28-06-2017، 20:54
(28-06-2017، 20:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب پس دیگه فکر نکنم مشکلی باشه!
(28-06-2017، 20:47)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من برای این بچه بازیا وقت ندارم مطمئنا اگه دوساال پیش بود همین مورد های کوچیک ک جمع میشد خیلی دردسر ساز میشد: ))))
(28-06-2017، 20:45)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2017، 20:42)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فارسی صحبت کردم !
دلیل نمیشه چون شما نیازی نمیبینید وجود هم نداشنه باشه!
بله اگرمیخواستم قبول میکردم.
فک کنم متوجه زبون هم.بشیم
اون مورد رو هم میتونستم ب صابر بگم بهت گوشزد کنه ولی گذاشتم پای کنجکاوی بچگانه و پشت رفیق بودن )
الان به خودت گفتم ک تکرار نشه
خب به نظرم بگید که گوشزد کنه پس , هرطوری که مایلید میتونید فکر کنید
+
من تا یقین نداشته باشم چیزیو نمیگم دوستانی ک معرفی کردن باید گفته باشن بهت
اون دوستمون هم کلی فش و بدو بیراه داده بودن با اون یوزرشون تو اون جریان قبل
بخاطر این با این یکی اومدن و داخل پخ براشون توضیح دادم اوکی شد فکر نمیکنم الان تصورشون مثل قبل باشه راجع بمن
من طبق چیزی که خودم دارم میبینم و میشنوم عمل میکنم , نه اینکه بقیه چی میگن , شخصیت ها و انتظارات متفاوته.