01-01-2014، 12:53
واقعا عرب ها بی شرمند
|
يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري |
||||||||
01-01-2014، 12:53
واقعا عرب ها بی شرمند
حتما بخونید مرگ من
دوستان بذارید گفته های دوستمون رو کامل کنم ... من خیلی در این مورد تحقیق کردم فراماسونا یه حزب خیلی خیلی قوی دارند که از بزرگترین و سرمایه دار ترین ادما تشکیل شده که 14 تا عضو داره و تو هر 400 سال اشتباه نکن یه جلسه میزارن و تا چهارصد سال بعد رو پیش بینی و برنامه ریزی میکنند اینا به تاجداران جهان معروف هستند تو ایران هم عضوی داریم از اون ها ولی شرمنده خطر داره بگم !!! شایدم هیچ باور نکنید چون خودم باور نمیکنم شایدم اونی که میگم عضوش نیست به هرحال ملکه الیزابت انگلستان هم توشه بیل گیتس هم توشه ... فراماسون ها خیلی خیلی با هاشون و بینهایت قدرمتند هستند این ها هیچ وقت به طور مستقیم وارد کاری نمین کاملا با ذهن و ضمیر و روان انسان کار میکنند این فراماسونری ها 14 تا طبقه دارند واسه خودشون مثلا اولین طبقه مردم عادی هستند که از نظر اونا گوسفند هستن ... خلاصه حتما برین در مورد اینا تحقیق کنین نمونه ای که گفتم با ضمیر ناخود اگاه انسان کار میکنند همین فیلم هاشون اگه یه کم نقد فیلم هارو بخونید متوجه میشیم نمونه بارزش مرد عنکبوتی بله همین فیلم تو این فیمل پیتر وقتی تار عنکبوت پرتاب میکرد علامت اون دستم علامت فراماسون و شیطان پرستی بووود حالا شما باور نکنید حتی اسم هایی که این ها روی فیلم هاشون میزارند هم فوق العاده زیرکانه هست مثلا فیلم world war z اشتباه نکنم خیلی خیلی اعمال زیرکانه توی اسم و خود این فیلم در مورد به اخر رسیدن زمان و این جور چیزا برنامه ریزی شده یه کم اطلاعت خودتون رو جلو ببرید تقریبا چون تمام دنیا دسته اینا هستش واسه همین تنها دشمن اینا اسلام و مخصوصا ایران اینا میخوان کل اسلام و حزب شیعه رو از کل کره زمین محو کنند زهی خیال باطل حیف که نمیخوام سرتون رو درد بیارم وگرنه خیلی چیزا در این مورد هستن که بگم باورتون نمیشه اینا اکثرا ادم های مشهور خواننده و ... رو میخرن و بهتر بگم بوجود میارن تا باهاش علامت های خودشون رو و ضمیر نا خود اگاه ما بیارن به جرئت میتونم بگم جاستین بیبر سلنا و جنیفر... رو اینا درست کردن دقت کرده باشید جاستین تو اکثر اهنگاش از علامت های اینا استفاده میکنه !!! و خیلی چیزارو تو ایران مد کرده مثلا شلوار رو پایین اوردن جوونا اکثرا شلوارشون تا باسنشون پایین !!... خییلی چیزا هست حیف ... خواهش میکنم یه کم اطلاعاتتون رو ببرید بالا موفق باشید
01-01-2014، 14:59
(30-11-2013، 15:18)Eros نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. والا!!!!!!!!!!!
(01-01-2014، 14:56)saeid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزيزه من مگه فراماسونا شيطان پرستن؟فراماسونا از نظره شما مسلمونا كافرن و هركي كه كافره دليل بر اين نميشه كه شيطان پرست باشه.ماسوني يك تفكره روشن فكرانست كه داخلشم يك قسمت از شيطان پرستان هستند. منم ميگم ممد عضوه گروه فريماسوناست نقي و اصغرم عضوشن.دليلي بر درستي اين حرفم دارم؟ چرا نميخوايد بفهميد كه كاره فريماسوني از شيطان پرستي جداست؟چرا همه چي رو ميخوايد ربط بديد به فريماسوني؟مرد عنكبوتي علامت شيطان پرستان رو نشون ميداد ولاغير واكينگ ددم فيلمه اخره زمانيه.2012هم فيلمه اخره زمانيه.صدها فيلمه اخره زماني وجود داره.ايا اينا ميخوان از منافع فريماسوني دفاع كنند؟يك چيزي بگو با عقل جور در بياد جاستين يا سلنا خواننده اي بيش نيستند وگرنه جاستين به زندان نميوفتاد و از هم جدا نميشدند.خب مثلا شلواره پايين جوونا ميپوشن مثلا با اين شلواره پايين اسلام به لرزه ميوفته؟امام گريش ميگيره؟خون شهدا پايمال ميشه؟ الان حقيقتا نميدونم با اين كامنتت بخندم يا برينم (31-12-2013، 14:58)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خير اين برج بلند ترين برج دنيا نيست و برج {فكركنم خليفه}بلندترين برج دنيا هستش و اين برج حتي بين 5برج اول جهان هم نيست.همچينم ميگي حجت اسلام قاسمي تاييد كرده كه انگار ما همه لنگه تاييد اين حجت الله بوديم كه بفهميم راسته يا دروغ.
28-02-2014، 16:34
واااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
28-02-2014، 16:47
همه اینـا درست !!
حـرف چرت نزنـید !! من خودم درباره شیطان پرستا زیاد میدونم مثلا نمادش چیه و ...!!
28-02-2014، 16:53
28-02-2014، 16:57
چرت و پرت بابا
28-02-2014، 17:04
خب چیشد من هییییچ تعجبی نکردم چون کلا این روزا به دین خودمون بسایر شک دارم دلم میخواد یه شخص بیاد کلا همچیوو توضی بده
من واقعا به دینمون شک دارم اگه یکم پیش بره دینمو از دست میدم (28-02-2014، 16:57)زهرا رسولی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخیـرم =| نمیخـوام بگم شما شیطان پرستی ولی یه ذره در موردش تحقیق کنی میفهمی =) (28-02-2014، 17:04)ارشیا(دختر) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خـدا=)))))!! (28-02-2014، 16:53)♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اِســپم نده!! | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|