امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پسرا چه دخترايي رو دوست دارن؟؟

(21-07-2016، 18:52)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 18:51)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 18:48)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 18:43)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 18:39)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا خوبه یه سال ازم بزرگتریا.... یه لحظه فکر کردم الان میکه بیستو خورده ای هستی.... دشمنت شرمنده...

نه فقط عكس عكس حاجيمونه

خودم كه هنو16مم

(21-07-2016، 18:42)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه حرف گوش کن شدی یه دفعه*_*  تا باشه ازین دفعه ها.....

من كلا اول لجباز بودم بعد دست و پا در اوردم

الانم ادم نشدمااااا

فقط ابجيم خيلي ارومم كرد Smile  

وگرنه من همونم  Big Grin  Big Grin  

پست هاي جديد هم تو راههههههه Big Grin

نمیدونستم اینقدر من خاصم

خاص نيسي

بلكه اين منم كه خاص حس ميكنم

بععععععله

او بابا کاری نکن باهات کل بندازم
کوله بارتو جمع کنی از فلش بری Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy

پووووه بابا چرا نميگيري چي ميگم

ميگم تو برا بقيه خاص نيستي بلكه اين منم كه تو رو خاص حس ميكنم

بابا بگير ديگه تيكه اي صحبت ميكنم Smile Smile

Big Grin
پاسخ
آگهی
حسود نیستم داشتم با خواهر گلم میحرفیدم
اینکه اگه کسی رو دوست داشته باشی و نگی دوست دارم (:با اینکه کسی رو دوست نداشته باشی و بگی  دوست دارم (:...خیلی فرقـ دارهـ ..... شاید دردِ اولی به ظاهر بیشتر باشهـ ولی زخم دومی کاری ترهـ (:
پاسخ
(21-07-2016، 18:56)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی
اما حال میکنم
که ازم اینقدر حساب میبری Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink

صبا ميگف من زن ذليل ميشما من باور نكردم

بعدشم من از تنها زني كه حساب ميبرم مامانه فققققط مااامااانمهه Big Grin Big Grin

just momyy just Big Grin Big Grin
پاسخ
(21-07-2016، 18:59)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااا حسودييي من تو عمق حرفات فهميدممممم Big Grin Big Grin

فقط به رو نمياري Smile Smile

ب خاطر همينه كه رفيقا بهم ميگن دكتر علي :cool: :cool:
پاسخ
(21-07-2016، 19:00)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:00)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 18:56)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی
اما حال میکنم

بعدشم من از تنها زني كه حساب ميبرم مامانه فققققط مااامااانمهه Big Grin  Big Grin

just momyy just Big Grin  Big Grin

باشه اون قضیه منتفیعه

همه حرفا حاجيتون منطقيه چيز عجيبي ني Big Grin Big Grin
پاسخ
(21-07-2016، 19:02)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:01)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 18:59)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااا حسودييي من تو عمق حرفات فهميدممممم  Big Grin  Big Grin  

فقط به رو نمياري  Smile  Smile

ب خاطر همينه كه رفيقا بهم ميگن دكتر علي :cool:  :cool:

میدونی چرا بهت میگم دکتر علی
چون مسخره ات میکنن
خخخخخخخخخخخخخخخخخ

ميدوني چرا بهم ميكن دكتر علي
چون وقاي ب ي دختر تيكه ميندازم ديگه حرفي نداره واسه گفتن فقط كپ ميكنه و نيگام ميكنه

چون وقتي ي دختر به.م تيكه ميندازه با خاك يكسانش ميكنم و اون فقط هاج. و واج نيگتم ميكنه

چون هميشه يه جواب تو استينم دارم بعلله

(21-07-2016، 19:04)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:03)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:00)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:00)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی
اما حال میکنم

بعدشم من از تنها زني كه حساب ميبرم مامانه فققققط مااامااانمهه Big Grin  Big Grin

just momyy just Big Grin  Big Grin

باشه اون قضیه منتفیعه

همه حرفا حاجيتون منطقيه چيز عجيبي ني  Big Grin  Big Grin

خدای ی سوال تو اصلا سواد داری؟

ن پ فقط شما و مسعود داري Dodgy
پاسخ
(21-07-2016، 19:01)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم...‌ رفقات غلط کردن=))اونا هم یکی مثل توه... اخه من به کسی که تازه اشنا شدم رو چه حسابی حسودی کنم؟؟ بعدم منم تو عمققققق حرفات یه چیز فهمیدم شما مشکل دوشخصیتی داری Dodgy
اینکه اگه کسی رو دوست داشته باشی و نگی دوست دارم (:با اینکه کسی رو دوست نداشته باشی و بگی  دوست دارم (:...خیلی فرقـ دارهـ ..... شاید دردِ اولی به ظاهر بیشتر باشهـ ولی زخم دومی کاری ترهـ (:
پاسخ
(21-07-2016، 19:14)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم...‌ رفقات غلط کردن=))اونا هم یکی مثل توه... اخه من به کسی که تازه اشنا شدم رو چه حسابی حسودی کنم؟؟ بعدم منم تو عمققققق حرفات یه چیز فهمیدم شما مشکل دوشخصیتی داری  Dodgy

رفيقام رو ببيني به پاشون ميفتي برا جي اف شدنشون Big Grin Big Grin

خودمممم كه طللللاااا Big Grin

من دوشخصيتي نيستم كلا از دختراخوشم نمياد Smile

فقط جلو ابجيم سكوت كردم Big Grin
پاسخ
(21-07-2016، 19:27)yas.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 17:38)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 11:43)yas.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز دیگه لازم ندارین؟خدایی نکرده چیزی یادتون نرفته باشه ها

نه اگه بود حتما اطلاع ميدم  Big Grin  Big Grin

ايشالا سري جديدش هم ميزارم Big Grin
ی وقت خجالت نکشین که چیزی بخواین نگین من راضی نیستم ها گفته باشم اصلا تعارف نکنیا

بيا همه اين خصوصيات رو رعايت خداوكيلي خودم ميگيرمت Big Grin Big Grin

باو كو دختر خوب Huh تو ايران اصن از اينا پيدا نميشه Big Grin Smile Smile
پاسخ
اوه اوه زیادیتون نشه یه وقت؟؟؟؟ Dodgy Dodgy

(21-07-2016، 23:12)yas.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:29)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 19:27)yas.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 17:38)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2016، 11:43)yas.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز دیگه لازم ندارین؟خدایی نکرده چیزی یادتون نرفته باشه ها

نه اگه بود حتما اطلاع ميدم  Big Grin  Big Grin

ايشالا سري جديدش هم ميزارم Big Grin
ی وقت خجالت نکشین که چیزی بخواین نگین من راضی نیستم ها گفته باشم اصلا تعارف نکنیا

بيا همه اين خصوصيات رو رعايت خداوكيلي خودم ميگيرمت Big Grin  Big Grin

باو كو دختر خوب  Huh  تو ايران اصن از اينا پيدا نميشه Big Grin  Smile  Smile
خیلی رو داریا به سنگ پا قزوین گفتی زکی برو من جات هستم
بعدشم من بیشتر این چیزایی که گفتی دارم ولی قصد ازدواج ندارم
و این که همه دخترا خوبن ولی هنوز شناخته نشدن

بابا کوتاه بیاااااا!!!!!!!!!
صلح پیشنهاد اینجانب است..... Shy Shy Angel
........................................
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  وقتی پسرا دور هم خلوت میکنن.وقتی دخترادور هم خلوت میکنن بیا باحاله
  فرق پسرا و دخترا دقیقا تو همین مسئله هس !!! باز شمام نظرتون رو بدید
  چند روش برای خر کردن پسرا (ببخشید مخ زدن)طنز
  وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!! مجموعه : مطالب طنز وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!
Heart روش حال گیری از دخترا .. پسرا بدویین بیایین تو تا دیر نشده ...
Star پروردگارا دوست دخترم را..........!!!
  انواع جک های ضد پسرا(ورود پسرا مطلقا ممنوعههه)
  نامه عجیب پسر به دوست دخترش
  طرز فکر دخترا ها و پسرا:|
  قابل توجه کسانی که میگن تنها راه تشخیص دخترا و پسرا کلیپسه!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان