امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیخیال مدرسه و قانوناش

سـلام دوستان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1 من میخوام یه خاطراز مدرسه و کلاسمون بگم   بیخیال مدرسه و قانوناش 1

بعله روز سه شنبه که گذشت،قرار بود کل دانش اموزان مدرسه صبحانه سالم بیارند،
 تا همه توی حیاط جمع بشیم و بخوریم بیخیال مدرسه و قانوناش 1
از اونجایی که کلا کلاس ما فارق از هرچیزیه و اینجور چیزا حالمون نمیشه
مثل همیشه بیخال از کنار این موضوع گذشتیم!بیخیال مدرسه و قانوناش 1
فردا که شد زنگ اول که با اقایی داشتیم که قشنگ مغزمون و شست و شو داد !یعنیا بلا به دور،
فقط یه ریز حرف زد،خدا از این معلم ها به کسی نصیب نکنه.بیخیال مدرسه و قانوناش 1
اخه خدا ما چه گناهی کردیم که این اقا معلم ما شد !دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
یعنیا من به هر بهانه ایی از کلاس بیرون میرفتم.یه بار یکی از دوستان صدام کردن،
رفتم بیرون یه بار هم به بهانه ی انتظامت بودن بیرون رفتم(درحالی که اصلا انتظامات نبودم هه)
خلاصه نیم ساعت زنگ تفریح را زودتر زدند،ماهم  کلاس عین نور گریختیم  بیخیال مدرسه و قانوناش 1
رفتم بیرون دیدم توی حیاط موکت انداختن و بچه ها هم نسشته اند روش و و از همه چیز توی سفره چیده اند!
دیدم هیچ کدوم از دوستا نیستند !نه انگار قطره شده اند رفتند زمین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
 رفتم پشت مدرسه که ممنوعه بود!(خو یه چیزی شده بود دیگه)
دیدم همه بچه ها به صف به دیوار تیکه دادند و در جایی و غرق در فکر هستند !
خلاصه منهم اضافه شدم بهشون.کاش میتونستیم یه عکس بگیرم اخه خیلی باحال نشسته بودیم !
داشتیم حرف میزدیم و مخیندیدم که سر و کله ی خانم مشاور پیدا شد.با بچه ها یه جور دکش کردیم با زور!بیخیال مدرسه و قانوناش 1
این بخیر گذشت !چند دقیقه بعد معاون دفتر انضباط به دست اومد !دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
بچه ها عین فشفه از جا بلند شدند!و خیلی ارام از محوطه ی جرم دور شدنددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
منهم متاصل کنار معاون واستادم یعنی اون لحظه این حسو داشتم بیخیال مدرسه و قانوناش 1اخه ازش خیلی بدم میاد خیلــــــــــی
با یک لبخند ملیح بیخیال مدرسه و قانوناش 1از کنارش بی تفاوت گذشتم و توی افق محو شدم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
اصلا این زن با خودشم،خود درگیری داره.بیخیال مدرسه و قانوناش 1.به کلاسمون رفتم و روی میز معلم نشستم و شروع به اواز خوندن کردم بیخیال مدرسه و قانوناش 1
چند دقیقه بعد چند تا از دوستان اومدن و مشغول صحبت شدیم.خلاصه اینکه این بساط جمع شد و زنگ اخر رسید.
اون زنگ زهرا جونی اومده بود کنار من!(یکی از دوستام )بیخیال مدرسه و قانوناش 1
چند دققیه بعد مبصر کلاس(هرچی میشه اسمشو بزاریم جز مبصر!پایه ترین بچه ی کلاس،باحال وشوخترین بچه ی کلاس و .....)بیخیال مدرسه و قانوناش 1
از همون اقایی که زنگ اول داشتیم اجازه گرفت اومد پیش منو زهرا  ! و اون یکی دوستم جلوی اقا وایستاد که ما معلوم نشیمBig Grin
دیدم دستش یه کبریته.با تعجب بهش نگاه کردم.هیسی گفت و از توی کبریت ترقه در اورد !بیخیال مدرسه و قانوناش 1
یهو دیدم داره ترقه را روشن میکنه طرف دوستم  ! پرید بالا و خیلی اروم جیغ زد.اونم زد تو سرش و اشاره کرد بشین.
بعد ترقه را روشن کرد و خیلی زود از پنجره بیرون انداخت.دودش که پخش شده بود توی کلاسمون سریع بچه ها دستشون و تکون دادن تا دود پخش شه!
حالا خوب که میدونستم ترقه انداختیم ولی وقتی منفجر شد زهرادو متر بالا پرید  بیخیال مدرسه و قانوناش 1حالا این منم  هم میخندیم!
خلاصه تو ی اون روز کلی کار کردیم که سانسور بود،یعنی جاش نبود اینجا بگم بیخیال مدرسه و قانوناش 1 بیخیال مدرسه و قانوناش 1

بیخیال مدرسه و قانوناش 1

سلامتی دوستایی که هوای هم و دارن...  

سلامتی دوستایی که هیچ وقت همدیگه را لو نمیدن...  

سلامتی دوستایی که دوستانشون براشون مهمتر از نمره ست..

سلامتی دوستایی که نمره ی پرورشی شون 10... 

سلامتی دوستایی که چند بار تعهد دادند تا شلوغ نکنند ولی باز به کارشون ادامه میدند..

سلامتی دوستایی که بخاطر دوستاشون تو روی مدیر وایمیستند... 

سلامتی دوستایی که رفیق نمیه راه نیستند ...   

سلامتی دوستایی که پایه ترین بچه توی هر کاری هستند...  

سلامتی دوستایی که بخاطر تقلب رسوندن به دوستی که درس نخونده،برگه شون گرفته میشه...

سلامتی دوستایی که جرم دوستاشون را به گردن خود میگیرن...

سلامتی دوستایی که عاشق همدیگه اند.... 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1   
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخیال مدرسه و قانوناش 1   
بیخیال مدرسه و قانوناش 1  
بیخیال مدرسه و قانوناش 1   
بیخیال مدرسه و قانوناش 1   
بیخیال مدرسه و قانوناش 1   
بیخیال مدرسه و قانوناش 1   
بیخیال مدرسه و قانوناش 1  
امید وارم خاطره ی منو دوست داشته باشید Big GrinTongue 
نظر یادتون نره
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥Nahal♥ ، EHSAN$$ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، AALLI ، Ƒαкє ѕмιƖє ، mustafa ceceli ، مموشی ، خستهـ ترین ادمـ ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، shawkila ، ayda1383 ، *GANDOM* ، demet ، سورنا فاول ، Samaneh77 ، ramin joojoo ، اناهی ، TinaMk ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، Asanat ، ʂհმოἶო ، ɨAʀʍɨռ ، キム尺刀ム乙 ، isi ، **erika** ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، mario007 ، pegah 13 ، دختری تنها درباران ، чернаяЛуна ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، Mr.Robot ، mahdi0191 ، இFATEMEHஇ ، fershteh gh ، asal.hz ، دختر شاعر ، ♥♥خشگل خانوم♥♥ ، T@¥loor$wift***
آگهی
سپاس سپاس صد تا سپاس
همشون لبخند زدن رو تو بچگى جا گذاشتن 
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
ایول ما هم تو مدرسه مثل شماییمTongueBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، املیا
(25-10-2013، 19:30)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول ما هم تو مدرسه مثل شماییمTongueBig Grin

آره جونم همه اینطورنBig GrinBig Grin
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
پاسخ
هعی....
خوش به حالتون ماکه توی مدرسه ی کار کوچیک کنیم از نمره انظباتمون کم میشه یا مامانمونو میخوان:|
پاسخ
به سلامتی یه همچین دوستایییی¡¡¡
پاسخ
Exclamationایول آجی جونمHeartSmileBig Grin

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

پاسخ
تو دختری این کارا ازت بعیده!!!
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ~Mahnaz~
دمتون شومینه حال کردم 25r3025r30
سلام سلام ستاره Heart[img]http://[/img]
پاسخ
(26-10-2013، 18:36)*GANDOM* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دختری این کارا ازت بعیده!!!
نه اتفاقا انقدر باحاله Big Grin
بیخیال مدرسه و قانوناش 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ⌟ سابلیمینال قبولی در مدرسه و دانشگاه⌜
  عكس ضد مدرسه بدو بدو
  مطالب مفیدی در رابطه با کیف مدرسه و اداری
  اگه امروز روز اول مدرسه بود و الان زنگ اول چیکار میکردین؟؟؟
  مدرسه رو دوس داری؟ چرا؟ (هرکی ی دلیل خوب بیاره جایزه داره!)
Smile به نظرتون مدرسه مثل چه حیوونیه؟؟
  این دختر به علت رنگ موهایش از مدرسه اخراج شد + عکس
Heart بیا و احساستو از باز شدن مدرسه بگو!زود باش بیا بدوووو
  مدرسه چیست(طنز)
  مدرن ترین مدرسه دنیا ، مدرسه ای که کلاس ندارد + تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان