25-02-2012، 18:40
اما برو بالارو بخون موضوع این تاپیک (در باره چنگیز)
من سعی دارم همه جنبه های خصوصیتی چنگیز رو بیان کنم
نه فقط از یک دیدگاه
من سعی دارم همه جنبه های خصوصیتی چنگیز رو بیان کنم
نه فقط از یک دیدگاه
|
درباره ی چنگیز خان |
|||||||||||||||||||||||
25-02-2012، 18:40
اما برو بالارو بخون موضوع این تاپیک (در باره چنگیز)
من سعی دارم همه جنبه های خصوصیتی چنگیز رو بیان کنم نه فقط از یک دیدگاه
25-02-2012، 18:41
نقل قول: هر کاری که حکومتی انجام بده تو کارنامه اش ثبت میشه چه خوب چه بدکارنامه مغول ها هم که وضعش معلوم است. ببینید از مغول ها در جهان به چی معروفن؟ در ایران به چی چیزهایی معروفن؟ به همان چیزهایی که بنده گفتم. شما دوست دارید چیزی که دوست دارید درست باشد برای همین برای واضخات هم بحث راه می اندازید...
25-02-2012، 18:41
(25-02-2012، 18:33)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دلیل منطقی بیار عزیز. من دلایلم رو برای اثبات ادعای خودم بیان کردم. اگه شما نمیتونی حرفهات رو با دلایل منطقی اثبات بکنی دلیل نمیشه که بعنوان توهین کرده و انگ پان ترکیسم بزنی.
25-02-2012، 18:42
میخوام اونی که وارد این تاپیک میشه شناخت واقعی پیدا کنه از چنگیز وگرنه اگه فقط بگیم که وحشی بوده اینجوری کشته اینارو همه میدونن که
میخوام ابعاد دیگر شخصیتی چنگیز شناسونده بشه
25-02-2012، 18:43
نقل قول: دلیل منطقی بیار عزیز.باز خوب است پان ترک بودن رو انگ می دانید... این هم قضاوتش بماند به عهده دوستان.
25-02-2012، 18:44
azarbayjanliam شما دلایل منطقی اوردی؟؟؟؟ شما که دست نوشته های تاریخنویسان تبتی و چینی و... رو رد کردی. میشه بګی مغول ها توی جهان به چی معروف هستن؟؟؟ تاکنون کتاب های تاریخ خارجی ها رو دیدی؟؟؟ در مورد مغول ها توش چی نوشتن؟؟؟ همش از بدی هاش میګن . چرا؟؟؟ چون ستم ها و بدی ها و ضرر هاش از خوبی هاش بیشتر بوده.
25-02-2012، 18:46
نقل قول: شما دوست دارید چیزی که دوست دارید درست باشد برای همین برای واضخات هم بحث راه می اندازیدصابر جان بنده که عرض کردم موضوع این تاپیک تحلیل ابعاد شخصیتی چنگیزه ما قصد نقد کردن داریم حق نداریم فقط از یک دیدگاه نگاه کنیم درست نیست
25-02-2012، 18:47
نقل قول: به نظر من ایران آن زمان بسیار بسیار بی فرهنگ تر و کم علم تر از مغولان بوده اند.میشه بګید این یعنی چی؟؟؟ نام این جمله چی میشه؟؟؟؟ به این جور سخن ها چی میګن؟؟؟؟ دروغ و پانترکیسم می ګویند نقل قول: صابر جان بنده که عرض کردم موضوع این تاپیک تحلیل ابعاد شخصیتی چنگیزه. دوست عزیز شخصیت هر فرد از عملش مشخص می شه. از رو چی مشخص می شه پس؟ حالا باید بحث روانشناسی هم بکنیم که ثابت شود شخصیت هر فرد به عملش هست کارنامه این موجودات هم مشخص است.
25-02-2012، 18:50
اقا وارد تراژدی نشین.
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|