ویرایش شد =|
|
امتیاز موضوع:
اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته |
|||||||||||||||||||||||||||||
21-09-2013، 12:26
ادم باید خودش مراقب کارهاش باشه
21-09-2013، 12:29
(21-09-2013، 12:26)بنز باز خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع........ با دقت نخوندی......... دلیلش کارای من نبود......... آدمای کثیف بود........ کاش یه بار دیگه از مادرم میشنیدم پسرم...........
21-09-2013، 12:33
راست میگه:499:
21-09-2013، 12:34
عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......
21-09-2013، 12:34
:hlp:اشکال نداره میتونی دوباره شروع کنی
21-09-2013، 12:35
(21-09-2013، 12:33)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراقب باش تا دیگه گول نخوری و اوضاع از این بد تر نشه
21-09-2013، 12:35
(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این فرق داره...... درست شدنی نیست......... من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم....... فرق داره...
21-09-2013، 12:50
(21-09-2013، 12:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چي فرق داره........ فكركردي باهمين بغل كردن وايناآشتي ميشين دلت خوشه ها....... من تاقرآن نياوردم قسم نخوردم باورنكرد........تازه ماان من اينقدري قهربودكه ازناهاروشام خبري نبود.....چي ميگي توبابا.....تازه اولشي
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
بهترین سایتی که در زمینه خدمات اینستاگرام می شناسید معرفی کنید | |||||
مزایای یادگیری ASP.NET Core برای طراحی سایت | |||||
اگه برای اولین بار نفر قبلیتو ببینی چیکار میکنی؟ | |||||
یه جمله برای مادرت بنویس. | |||||
اگه نفر قبلیت شنا بلد نبود افتاد تو اب .... | |||||
اگه نفر قبلی خدای نکرده بمیره، برای شادی روحش چیکار میکنی؟ | |||||
اگرقاضی بودی برای نفرقبلیت چه حکمی نعیین میکردی؟ | |||||
پسری که برای دختر شارژمیگیره.............. | |||||
شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید | |||||
اگر قرار بود بین باهوش تر بودن و خوش قیافه تر بودن یکی را انتخاب کنید، کدام راانتخاب |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان