انجمن های تخصصی  فلش خور
اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته (/showthread.php?tid=59982)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - mfire44 - 21-09-2013

ویرایش شد =|

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - بنز باز خسته - 21-09-2013

ادم باید خودش مراقب کارهاش باشه

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - mfire44 - 21-09-2013

(21-09-2013، 12:26)بنز باز خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم باید خودش مراقب کارهاش باشه
نع........

با دقت نخوندی.........

دلیلش کارای من نبود.........

آدمای کثیف بود........

کاش یه بار دیگه از مادرم میشنیدم پسرم...........

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - سوپرمغز - 21-09-2013

راست میگهng2:499:

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - خانومي - 21-09-2013

عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......Heart

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - spranza - 21-09-2013

cryingcryingcryingcrying:hlp:cry2cry2cry2اشکال نداره میتونی دوباره شروع کنیBlush

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - سوپرمغز - 21-09-2013

(21-09-2013، 12:33)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگهng2:499:

مراقب باش تا دیگه گول نخوری و اوضاع از این بد تر نشه

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - 2963 - 21-09-2013

SmileSmileSmileSmileSmileSmile

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - mfire44 - 21-09-2013

(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......Heart

(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرق داره......

درست شدنی نیست.........

من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم.......

فرق داره...

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - خانومي - 21-09-2013

(21-09-2013، 12:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرق داره......

درست شدنی نیست.........

من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم.......

فرق داره...
چي فرق داره........
فكركردي باهمين بغل كردن وايناآشتي ميشين دلت خوشه ها.......
من تاقرآن نياوردم قسم نخوردم باورنكرد........تازه ماان من اينقدري قهربودكه ازناهاروشام خبري نبود.....چي ميگي توبابا.....تازه اولشيDodgy