موضوعها: 2,598
سپاس ها 19677
سپاس شده 29576 بار در 11037 ارسال
حالت من: هیچ کدام
این کارا هیچ فایده ای نداره هرکس باید تو انتخاب لباسش آزاد باشه البته نه اینکه لخت باشه. منظورم اینه که مثلا آدم تو ساحل با مایو میره تو پارکم با مثلا مانتو اما غیر از مانتو مثلا نمیتونه دامن بپوشه؟ معلومه که میتونه! هر آدمی باید آزاد باشه تو هرمکانی از لباس مناسب اونجا استفاده کنه و به نظر من ساپورت چیزی نیست که نشه تو خیابون پوشید. گشت ارشاد وقتی دختر پسره مردمو میبره کلانتری و اونجا باهاش عین یه زندانی برخورد میکنه و به هرکس یک شماره میده و ازشون عکس میگیره و پرونده تشکیل میده نباید انتظار داشته باشه که مردم اونطوری که گشت دوست داره بگردن و عقده ای هم نشن. درست مثل امر به معروفای عربستان برخورد میکنن. الآن جوون های اونارو ببینید عقده ای شدن چند وقت پیش اولین دانشگاه مختلتشون وا شده بود داشتن خودشونو میکشتن از شادی.
موضوعها: 40
سپاس ها 1600
سپاس شده 1710 بار در 739 ارسال
علی جان موضوعت خیلی خوبو جذاب بود وهمینطور آموزنده...
من ب ساپورک دخدر خانوما کاری ندارم ولی ماایرانیم بایک فرهنگ ایرانی ب نظرم برخورد گشت ارشاد و کمیته های انتظامی نقش مهمی ایفامیکنه توی تهران ک نمیدونم ولی توی مشهد واقعا موثر بوه...
همونطورک میدونین تو وجود مردا حس چش چرونی ودر خانوما جلوه گری وجود داره واین دوتا دست ب دست هم میدن در صورت بی حجابی خانومها ک اون مرددر خونه به همسرش و ب حلال خودش حس سردی نشون بده و میتونه یک خانواده رو هم بپاشه...
پس بدونید بی حجابی حاشیه های خودشوداره!!!
نظرشماچیه؟
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوعها: 2,598
سپاس ها 19677
سپاس شده 29576 بار در 11037 ارسال
تو تاریخ همیشه ثابت شده که زور فقط برای یه مدت کوتاه جواب میده و بعدش جامعه دچار کلی مشکل میشه. بالاخره بعد از یه مدت جامعه از درون منفجر میشه و زورگو و زور رو نابود میکنه.
موضوعها: 76
سپاس ها 114
سپاس شده 979 بار در 312 ارسال
درباره ی گشت ارشاد آره خداییش زور و کتک و تحقیر کردن افراد واقعا کار اشتباهیه اصلا کلا این گشت ارشاد اشتباهه نباید باشه
به قول یه نفر این ساپورت ها باعث شده دیگه پسر ها نیازس به فکر کردن نداشته باشن و کلا همه چی واضح معلومه
ای کاش می شد به صورت جدی با این تهاجم فرهنگی مقابله کنیم حیفن جوونامون
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد
امام خامنه ای