انجمن های تخصصی  فلش خور
اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت (/showthread.php?tid=56647)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - farhad74 - 10-09-2013

این مطلبو گذاشتم چون خبر  های جالبی داد که خیلیا ازش بی خبرن. اول اینکه ما فکر میکنیم حتما باید موشکی به سمت کشورمون بیاد تا بفهمیم جنگ شده;و جنگ فرهنگیو اصلا قبول نداریم. چه مردم،چه خواص بی بصیرت که دست روی دست گذاشتن.

دومین خبر هم اینکه پوشیدن ساپورت ممنوعه و احتمال دسگیریه دختران ساپورت پوش زیاده. پس بهتره یه فکر دیگه ای به حال وضعشون بکنن و به اجبار چشمشونو باز کنن تا ببینن تهاجم فرهنگی شوخی نیست. 

البته اینم باید بگم که به نظر خود من این کارای پلیس کم فایده است به چند دلیل که یکی از مهمترین هاشو میگم. اینکه پلیس به زور و با تحقیر کردن دختر مردم بخواد بهشون بفهمونه که طرز لباس پوشیدنشون اشتباهه ،کاره بی نتیجه اییه. چون واقعا بعضی از مامورین ارشاد رفتار خوبی نمیکنن و همین باعث میشه اون دختر این رفتاره بدو به پای نظام اسلامی بذاره و از اسلام هم زده بشه! این خطر خیلی خیلی بزرگتر از مسائل دیگس.

به هر حال امیدواریم با ممنوعیت برخی از لباس های تنگ و رفتار مناسب با هنجار شکنان اجتماعی ،حداقل بخش عظیمی از مشکلات فرهنگیه جامعمون حل بشه. اینم اعتراف شبکه ماهواره اییه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت.

سایت شبکه تلویزیونی "فرانس 24" در گزارشی به موضوع پوشیدن ساپورت در ایران پرداخت.

به گزارش عصر ایران، سایت شبکه "فرانس 24" در گزارشی با عنوان " حمله شلوارهای تنگ به تهران جنجال برانگیز شد" نوشت: شلوار ساپورت شلوار تنگ زنانه ای است که ایران را در بر گرفته است. مشکل آنجاست که این نوع از پوشش مورد تایید مقامات ایرانی نیست. آنها این نوع پوشش را بسیار دور از لباس اسلامی می دانند. زنانی که ساپورت بپوشند در معرض بازداشت هستند.

ظهور این شلوارها در ایران بحث و جدل هایی را نیز به همراه داشته است. بخشی از محافظه کاران صفحه ای را در فیس بوک با عنوان "از ساپورت بدم می آید" راه اندازی کرده اند.  این افراد معتقدند زنانی که این شلوار را به تن کنند چارچوب های اسلامی را رعایت نمی کنند.

همچنین این عبارت "حمله لشکر ساپورت ها به تهران" رواج بسیاری در میان محافظه کاران ایرانی داشته است.
یکی از کاربران و اعضای این صفحه می نویسد: تاریخ این لباس تنگ به زمستان 2012 باز می گردد زمانی که عروسک باربی در تهران با این لباس حاضر شد.[

او ضمن ابراز نگرانی از گسترش ساپورت های رنگی در تهران گفت: زنان از هنگام انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران در بهار گذشته، شجاع تر شده اند. روحانی به عنوان نمای معتدل حکومت ایران شناخته می شود.

در این گزارش آمده است: زنان در ایران به نرم کردن خطوط قرمز عادت کرده اند. بسیاری از آنها در لاک زدن به ناخن ها یا به پا کردن صندل تردید نمی کنند.

الی 27 ساله و در تهران زندگی می کند. او می گوید: 2 سال پیش به دلیل پوشیدن ساپورت دستگیر شدم. در منطقه ونک در حال گشت و گذار بودم و ساپورت مشکی به پا داشتم. یک زن از پلیس امنیت اخلاقی نزدیک من شد. از من پرسید چرا چنین لباسی را می پوشی؟ گفتم مگر ممنوع است؟ گفت: بله، دولت هم دستوری درباره این لباس صادر کرده است.

با دوستم تماس گرفتم و از او خواستم شلوار مناسبی را برای من بیاورد اما پلیس مانع این موضوع شد. آنها من را به پلیس بردند و با ساپورت از زوایای مختلف از من عکس گرفتند.
هم اکنون قیمت هر ساپورت در ایران بین 200 تا 400 هزار ریال معادل 4.5 تا 9 یورو است.  این در حالی است که قیمت هر شلوار جین حداقل یک میلیون ریال معادل 22 یورو است. بسیاری از زنان ترجیح می دهند به جای یک جین ، 5 ساپورت داشته باشند.

شلوار ساپورت امروزه با تقاضای زیادی در بازار روبه رو است.

تانیا 29 ساله در تهران زندگی می کند. او هم می گوید: قبل از این پوشیدن "بوت" (نوعی چکمه ساق بلند) هم ممنوع شده بود پس عجیب نیست اگر ساپورت پوشیدن هم با مشکل روبه رو شود.

وی می افزاید: ای کاش مقامات به جای اینکه وقت خود را با توقیف زنان به دلایل بیهوده سر می کردند به مشکلات روزانه مردم می پرداختند.
با این حال ، مخالفان این قبیل پوشش ها می گویند حفظ سلامت اخلاقی جامعه چیزی نیست که بتوان بدان بی اعتنا بود.

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - FARID.SHOMPET - 10-09-2013

گزارش جالبی بود.

راستش من هم با شلوار ساپورت موافق نیستم. از دید من اصلا پوشش مناسبی نیست. بد نیست هدف طراح اولیه ی این شلوار رو هم بدونیم که کسی که طراحیش کرده هدفش این بوده که شلواری باشه که چشم ها رو به خودش جذب کنه و سک** باشه.

ولی به هر ترتیب هرکسی حق انتخاب پوشش خودش رو باید داشته باشه. محدودیت چیزی رو درست نمیکنه. بلکه بد تر میکنه.

درست مانند قبیله ای  که هم زنان و هم مردان لخت مادرزاد بودن ولی زنان یک چیزی شبیه بازو بند در قسمت ساق تا مچ پا داشتن که مرد ها رو کنجکاو می کردن که زیر این پوشش چی می تونه باشهBig Grin ولی من منظورم از این حرف این نیست که لخت بگردیم و این چیزا. میگم محدودیت به دنبالش چیز خوبی نداره. همون جور که تاکنون دیدیم.

مطمین باشید اگر به جای برخورد زننده و تنبیه و جریمه به فرهنگسازی و اگاه سازی بپردازیم خیلی بهتره .

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - farhad74 - 11-09-2013

ولی به نظر من جریمه هم لازمه. البته جریمه ای فایده داره که اندازش و حدش مشخص باشه و با فردی که به جرم و جریمه بی توجهی کردتدرست بر خورد بشه.

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - تیناجونی - 11-09-2013

مرسی خوب بودBig GrinBig GrinTongueTongue

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - *Armila* - 11-09-2013

دیگه اینقدرم از ساپورت بد نگید.از نظر من خوبه ولی بعضیا خیلی زیاده روی میکنن و ساپورت با مانتوی بلند معمولا پوشیده میشه و اشکال خاصی ندارهBig GrinBig Grin:cool::cool:Angel

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - MAHTA .S - 11-09-2013

ممنون ولی نکنم دخترا دست از ساپورد کردند بر دارند
همین دختر خاله من طرفدارشهSadSadSadSad

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 11-09-2013

من کلا فقط شلوار لی دوس دارم البته اگه تنگ باشه....ساپورت ها بعضی مدلاشون زیادی جلفنUndecided

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - رومینا اتیش پاره - 11-09-2013

خوف بود می30 Big GrinTongueSmileHeart

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - Thyme - 11-09-2013

خیلی تازه و جدید بود!
ولی اگه دولت ایران میخواد بعضی از چیزها توی جامعه کم بشه و یه سری چیزها تو جامعه ترویج پیدا کنه ، باید از خود رسانه ها شروع کنن!
مثلا بازیگرای زن رو تو جشنواره ها نگاه کنید ، ببینید با چه وضعی هستن!
اونا با این وضع خیلی راحت و آسوده میگردن تازه طرفدام دارن ، بعد گشت ارشاد میاد دخترای مردمو دست گیر میکنه!

اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت 1

این سینمای یک جامعه ی اسلامی نیست!
.
.
ولی خدایی چادر خیلی بهشون میاد نه؟

RE: اعتراف شبکه فرانس ۲۴ از حمله به تهران با شلوار های تنگ ساپورت - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: ولی به نظر من جریمه هم لازمه. البته جریمه ای فایده داره که اندازش و حدش مشخص باشه و با فردی که به جرم و جریمه بی توجهی کردتدرست بر خورد بشه.

جریمه ها در موضوعات فرهنگی و مذهبی پاسخگو نیست. شما یه مثال بزنی که پاسخگو بوده من میذارم میرم از اینجا.