امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(01-10-2014، 16:19)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال چن سال پیشه?? .-.
فک کردم تازه داده بیرون -_-
لامصب یه آهنگ جدیدم نمیخونن -_-

3 یا 4 سال پیش ..

تازه داده بیرون ؟ :|||

چرا خونده ..

We Are Who We Are

با آهنگی کی با پیت بول خونده .. نسبتن جدیدن .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 91
 سپاس شده توسط CTG
آگهی
(01-10-2014، 16:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:18)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______- کیــانــــآ !

هان؟

-___- تینــا رفــت ؟ !!

.ــ. !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-10-2014، 16:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=77390 اگه گُفتین این آقاهه کیهه ؟ ^_^ :||||

سینا یادته ؟ ..

من و تو شاهین و آیناز و آرمین چقد صمیمی بودیم باهم :|
آره -_-
حالا چرا رفتی تو قدیما?! .-.
(01-10-2014، 16:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ بی بی سی شاهین نجفی رو بزارم تو پروفم ؟؟

اینگونه اش محشره ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON |
رزی خنگ نیست عموجون/:
بچه هم نیس/:
دوستاشو هم واسه مسخره بازی تو اذیت نمیکنه/:
چقد تو لوزری....اه...
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(01-10-2014، 16:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:18)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ما را نمیشناسد عایا؟!

آری من تورا میشناسم تو همان دخترکی هستی ک در کودکی با تو صحبت میگویفتم :|

من هنوز هم دوس دارم با تو صحبت بکنم(:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 91
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
رزی عشــقـــه (..) ((:
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(01-10-2014، 16:21)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:18)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______- کیــانــــآ !

هان؟

-___- تینــا رفــت ؟ !!

.ــ. !

نمیدونم/:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(01-10-2014، 16:20)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شعبان و بی بی سی عالیه
مخصوصا بی بی سی

من اولین بار اینو گوش دادم انقد خندیدم

همه میگفتن دیوونه شده -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(01-10-2014، 16:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:19)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال چن سال پیشه?? .-.
فک کردم تازه داده بیرون -_-
لامصب یه آهنگ جدیدم نمیخونن -_-

3 یا 4 سال پیش ..

تازه داده بیرون ؟ :|||

چرا خونده ..

We Are Who We Are

با آهنگی کی با پیت بول خونده .. نسبتن جدیدن .. !
برم ببینم هست  دان کنیم ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان