20-09-2013، 19:07
پس باید قید نویسندگی رو بزنم مگه نه
؟؟؟؟
مگه نه؟؟؟
|
سوالات متداول انجمن |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-09-2013، 19:07
پس باید قید نویسندگی رو بزنم مگه نه ؟؟؟؟ مگه نه؟؟؟
20-09-2013، 19:08
نقل قول: اقا اینجا سوالات متداوله! گفتگوی ازاد که نیست! همه پرسش هاتون رو توی یک پست بکنید و پرسش های کوچک رو کنار بذارید. باید ببینیم تلاشت و لیاقتت به چه میزان هست.
21-09-2013، 11:18
میگم اگه کاربر بیاریم چه فرقی به حالمون میکنه؟
21-09-2013، 11:27
تاثیر داره ؟ پَ اون جملـه راجبـه چند اخطارت چی بود ؟!
مدت زمآن زیادی از اخطآرام گذشـته !
21-09-2013، 12:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2013، 12:16، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: تاثیر داره ؟ پَ اون جملـه راجبـه چند اخطارت چی بود ؟! دقت کن چی نوشتم! جمله ی من مشکلی نداره. شما نمی تونی منظور رو دریافت کنی کجا مدت زیادی می گذره!؟ 40 درصد اخطار داری ها که فعال هست! نقل قول: میگم اگه کاربر بیاریم چه فرقی به حالمون میکنه؟ فرقی به حال کسی نمیکنه. فقط شمار افراد معرفی کردت میره بالا.
21-09-2013، 12:21
شومـا منظورتو خووو بهـدر بدع !
کمـتر از یک هفته دیگه اخـطآرم تمومـه ! اونوخت چه تاثیری روی مدیر شدنـم دآرع ؟ :||||||| اخـطآرارو در نـظر نمیگیرین :| چـون حتی اگـع ی نفـر چن اخـطآر دآشـته بآشـه(مث من) و در زمآن نویسندگیش همش فعآلیـت کنه ؟ چـی ؟
21-09-2013، 12:25
نقل قول: شومـا منظورتو خووو بهـدر بدع ! چند روزه داری میگی تاثییر داره؟!(جملتو فقط هر بار یه جور دیگه میگی!) میگم در هر دو صورت داره. کلا اخطار تاثییر داره. اخطار ها و محرومیت ها کارنامه ی شماست.
21-09-2013، 12:33
ینـی در هــــــــــــــــــــــــر صورتـی اخــطآر خرآب کآری میکنــه ؟
آخـه من از روزی کـه نویسنـده شدم جــز فعآلیــت کآری نکـــردم ! از 2500 خودمـو با تایپیـک رسونـدم بآلا همـشـونـم خوب و با کیفیـت ! پ حسآب نمـیشـع نـه ؟
سادش اینه که به جای 7 و 8 مهر ممکنه ماه بعد یا حتی دیرتر مدیر بشید.
21-09-2013، 12:44
بنـده از شمـا سوآل نکـردم که جوآب میدید ..!
شومـا مرآقـب جآ خودت بآش چون هنـو محکم نـیس :/ مدیریت برآ مـن مهـم نیس مـن کـه مـیدونـم کـسی نمیخوآد ولـی من منـظور فریـدو نمیفهمم اون جملـه رآجبـه اخـطآرا فقـد ی چیزو میگـع این که اخـطارا در مقآیسـه با فعالیت مـن کـه بعـد نویسنده شدنـم ب شدت بآلـا رف عددی نـیس ! اگـع کـسی وآسـه ی پسـت کوچولـو تو درخواست نویسندگی سینمـا و فقـد 1 عدد پسـت عآری از جملآت تو گفتوگو برآی ایـن همه مدت اخـطآر بگـیره که بعـدم بآعث بشـه ایـن همه فعآلیتش چشـم پوشیـده بشـه ، مـن از همیـن الآن از نویسنده بودنمم صـرف نـظر میکنـم ! مـن بعـد اینجآ یـه مـدیر بآ تجربـه جوآب منـو بده .. نویسنده کـه بآس هوآ جـآی خودشـو دآشته بآشـه !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|