدند،ماهم کلاس عین نور گریختیم 

رفتم بیرون دیدم توی حیاط موکت انداختن و بچه ها هم نسشته اند روش و و از همه چیز توی سفره چیده اند!
دیدم هیچ کدوم از دوستا نیستند !نه انگار قطره شده اند رفتند زمین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم پشت مدرسه که ممنوعه بود!(خو یه چیزی شده بود دیگه)
دیدم همه بچه ها به صف به دیوار تیکه دادند و در جایی و غرق در فکر هستند !
خلاصه منهم اضافه شدم بهشون.کاش میتونستیم یه عکس بگیرم اخه خیلی باحال نشسته بودیم !
داشتیم حرف میزدیم و مخیندیدم که سر و کله ی خانم مشاور پیدا شد.با بچه ها یه جور دکش کردیم با زور!

این بخیر گذشت !چند دقیقه بعد معاون دفتر انضباط به دست اومد !دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها عین فشفه از جا بلند شدند!و خیلی ارام از محوطه ی جرم دور شدنددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منهم متاصل کنار معاون واستادم یعنی اون لحظه این حسو داشتم
اخه ازش خیلی بدم میاد خیلــــــــــی

با یک لبخند ملیح
از کنارش بی تفاوت گذشتم و توی افق محو شدم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا این زن با خودشم،خود درگیری داره.
.به کلاسمون رفتم و روی میز معلم نشستم و شروع به اواز خوندن کردم 

چند دقیقه بعد چند تا از دوستان اومدن و مشغول صحبت شدیم.خلاصه اینکه این بساط جمع شد و زنگ اخر رسید.
اون زنگ زهرا جونی اومده بود کنار من!(یکی از دوستام )

چند دققیه بعد مبصر کلاس(هرچی میشه اسمشو بزاریم جز مبصر!پایه ترین بچه ی کلاس،باحال وشوخترین بچه ی کلاس و .....)

از همون اقایی که زنگ اول داشتیم اجازه گرفت اومد پیش منو زهرا ! و اون یکی دوستم جلوی اقا وایستاد که ما معلوم نشیم

دیدم دستش یه کبریته.با تعجب بهش نگاه کردم.هیسی گفت و از توی کبریت ترقه در اورد !

یهو دیدم داره ترقه را روشن میکنه طرف دوستم ! پرید بالا و خیلی اروم جیغ زد.اونم زد تو سرش و اشاره کرد بشین.
بعد ترقه را روشن کرد و خیلی زود از پنجره بیرون انداخت.دودش که پخش شده بود توی کلاسمون سریع بچه ها دستشون و تکون دادن تا دود پخش شه!
حالا خوب که میدونستم ترقه انداختیم ولی وقتی منفجر شد زهرادو متر بالا پرید
حالا این منم هم میخندیم!

خلاصه تو ی اون روز کلی کار کردیم که سانسور بود،یعنی جاش نبود اینجا بگم

سلامتی دوستایی که هوای هم و دارن...
سلامتی دوستایی که هیچ وقت همدیگه را لو نمیدن...
سلامتی دوستایی که دوستانشون براشون مهمتر از نمره ست..
سلامتی دوستایی که نمره ی پرورشی شون 10...
سلامتی دوستایی که چند بار تعهد دادند تا شلوغ نکنند ولی باز به کارشون ادامه میدند..
سلامتی دوستایی که بخاطر دوستاشون تو روی مدیر وایمیستند...
سلامتی دوستایی که رفیق نمیه راه نیستند ...
سلامتی دوستایی که پایه ترین بچه توی هر کاری هستند...
سلامتی دوستایی که بخاطر تقلب رسوندن به دوستی که درس نخونده،برگه شون گرفته میشه...
سلامتی دوستایی که جرم دوستاشون را به گردن خود میگیرن...
سلامتی دوستایی که عاشق همدیگه اند....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امید وارم خاطره ی منو دوست داشته باشید 

نظر یادتون نره