28-02-2012، 19:40
نقل قول: در لغت نامه دهخدا توضیح کاملی و گفته به گفته هردوت هم ان ها وحشی بودنما یه مثلی داریم تو ترکی که میگه به روباه گفتن شاهدت کیه؟ گفت دمم
دهخدا رو برای من شاهد میاری؟
در ضمن هردوت نگفته اونا وحشین کجا گفته؟
|
داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر |
|||||||||||||||||
نقل قول: در لغت نامه دهخدا توضیح کاملی و گفته به گفته هردوت هم ان ها وحشی بودنما یه مثلی داریم تو ترکی که میگه به روباه گفتن شاهدت کیه؟ گفت دمم دهخدا رو برای من شاهد میاری؟ در ضمن هردوت نگفته اونا وحشین کجا گفته؟
نقل قول: واگر امروز نام ایران باقی است به افتخار اوست.براستی افتخار جهانیان است.
28-02-2012، 19:41
من دیگه زبونم مو در آورد از بس گفتم کوروش اصلا شورشی نداشته که سرکوب کنه واون همه مردم ازش راضی بدن واقعا حرف شما جناب اورمان عجیب وبی منبعه!!!!!!!!!!!
نقل قول: ما یه مثلی داریم تو ترکی که میگه به روباه گفتن شاهدت کیه؟ گفت دممشما باز داری دبه در می اری لغت نامه دهخدا مرجع معتبری است و شما داری اعتبار این دانشمند رو زیر سوال می بری. حتما دکتر دهخدا دیده اگر وحشی نباشند اعتبار کوروش می اد پایین پارتی بازی کرده!!! من نمی دوتم شما چطور به خودت اجازه می دی اعتبار این افراد که 100 برابر شما دانش دارن رو زیر سوال ببری و فقط خودت فقط از خودت حرف در می اری.
28-02-2012، 19:47
نقل قول: شما باز داری دبه در می اری لغت نامه دهخدا مرجع معتبری استمثل این می مونه که من برم حرف یک دایره المعارف نویس مثلا ترکمنستانی رو بیارم و سند معرفی کنم که اونجا نوشته فارس وحشیه تو قبول میکنی همچین چیزی رو؟
28-02-2012، 19:47
نقل قول: ما یه مثلی داریم تو ترکی که میگه به روباه گفتن شاهدت کیه؟ گفت دمم يه مثل هم هست كه ميگه آدم لجباز زور 40 شتر رو داره بحث كردن هم با شما فايد نخواهد داشت 6 نفر عليه شما هستند و شما ميخواي حرف خودتو به كرسي بنشوني
28-02-2012، 19:49
نقل قول: من دیگه زبونم مو در آورد از بس گفتم کوروش اصلا شورشی نداشته که سرکوب کنه واون همه مردم ازش راضی بدن واقعا حرف شما جناب اورمان عجیب وبی منبعه!!!!!!!!!!!ولی همین کتیبه های خود کوروش یه چز دیگه ای میگه یعنی می خوای بگی کوروش خودش نمی دونسته تو میدونی؟
28-02-2012، 19:50
(28-02-2012، 19:47)اورمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لغت نامه دهخدا رو افراد زيادي كه همشونم داراي دانش بالايي بودن نوشتن اون وقت شما دهخدا رو قبول نداري؟؟؟ چيو قبول داري؟؟؟؟
28-02-2012، 19:51
نقل قول: مثل این می مونه که من برم حرف یک دایره المعارف نویس مثلا ترکمنستانی رو بیارم و سند معرفی کنم که اونجا نوشته فارس وحشیهبیار ببینم اگر دایرت المعارف معتبری باشه معلومه. بیار. حئاقل یک بار در عمرت با مرجع حرف بزن و زاییده تخیلاتت را به حقیقت نسبت نده.
28-02-2012، 19:51
نقل قول: يه مثل هم هست كه ميگه آدم لجباز زور 40 شتر رو دارهاز مثلت خوشم اومد به خاطر اون سپاس دادم نشنیده بودم تا حالا
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|