25-01-2013، 21:30
با عشق زمان فراموش میشود و با زمان هم عشق فراموش میشود
|
عشق و خیانت |
||||||||||||||||||||
25-01-2013، 21:30
با عشق زمان فراموش میشود و با زمان هم عشق فراموش میشود
27-01-2013، 15:34
------- *♥*♥*♥* ---------- *♥*♥*♥* --------*♥*♥*♥* --------*♥*♥*♥* -------
گـاهـی دلِـت مـیـخـواد هـمـه بـغـضـات از تــو نـگـاهِـت خـونـده بـشـه کـه جـسـارت گـفـتـن کـلـمـه هـا رو نـداری… امـا یـه نـگـاه گُـنـگ تـحـویـل مـیـگـیـری و یـه جـمـلـه مِـثـلـه: چـیـزی شـده ؟! اونـجـاسـت کـه بـُغـضـتـو بـا یـه لـیـوان سـکـوتـت سـر مـیـکـشـی و بـا لـبـخـنـد مـیـگـی : نــه هـیـچـیــ…! ... ------- *♥*♥*♥* ---------- *♥*♥*♥* --------*♥*♥*♥* --------*♥*♥*♥* -------
28-01-2013، 0:45
نکنــــــدصبـــــریکـــــ فریبـــــــ بزرگـــــــــ باشــــــد...
چون سالهـــــــــاستـــ باغوره هـــــــاکلنجــــارمیـــــــروم... حلـــــــوانمیشود!!!!!!! یــــــــه جســـــــم ۱۷ ساله... یه تفکــــــــــر۷"۸ سالــــــــه... یه روح ۴۰ سالــــــــه...ایــــــــن منمــــ... هنــــــــوزنسلـــــه ادم هـــــــای داغـــون منقــــــرض نشده... من دارم سعی میکنم همرنگ جماعت بشم... امـــــــــــا میشودکمکم کنید..!! ای جمـــــــــــــــــــــــــاعتــــــــــــ....؟؟؟؟!!!!! شمادقیقاچه رنگی هستید؟؟؟؟؟؟!!!!!! خــــــــــاموشی بهانــــــه استـــــــ... مشتــــــــــرک موردنظـــــــر... فراموشیــــــ دارد.. ارام درگوشه ای نشستم... کارازچسب وباندوپانسمان گذشته: زخم به روحم رسیده... خدایاتاخرخره پرم اززندگی... دیگرمیل ندارم...سیرم
28-01-2013، 17:11
زیبا...
بیــرون ایــن خــانــه،
ایــن سنــگ هــایــی کــه بــه پــایــم مــی گیــرنــد و رفتــن را درد آورتــر مــی کننــد؛ همــان هــایــی انــد کــه ســرت بــه آن هــا خــواهــد خــورد . . .
28-01-2013، 21:11
قشنگ بودن
29-01-2013، 0:40
نه اسمش عشق است؛ نه علاقه؛ نه حتی عـادت؛
حماقت محض است ! دلتــنگِ کـسی باشـی؛ که دلش با تـو نیست !!!
29-01-2013، 9:31
من تو را نمی سرایم !..
تو ... خودت در واژه ها می نشینی ..! خودت قلم را وسوسه می کنی !! و شعر را بیدار می کنی !!
29-01-2013، 13:45
ممنون عالی تر از عالی بود
سپاس سپاس سپاس
30-01-2013، 12:29
دو رکعت گريه
برای خاطره هایم يک قنوت سکوت برای يادت دو سجده بی قراری برای عشق برباد رفته يک تشهد برای مرگ دلم | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
همسرتان خیانت نمیکند به شرطی که … | |||||
خیانت | |||||
خیانت | |||||
![]() |
یک نگاه=========خیانت |