13-01-2012، 1:06
من بی سواد من رو در این مورد ول کنید
|
به ایرانی بودنت افتخار کن |
||||||||||||||||||||
13-01-2012، 1:06
من بی سواد من رو در این مورد ول کنید
الان من بالاخره نفهمیدم.
در جست و جوی حقیقت و آذرباییجان میگن نژاد مردم آذرباییجان ترکه و با ترکان قزاق و ازبک از یک ریشه هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
13-01-2012، 1:24
(13-01-2012، 1:19)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزيز ما از نژاد حرف نمي زديم از نظر نژادي نژاد خالص نداريم ما مي گفتيم كه از نظر فرهنگي آذري ها ترك اند و با تركان قزاق و ازبك اشتراكات دارند
13-01-2012، 1:29
يعني شما ميگي از لحاظ آداب و رسوم و همينطور زبان با اونا فقط اشتراك دارن؟
دعوا سر همين بود؟
13-01-2012، 1:38
اصلا می دونید چی شد بحث اغاز شد؟؟؟ اقای اذربایجان ګفت که واژه چاپار واژه ترکی هست پس ایرانی ها نسخت ان را درست نکردن. من هم ګفتم اشتباه می کنی فقط چون ترک ها و اذری ها در ان زمان ها در خاک ایران حساب می شدن از این واژه استفاده شده. و اغاز کرد به ګفتن سخن های بی اساس این که تاریخ ایران ساخته دست انګلیسی هاست که این چاخان هست. و بعدش هم بحث فرهنګ و زبان رو کشید وسط.
13-01-2012، 1:47
خوب فريد كه درست ميگه اين نظر من تنها نيست دبير تاريخ ما هم همين نظرو داره و در اين باره تحقيق هم كرده(گفته خودش)
13-01-2012، 1:51
در مورد چی؟
13-01-2012، 1:59
اينكه ترك ها و آذري ها اون زمان تو ايران بودن يكي دو تا كتاب هم در اين مورد گفت ولي چون من تاريخ زياد بلد نيستم و در موردش زياد مطالعه نميكنم منو وارده بحثتون نكنيد
13-01-2012، 2:06
کلا از همه این ها گذشته.
به ایرانی بودنت افتخار کن
13-01-2012، 2:23
حرف آخر اینکه کوروش پادشاه پارس ها بود. و افتخاراتش هم مال پارسی هاست. نه مال همه اقوام کنونی ایران.
و اسم این موضوع باید می بود «پارسی ها، به پارسی بودن خود افتخار کنید» | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|