نظرسنجی: بازم از این پستا برای شهر های دیگه قرار بدم؟
بلی
خیر
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پست اختصصاصی!! اطلاعاتی در مورد اهواز

اهواز یکی از شهر های نسبتا بزرگ ایران است که در جنوب غربی کشورمان واقع شده است

جمعیت این شهر در سال 1387 ، 1,425,891 نفر اعلام شده که در آن212,097 خانواده زندگی میکنند

شهر اهواز مرکز استان خوزستان میباشد که مساحت آن بیش از 200 کیلومتر مربع میباشد و ارتفاع آن از سطح دریا حدود 12 متر میباشد

کد تلفن اهواز 0611 و کد موبایل 0916 میباشد و شماره پلاک ماشین های اهواز 14 میباشد.

شهرداری اهواز در سال ۱۳۰۴ خورشیدی تأسیس شد، و در حال حاضر دارای هشت منطقه می‌باشد.

تاریخ اهواز

در زمان ساسانیان اهواز وجود داشته که ساکنان آن ، بیشتر از ایلامی ها بوده اند و پس از اسلام اهواز پایگاه اصلی خوارج بوده است پست اختصصاصی!! اطلاعاتی در مورد اهواز 1
اولین جاه نفت در اهواز در سال 1291 کشف شد و سال 1305 اولین شرکت نفت در اهواز ساخته شد. اهواز یکی از شهر های نسبتا پولدار در دوران پهلوی بوده و تمامی مردم آن در زمان پهلوی جزو شاد ترین مردم ایران بوده اند ( به دلیل وجود شرکت نفت و حقوق های بالا)

آب و هوا

آب و هوای اهواز ، گرم و مرطوب است و میانگین دمای سالانه اهواز 26 درجه و میانگین بارش سالانه 213 میلی متر میباشد.
دمای هوای اهواز حد اکثر به 60 درجه نیز میرسد و هر چند سال ، یک بار امکان دارد این دما به زیر 10 درجه برسد
هوای استان خوزستان و اهواز در عید باستانی نوروز بسیار عالی میباشد و شهر اهواز در عید نوروز جزو شلوغ ترین شهر های ایران میباشد:ty0:

آلودگی هوا

بر اساس آمار رسمی، اهواز پس از اصفهان و تهران، بیشترین آلودگی هوا را دارد. میزان آلودگی هوا در این شهر روزبه‌روز افزایش یافته و شدیدتر می‌شود. مهم‌ترین علت آلودگی هوای اهواز، گرد و غبار و حمل و نقل درون‌شهری است و دیگر عامل آلودگی‌ها گسترش افسارگسیخته بافت شهری و رسیدن آن به کارخانه‌هایی مانند ایران کربن و فولاد خوزستان می‌باشد.
آلودگی هوای اهواز 8 برابر استاندار جهانی میباشد همچنین در سال ۲۰۱۱ بر پایه‌گذارش سازمان بهداشت جهانی شهر اهواز آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شده‌است!!پست اختصصاصی!! اطلاعاتی در مورد اهواز 1

رودخانه کارون

کارون که پرآب‌ترین و بزرگ‌ترین رودخانه ایران است ازکوههای بختیاری سرچشمه گرفته واز میان اهواز عبور می‌کند. این رود با طول ۹۵۰ کیلومتر طولانی‌ترین رودی‌ست که تنها در داخل ایران قرار دارد و همچنین تنها رود ایران است که بخشی از آن قابل کشتیرانی است. همچنین آب آشامیدنی کلان‌شهر اهواز از رودخانه کارون تامین می‌شود.
پیچ و خم‌های موجود در سر راه این رود، خوزستان را به جلگه‌ای بی‌نظیر تبدیل کرده‌است. سدهای مختلفی بر روی این رودخانه ساخته شده‌اند که مهم‌ترین آنها، سدهای کارون ۱، کارون ۳، کارون ۴، مسجد سلیمان و در پایین‌تر، سدهای گتوند علیا و سد تنظیمی گتوند می‌باشند.

مطالی خواندنی جالب!

بر پایه تازه ترین آمار استانداری خوزستان، ۲۱۶ هزار نفر از شهروندان اهوازی کارگر، ۶۵ هزار نفر دانشجو، و ۲۳۰ هزار نفر دانش آموز هستند. در جنگ تحمیلی با عراق، از میان شهروندان اهوازی ۴۶۲۸ نفر شهید، بیش از ۱۰ هزار نفر جانباز، و ۹۲۳ نفر اسیر شده‌اند.

قومیت مردم اهواز
پست اختصصاصی!! اطلاعاتی در مورد اهواز 1

هتل‌ها

اهواز در حال حاضر دارای بیست هتل با نام‌های زیر می‌باشد:

اکسین( 100 متر با خونمون فاصله داره پست اختصصاصی!! اطلاعاتی در مورد اهواز 1 )
پارس (فجر یا آستوریای سابق)

ایران
بهبهانی

پارس
پارک نو

نادری
بوستان
هتل آپارتمان هدیه
هتل آپارتمان مهزیار
هتل قو، ساخت این هتل در اواخر دوره قاجاریه آغاز و در اوائل دوره پهلوی اول به صورت یک ساختمان دوطبقه با تعدادی ساختمان جانبی شامل آشپزخانه و سرایداری، مشرف به رودخانه کارون ساخته شد. این هتل توسط بانک انگلیس در ایران و خاورمیانه از مالکین آن خریداری و مورد استفاده قرار گرفت و سپس مدتی بعنوان اداره بهداشت اهواز و در حال حاضر به صورت مس***** مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هتل فجر سپاه(ملی راه)
هتل اخوت
هتل اسلامی

هتل الصادق
هتل امین
هتل زیبا

هتل طلوع
هتل کاخ
هتل آپارتمان علی بن مهزیار
هتل کارون نو

فرودگاه

فرودگاه اهواز (یاتا:AWZ و ایکائو:OIAW) نام فرودگاهی است که در اطراف شهر اهواز در جنوب غربی ایران واقع شده‌است. شرکتهای هواپیمایی جمهوری اسلامی (ایران ایر)، ایران ایرتور، آسمان، ماهان، کاسپین، تابان، کیش‌ایر، حمل و نقل هوایی نفت، ساها، ارم، فارس ایر، قشم و قشم ایر در فرودگاه اهواز فعال هستند، میانگین پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه بین‌المللی اهواز روزانه ۱۸ پرواز می‌باشد.
( بابام نصفشو ساخته ، بخدا لاف نمیام )

سوغات
سوغات اهواز خرما، کلوچه‌های خرمایی ولباسهای محلی می‌باشد.

غذاهای سنتی

کباب بختیاری
اِمگِشِت (پلو ماهی، که از یک نوع ماهی خشک شده و شور می‌باشد.)
غذاهای دریایی که با استفاده از ماهی طبخ می‌شوند مانند قلیه ماهی، ماهی صبور و حشو( حشو خیلی خوشمزست :ty0:
مُفَطَّح که از برنج همراه با گوشت گاو و یا گوسفند و همراه با مخلفات درست می‌شود و در هنگام صرف در ظرف بزرگی (سینی) جلوی مهمانان گذاشته می‌شود.

نکته‌هایی درباره شهر اهواز!!

- گذر بزرگترین رود ایران از درون شهر.

-بزرگترین پل کابلی خاورمیانه (پل هشتم) در این شهر قرار دارد.[۱۵۶]

- چهارمین پل پولادی جهان در این شهر ساخته شد (پل سپید؛ به دست مهندسین آلمانی)

- یکی از هشت کلانشهر ایران است.

- نیمی از نفت ایران در این شهر تولید می‌شود.
- یکی از پایتخت‌های امپراتوری اشکانی. (در دوره اردوان چهارم اشکانی)

جاهای پیشنهادی واسه گشتن پست اختصصاصی!! اطلاعاتی در مورد اهواز 1

سیتی سنتر مهزیار ، جاده ساحلی ، بازار امام ، پارک هفت جام نرگس ، میدان 5 نخل ، پارک لاله ، پارک آبی اهواز ، سیلو های اهواز و......

عکس هایی از مناطق اهواز ( برای بزرگ تر شدن روی عکسا کلیک کنید )

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منابع
اطلاعات خودم ، ویکی پدیا پارسی

چند تا نکته
شاید 10 درصد این پست کپی و پست بوده و 90 درصد این پست شخصا تایپ شده و حدود 1 ساعت وقت برده
عکسا هم از ویکی پدیا گرفته شده

برای تشکر از من به من سپاس بدید ، چون واقعا وقت گذاشتم
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، ☺helia☺ ، LIGHT ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، sina_:(
آگهی
دستت درد نکنه.من قلیه ماهی خیلی دوست دارم.به خصوص ماله عربارو919191
وس دزفولم از اینابزار
پاسخ
 سپاس شده توسط Sina_0611
باشه ، واسه دزفول هم ميزارم Big Grin
پاسخ
آب و هوا یی داره که فک نکنم بتونم طاقت بیارم..:cool:Big Grin
درسته دخــترم
.
.
ولی با غرور مـــــردونه م نابودت میکنم !

پاسخ
 سپاس شده توسط Sina_0611 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
اين چند روز شرجي هس و نميتوني نفس بكشي
پاسخ
 سپاس شده توسط ☺helia☺
واسه چه شهري بزارم؟
پاسخ
ارومیه هم بزار یکم در مورد شهر ترکا اگاه بشم
پاسخ
دوستان به اطلاع شما ها باید برسونم از میدون ساعت اونور تر نرید اون ور مال عرباست یه بار رفتم یکی عربی حرف زد دهنم وا موند گفتم ها؟

پاسخ
(07-10-2013، 21:35)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان به اطلاع شما ها باید برسونم از میدون ساعت اونور تر نرید اون ور مال عرباست یه بار رفتم یکی عربی حرف زد دهنم وا موند گفتم ها؟
 استاديوم تختي رو نرفتي
من رفتم ، برگشتم خونه شعر عربي ميخوندم Tongue

(07-10-2013، 21:25)بولوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تركاي اروميه مشكل دارم !
پاسخ
(07-10-2013، 22:06)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2013، 21:35)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاديوم تختي رو نرفتي
من رفتم ، برگشتم خونه شعر عربي ميخوندم Tongue

(07-10-2013، 21:25)بولوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تركاي اروميه مشكل دارم !
خوبه من ترک نیستم .
تو مشکل ولی من باید دوسال با این خرا بسازم.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Earth هوش مصنوعی مورد علاتون کدومه؟
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  شخصیت شناسی توسط کیک مورد علاقه...
  بلاگر مورد علاقه ات؟؟؟؟
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  IDO چیست؟ هرآنچه لازم است در مورد آن بدانید!
  مکالمه دو پسر ایرانی و انگلیسی در مورد زنان ایران وانگلیس
  شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه.....
  اخیرا کشف کردن حرف فارسی مورد علاقه ی دخترای ایرانی (پ)و(خ)می باشد. . .
  بستنی مورد علاقه شما شخصیت تان را لو می دهد!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان