امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته

ویرایش شد =|
پاسخ
 سپاس شده توسط حسن بیدبرگی ، بنز باز خسته ، sara mehrani ، فوتبالیست ، Apathetic ، خانومي ، سوپرمغز ، spranza ، FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، HEART♥DEVIL ، 2963 ، ★MoRpHeUsS★ ، شکوفه2 ، sina..a1 ، متین112 ، zahra160 ، mazii ، دختری تنها درباران ، shovalie ، Shadow of Death ، فرهاد1370 ، aivdhv9 ، سورنا فاول ، سید مهدی رحمتی را عشق است ، دختر اتشی ، vcd ، -Edgar ، キム尺刀ム乙 ، پاييزان ، reza789 ، sjmmc ، شیدا18 ، gomnam ، ---nazanin ، نگین..... ، zahra! ، navidnazari ، KᏙ¥றᏙƝ ، دايانا ، *Armila* ، Aiden Pearce ، کیمیانا ، MOHSENEBRAHIMI ، امــــــیـــــــر راد ، ☆★ super star★☆ ، BlAcK dAy ، nazanin 78 ، Navisa. ، *$Super Star ، dangercty ، "K!nd~G!Яl" ، @_@ ، nita99 ، amirali * ، ساحل007 ، Y2J ، صنوبر ، kourosh399 ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، Brooklyn Baby ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، zahra1377 ، fat.k ، ƒяσzєη ℓσνє ، سام عفيفي ، rosela ، AuTuMn ، narges 18 ، goldengirl ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، king.ali ، حسامی ، bahare_021 ، Eli17 ، Albert wesker ، xoxo gurl:*) ، pegah 13 ، روناک 18 ، لرد خشمگین ، azinsotoudegan ، گیلدا 15 ، mobinamahro ، s1376 ، کیان444 ، mrf007 ، ☆єℓαнєн✮ ، MAHTA .S ، яᎧмιиα ، Mason ، T A R A ، βΑllεяiηΑ♡ ، narin12+1 ، Atoosa.s ، farsi1 ، FurY ، RєƖαx gнσѕт ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ramin joojoo ، tinosh ، محیا خانوم ، hosein(●̮̮̃•̃) ، seleana gomz ، ЯèŽvÀń ، $hanane$ ، AmazingBoy ، simin jon ، لاله12 ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، LOVE8 ، Shervin_ST ، sajjademadi ، ☻JOKER☻ ، peyman29 ، mahlajoon ، radmehr rad ، املیا ، Shawty Girl ، irenealireza ، bieber fan ، sr0251 ، سارینا جون ، HOJJAT JOoJOo ، عقاب2 ، یک گل ، Interstellar ، _mozhdeh_ ، امیر بهادر رفعتی ، Mïņ̃†êR ، ƝeGaЯ ، saya tariha ، rezaninja ، mahdi.ir ، EHSAN$$ ، sprh ، SaMiAr70 ، ELI22 ، دختر اتش ، saba.s ، rohamdan ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، love selena gomez ، moeinof ، ashkan007 ، ارتادخت ، fcbarcelona 2 ، mahsa joon 22 ، mnavid ، mahsakhanm ، maheajon ، امیر مهدی نوری ، beauty ، sohrabe khaste ، مهتاب17 ، تنهای تنها ... ، MR.FARZAM ، restive ، [ niki ] ، fatima1378 ، PROOSHAT ، sara1112 ، girl of sky ، بهرخ ، KOH ، samira malik ، mobina bieber ، mohsen65 ، ESKANDARY ، *2gether4ever* ، عسل76 ، elnaz-s ، setey ، Ana Hita ، ʂհმოἶო ، جيمزباند ، pegah jb ، جانگ یونگ هوا ، ☼ سلنا 1380 ☼ ، hadis bieber ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، *ROSE* ، ☠CrAzY✘G!Яl☠ ، Archangelg!le ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، دانیال 2013 ، amir 77 ، Guard ، best~boy ، Mr.Robot ، آتیشششش پاره ، آناهیتاجون ، | NEON DEMON | ، آرمان*** ، aida 2 ، unruly ، ÐeaÐ GiЯl ، pink devil ، ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، barado ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، armit ، MR MAHDI ، چشم طوسی ، حقوقدان انجمن ، Mèg∆ñ
آگهی
ادم باید خودش مراقب کارهاش باشه
لبخند Big Grinدوای هر درد
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، خانومي ، عشق سلنا ، امــــــیـــــــر راد ، صنوبر ، Mᴏsᴇs ، kourosh A ، s1376 ، Atoosa.s ، LOVE8 ، beauty ، яᎧмιиα ، ☼ سلنا 1380 ☼ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، MR MAHDI ، ~Mahnaz~
(21-09-2013، 12:26)بنز باز خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم باید خودش مراقب کارهاش باشه
نع........

با دقت نخوندی.........

دلیلش کارای من نبود.........

آدمای کثیف بود........

کاش یه بار دیگه از مادرم میشنیدم پسرم...........
پاسخ
 سپاس شده توسط خانومي ، عشق سلنا ، صنوبر ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، rosela ، Interstellar ، maheajon ، bieber fan ، яᎧмιиα ، elnaz-s ، ☼ سلنا 1380 ☼ ، Archangelg!le
راست میگهng2:499:
اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته 1
پاسخ
 سپاس شده توسط خانومي ، عشق سلنا ، rosela ، maheajon
عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......Heart
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط عشق سلنا ، دختر اتشی ، elnaz-s ، MR MAHDI ، ~Mahnaz~
cryingcryingcryingcrying:hlp:cry2cry2cry2اشکال نداره میتونی دوباره شروع کنیBlush
Heartارمین2afmHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط عشق سلنا ، MR MAHDI ، ~Mahnaz~
(21-09-2013، 12:33)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگهng2:499:

مراقب باش تا دیگه گول نخوری و اوضاع از این بد تر نشه
اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته 1
پاسخ
 سپاس شده توسط rosela ، MR MAHDI
SmileSmileSmileSmileSmileSmile
هیچ شرابی مثل شراب لب های تو مستم نمی کند.......
پاسخ
 سپاس شده توسط rosela ، MR MAHDI
(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......Heart

(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرق داره......

درست شدنی نیست.........

من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم.......

فرق داره...
پاسخ
 سپاس شده توسط عشق سلنا ، MR MAHDI
(21-09-2013، 12:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرق داره......

درست شدنی نیست.........

من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم.......

فرق داره...
چي فرق داره........
فكركردي باهمين بغل كردن وايناآشتي ميشين دلت خوشه ها.......
من تاقرآن نياوردم قسم نخوردم باورنكرد........تازه ماان من اينقدري قهربودكه ازناهاروشام خبري نبود.....چي ميگي توبابا.....تازه اولشيDodgy
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط عشق سلنا ، MR MAHDI

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بهترین سایتی که در زمینه خدمات اینستاگرام می شناسید معرفی کنید
  مزایای یادگیری ASP.NET Core برای طراحی سایت
  اگه برای اولین بار نفر قبلیتو ببینی چیکار میکنی؟
Photo یه جمله برای مادرت بنویس.
  اگه نفر قبلیت شنا بلد نبود افتاد تو اب ....
  اگه نفر قبلی خدای نکرده بمیره، برای شادی روحش چیکار میکنی؟
  اگرقاضی بودی برای نفرقبلیت چه حکمی نعیین میکردی؟
  پسری که برای دختر شارژمیگیره..............
  شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید
  اگر قرار بود بین باهوش تر بودن و خوش قیافه تر بودن یکی را انتخاب کنید، کدام راانتخاب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان