11-10-2015، 14:43
منم برسی کنید
|
درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیرشاخه ها |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-10-2015، 14:43
منم برسی کنید
(11-10-2015، 13:58)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم کجا با این عجله اول نویسندی شو تا به مدیرت هم برسی توهیچی ارسال نداری میخوای الکی الکی مدیر شی مگه میشه مگه داریم واسه مدیرت حالا حالا ها کار داری تازه تو شرایط رو هم نداری بیشتر از این این جا نمی تونم توضیح بدم بیا پ خ تا برات توضیح بدم یا برو تو سوالات متداول از انجمن میام اون جا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سوالات متداول از انجمن
11-10-2015، 19:08
(11-10-2015، 14:54)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما که هیچی نمیدونین واسه چی حرف میزنین من گفتم ک نمیخوام مدیر بشم
14-10-2015، 18:06
(11-10-2015، 19:08)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام . ایشون که حرف بدی نزدن ! ناراحت نشید .. فکر کنم هردو منظور هم رو اشتباه متوجه شدید طبق پستهای قبلیتون که خوندم .. خانم رویا ؛ ایشون اصلا کاری با مدیریت نداشت ؛ حرفاش هم مربوط به نویسندگی بود . که البته در این صورت همونطور که خودشون گفتن انجمن گفتوگو شلوغه شماهم اصلا شرایط رو نداری ! منظور شرایط نویسندگیه نه مدیریت . و شما هم منظور خانم رویا رو اشتباه گرفتی . ایشون توضیحاتی که در 2 پست قبلیشون دادن برای نویسندگی هم صدق میکنه . انجمن گفتوگو از لحاظ تعداد نویسنده هم شلوغه . اگر تمایل به فعالیت حتما در همین بخش دارید ، خب شروع کنید ! برای بررسی کردنتون ، باید چیزی داشته باشین که از خودتون نشون بدین ولی الان شرایط رو ندارین .. صفحه ی اول رو دوباره مطالعه کنید . و اگه هم دوس ندارین اینجا ادامه ی فعالیت کنید چون بخش شلوغیه، انجمن های دیگه ای هستن که نیاز به نویسنده داشته باشن خودتون انتخاب کنید .. - با تشکر و عذزمیخوام از مدیران عزیز انجمن گفتوگو ازاد که اندکی دخالت کردم ..
14-10-2015، 18:09
همچنین اینم بگم هیچ کسی در عرض ۲ ماه نه نویسنده و نه مدیر :|
میشه گفت همه ی اعضای تیم مدیریت بالای ۴ ماه فعالیت برای نویسندگی و مدیریت داشتن :|
29-10-2015، 7:34
من پس چی
31-10-2015، 14:43
(29-10-2015، 7:34)باران 8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیز من شما واقعا شرایط رو نمیخونی |: ؟! بالای 30 تا موضوع تو این بخش نیاز داری ک شما کمتر از سی تا داری! 250 تا ارسالم میخواد که نداری از این به بعد ی نگاه یه شرایط بنداز بعد درخواست بده|: تو خبرها هم بدون خوندن شرایط درخواس دادی|:
من دیگه نمیخوام
با تشکر...
14-11-2015، 16:11
شرایط منم بررسی کنین .-.
موضوع مهم تو گفتگو زیاد دارم ! مچکر ۱:
20-11-2015، 23:04
درخواست میدم لطفا رسیدگی بشه
چه چیزی کم دارم برای نویسنده شدن؟
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|