امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(30-09-2014، 14:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خسته .. من همین الان از مدرسه رسیده :|

داشتیم زندگیمونو میکردیما :| ! این مدرسه._.+* !

._.

خُدـآفف ..
V:
انسان باید دنبال علم باشه U:
 سپاس شده توسط سارا بهرامپور ، Wєιяɗ
آگهی
(30-09-2014، 14:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:23)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:15)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا یادته ما دشمنای همدیگه بودیم؟Rolleyes
از صد کیلومتری هم دیگه رو میزدیم؟Shy
ولی الان چقدر هم دیگه رو دوس داریم؟Rolleyes
یادش بخیر همش با هم دعوا میکردیمBig Grin

کِی؟/:من دوسه روزه میشناسمت/:

چی چی میگی تو؟._.*

من حانیه ام
hanie directionerRolleyes
خاک تو کلت._.

اونموقع کپک بودی،حوصلتو نداشتم._.*

هوففف._.*

بابا اینو هم بزن لهش کن...

کیانا؟ cry girl
به خدا من دختر خوبی ام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 9
(30-09-2014، 14:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا چه شبکه ای و چه شامپویی ؟؟

خارجی باشه خارجی._.*

خب امر دیگه .____.

بستنی هم برام بخر._.*

(30-09-2014، 14:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا،گفدم از پنهونی دربیا>.<

سینا و حانیه رو هم بزن._.*

بچه که زدن نداره …! :/\
دعواش کن._.
(30-09-2014، 14:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خسته .. من همین الان از مدرسه رسیده :|

داشتیم زندگیمونو میکردیما :| ! این مدرسه._.+* !

._.

خُدـآفف ..
V:
انسان باید دنبال علم باشه U:

روایت داریم که میگه :| !

پوفف ..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط CTG
چه قد گ.آ مسخره شده :||

پوففففف -_-

خدافظ :||
 سپاس شده توسط CTG
(30-09-2014، 14:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:28)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
بچه که نیسی از این حرفا میزنی -_-

بچه خودتی._.*من از تو بزرگترم._.*20 سالمه._.*
اصن تورو سَ نَ نَ._.
چیکارمی؟
اصن امروز حوصله دعوا ندارم -_-
و این سوتیت V:
من از تو بزرگترم._.*20 سالمه._.*
تو هشتمی 20 سالته؟! V:
سینا با کیانا کل کل نکن تا از راه قزوینی وارد نشدم :/\ Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، CTG
(30-09-2014، 14:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا چه شبکه ای و چه شامپویی ؟؟

خارجی باشه خارجی._.*

اکسترا خوبهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 9
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(30-09-2014، 14:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یه کاربر دیگـه م منم :|| .. !
به به پرند جون ^_^
سلام :|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(30-09-2014، 14:33)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:28)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
بچه که نیسی از این حرفا میزنی -_-

بچه خودتی._.*من از تو بزرگترم._.*20 سالمه._.*
اصن تورو سَ نَ نَ._.
چیکارمی؟
اصن امروز حوصله دعوا ندارم -_-
و این سوتیت V:
من از تو بزرگترم._.*20 سالمه._.*
تو هشتمی 20 سالته؟! V:
بابام میزنتتا؟ببند دهنو._.*
اره،من هشتمم ،بیس سالمه._.*
نه مگه بابا؟/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان