26-05-2012، 11:05
قول میدم دفعه ی بعد حضور فعالی داشته باشم......
|
نقد و بررسي فيلم آواتار |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-05-2012، 11:05
قول میدم دفعه ی بعد حضور فعالی داشته باشم......
برای نظر دادن به فیلم قلاده های طلا به این سوالات پاسخ بدهید :
1- بازی امین حیایی چطور بود ؟ 2- در کل بازی بازیگران این فیلم چگونه بود؟ 3-از کارگردانی این فیلم راضی هستید ؟ 4- آیا این فیلم تونسته بود واقعیات رو نمایش بده ؟ 5- اگر توضیحی دارید بدهید :
26-05-2012، 11:51
برای نقد فیلم قلاده های طلا به این سوالات پاسخ بدهید : 1- بازی امین حیایی چطور بود ؟ عالی 2- در کل بازی بازیگران این فیلم چگونه بود؟ عالی 3-از کارگردانی این فیلم راضی هستید ؟ بله 4- آیا این فیلم تونسته بود واقعیات رو نمایش بده ؟ بله 5- اگر توضیحی دارید بدهید : بسیار فیلم زیبایی بود
1- بازی امین حیایی چطور بود ؟ ترکوند فیلمو
2- در کل بازی بازیگزان این فیلم چطور بود؟ ایول به همشون بود. 3-از کارگردانی این فیلم راضی هستید ؟ اره 4- ایا این فیلم تونسته بود واقعیات رو نشون بده؟ خییییییییللللللییی. ممنونم.
26-05-2012، 14:41
من خودم این فیلم رو ندیدم و دوست هم ندارم ببینم .....
چون مطمئن هستم این فیلم واقعیت ها رو به درستی نشان نداده .... هرچی نباشه ما خودمون اون موقع بودیم ... این اتفاق که ماله خیلی وقت پیش نیست .... ماله سه چهار سال پیشه ...
26-05-2012، 14:48
من فیلمو ندیدم ولی واقعا برای کارگردانش متاسفم همین
خیلی ممنون از نظر هایی که داده شد ....
واما فیلم بعدی که یه فیلم قدیمیه البته نه خیلی قدیمی : فیلم سنتوری
26-05-2012، 20:11
وایییی من عاشقه این فیلمم. علیرظا میشه سوال بپرسی در موردش ؟ اینجوری مام بهتر میتونیم جواب بدیم.
برای نظر دادن به فیلم سنتوری به این پرسش ها پاسخ دهید ؟
1-بازی بهرام رادان چگونه بود ؟ 2- بازی گلشیفته فراهانی چگونه بود ؟ 3- در کل بازی بازیگران این فیلم چگونه بود ؟ 4- موضوع فیلم را دوست داشتید ؟ 5- آیا ترانه های این فیلم را دوست داشتید ؟ 6- اگر توضیح دیگری دارید بدهید
27-05-2012، 9:52
من واقعا این فیلم رو دوست داشتم ... خیلی خیلی زیبا بود... برای وزارت ارشاد متاسفم ... چون با اون کاری که بااین فیلم کرد ... واقعا به تهیه کننده این فیلم ضرر زد و.... تازگی ها مثل اینکه وزارت ارشاد به خاطر این کارش جریمه میلیاردی شده !!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|