(16-05-2012، 20:11)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز ببین وقتی تو یه انجمن رفتی مثلا گفتگوی ازاد تو اون بالا نوشته موضوع جدید به اون عکس زیر نگاه کن میفهمی تو انجمن گفتگوی ازاد باید وارد شی بعد بالا رو نگاه کن البته باید تو جای مربوط به اون موضوع موضوعت رو بزنی.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.vatandownload.com/images/j9e4onlrnvu1kh8b1qh.png
سوالی هست در خدمتم.
|
امتیاز موضوع:
سوالات متداول انجمن |
|||||||||||
(09-03-2012، 20:06)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیر (26-04-2012، 10:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ازشمامتشکریم ![]() ![]() می شه سایت انجمن رو فارسی کنید ![]() ![]() ![]()
02-06-2012، 21:59
سلام.
پایین صفحه توجه کنید باید زبان رو از english به پارسی تغیییر دهید...
06-06-2012، 7:40
سلام من نمیتونم بازی تخته آنلاین رو بازی کنم وارد میشم چه رو اسم خودم کلیک کنم چه میز خالی چه کسی که جلوش میز ظاهر نشده همش فقط please wait میاد و وارد نمیشه 2هفته همه مدلشو امتحان کردم محظ رضای خدا یه بار هم نتونستم بازی کنم کسی میدونه من باید چیکار کنم ![]() ![]()
06-06-2012، 13:33
(06-06-2012، 7:40)saharnaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام. این کارها رو انجام بدهید. 1- اخرین نسخه فلش پلیر رو نصب کنبد. 2- بعد از کلیک روی میز دیگران جمله "please wait to host creating" یه همچین چیزایی می اد که بعد از مدتی می ره و بعد از این اتفاق وقتی رو میز اشاره گر ماوس رو میاری می نویسه "click to play" که باید کلیک کنی و طرف مقابل هم کلیک کنه و بازی شروع بشه. اگه نشد باز با مرور گرهای دیگه امتحان کن حتما می شه. الان خود من مشکلی ندارم...
09-06-2012، 11:29
سلام ممنون از راهنماییتون مشکلم رفع شد ولی خیلیا همین مشکل منو دارن راهشو نمیدونن اگه توصفحه بازی تختخ این راهنماییها رو بذارید کار خیلیا راه میوفته مرسی موفق باشید
![]()
اسپم رو برای من و بقیه کامل توضیح بدین که چیه؟
پیام های خصوصی ما کنترل میشه؟ مدیرای قدیمی مثل اقا سلطون بازنشسته نمیشن؟تا اخرش هستن؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
09-06-2012، 16:35
1_اسپم یعنی پست بی ربط به موضوع.
2_نخیر فکر نکنم کنترل بشه 3_اون برای خود مدیرا مونده
09-06-2012، 21:29
چه کنیم تا دیگر از طرف انجمن ایمیل برای ما ارسال نشود؟
وقتی هم عدم دریافت ایمیل را میزنم می گوید کد تطبیق نگرفت. تو رو خدا کمکم کنید inbox داره میترکه!!!!!!!! ![]() ![]()
11-06-2012، 0:35
سلام.
چه ایمیلی می فرسته؟ | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان