امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت

این کارا هیچ فایده ای نداره هرکس باید تو انتخاب لباسش آزاد باشه البته نه اینکه لخت باشه. منظورم اینه که مثلا آدم تو ساحل با مایو میره تو پارکم با مثلا مانتو اما غیر از مانتو مثلا نمیتونه دامن بپوشه؟ معلومه که میتونه! هر آدمی باید آزاد باشه تو هرمکانی از لباس مناسب اونجا استفاده کنه و به نظر من ساپورت چیزی نیست که نشه تو خیابون پوشید. گشت ارشاد وقتی دختر پسره مردمو میبره کلانتری و اونجا باهاش عین یه زندانی برخورد میکنه و به هرکس یک شماره میده و ازشون عکس میگیره و پرونده تشکیل میده نباید انتظار داشته باشه که مردم اونطوری که گشت دوست داره بگردن و عقده ای هم نشن. درست مثل امر به معروفای عربستان برخورد میکنن. الآن جوون های اونارو ببینید عقده ای شدن چند وقت پیش اولین دانشگاه مختلتشون وا شده بود داشتن خودشونو میکشتن از شادی.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، F A R ! N ، shawkila ، *Armila* ، Shadow of Death
آگهی
علی جان موضوعت خیلی خوبو جذاب بود وهمینطور آموزنده...
من ب ساپورک دخدر خانوما کاری ندارم ولی ماایرانیم بایک فرهنگ ایرانی ب نظرم برخورد گشت ارشاد و کمیته های انتظامی نقش مهمی ایفامیکنه توی تهران ک نمیدونم ولی توی مشهد واقعا موثر بوه...
همونطورک میدونین تو وجود مردا حس چش چرونی ودر خانوما جلوه گری وجود داره واین دوتا دست ب دست هم میدن در صورت بی حجابی خانومها ک اون مرددر خونه به همسرش و ب حلال خودش حس سردی نشون بده و میتونه یک خانواده رو هم بپاشه...
پس بدونید بی حجابی حاشیه های خودشوداره!!!
نظرشماچیه؟
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت 2
پاسخ
 سپاس شده توسط *Armila* ، Thyme
نقل قول: علی جان موضوعت خیلی خوبو جذاب بود وهمینطور آموزنده...
من ب ساپورک دخدر خانوما کاری ندارم ولی ماایرانیم بایک فرهنگ ایرانی ب نظرم برخورد گشت ارشاد و کمیته های انتظامی نقش مهمی ایفامیکنه توی تهران ک نمیدونم ولی توی مشهد واقعا موثر بوه...
همونطورک میدونین تو وجود مردا حس چش چرونی ودر خانوما جلوه گری وجود داره واین دوتا دست ب دست هم میدن در صورت بی حجابی خانومها ک اون مرددر خونه به همسرش و ب حلال خودش حس سردی نشون بده و میتونه یک خانواده رو هم بپاشه...
نظرشماچیه؟

تاثییر مثبتی نداره جز این که افراد از حجاب بدشون بیاد و حتی نسبت به اسلام حس بدی پیدا کنن. همه زده میشن. باید با پژوهش به این موضوع نگاه کرد. از چیزی که میگی من تعجب میکنم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، ERF@N
خب اگه محدود نبودیم
شلوار ساپورت نمی پوشیدیم

حتما محدودیم که از اینا استفاده میکنیم دیگه

البته من خودم به شخصه با شلوار بگ و لی راحت ترمBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Armila*
(12-09-2013، 11:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: علی جان موضوعت خیلی خوبو جذاب بود وهمینطور آموزنده...
نظرشماچیه؟

تاثییر مثبتی نداره جز این که افراد از حجاب بدشون بیاد و حتی نسبت به اسلام حس بدی پیدا کنن. همه زده میشن. باید با پژوهش به این موضوع نگاه کرد. از چیزی که میگی من تعجب میکنم.
وختی تو جامعه ما ا پژوهش برخوردنمیشه فک میکنم زور بهتره تا افراط
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
نقل قول: وختی تو جامعه ما ا پژوهش برخوردنمیشه فک میکنم زور بهتره تا افراط

نخست این که جملتون اشتباه هست از دید معنایی. زور بهتره از افراط؟! افراط چی!؟ کدوم افراط رو شما میگی!؟

من درباره ی  جامعه شناسی و روان شناسی می خونم. می دونم که چیزی که میگی اشتباه هست. زور و اجبار برای  ابعاد خاصی از زندگی ما ادم ها به وجود اومده نه برای همش.
شما کافیه بری حرف بزنی با کسایی که برای نمونه مانتوی کوتاه با ساپورت می پوشن. ببینی واقعا چه میزان از اسلام می دونن و واقعا چقدر خوششون میاد از اسلام. مطمین باش میبینی بیشترشون با زور و اجبار بد تر شدن و میگن اگه این دین ما هست ما این دین رو نمی خواهیم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، ERF@N
اه این مقاماتم دیگه شورشو در اوردن.مگه ساپورت چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Angrycryingcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط *Armila*
تو تاریخ همیشه ثابت شده که زور فقط برای یه مدت کوتاه جواب میده و بعدش جامعه دچار کلی مشکل میشه. بالاخره بعد از یه مدت جامعه از درون منفجر میشه و زورگو و زور رو نابود میکنه.
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، FARID.SHOMPET ، F A R ! N
همین قدرت فرهنگی و رسانه ای غرب شوروی این خرس قهوه ای رو از پای در اورد
حالا وضع ما کاملا معلومه !Wink

البته ساپورت بیشتر پوشش * هست و در غرب زنان * بیشتر می پوشند
اگه یه لباس بهتری غربی ها سراغ دارند بفرستند
پاسخ
درباره ی گشت ارشاد آره خداییش زور و کتک و تحقیر کردن افراد واقعا کار اشتباهیه اصلا کلا این گشت ارشاد اشتباهه نباید باشه 
به قول یه نفر این ساپورت ها باعث شده دیگه پسر ها نیازس به فکر کردن نداشته باشن و کلا همه چی واضح معلومه
ای کاش می شد به صورت جدی با این تهاجم فرهنگی مقابله کنیم حیفن جوونامون
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حمله ایران به اسرائیل
Clocket حمله تروریستی داعش به مسکو
  بمب گذاری کرمان: جنایت دوم داعش پس از حمله تروریستی حرم شاه چراغ !
  پیج بچه پولدارا های تهران در اینستاگرام چه خبره ؟+ عکس ها
  قیمت لحظه ای سهام امروزشرکت ها دربازار بورس تهران
  دستگیری 2 دختر بخاطر پوشیدن ساپورت عجیب
  هشدار فرابورس درباره دستکاری قیمت سهام در شبکه‌های اجتماعی
  زالی: وضعیت تهران نگران کننده است/ خودداری از دورهمی شب یلدا
  جزئیات حمله وحشیانه پدر با کلنگ به هانیه 17 ساله در کوهدشت !
Heart بیانیه ارتش عراق درباره حمله راکتی ناشناس به پایگاه «الحریر» اربیل

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان