امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر

بنده در این موضوع صحبت نمی کنم چون اطلاعات کافی ندارم.

ولی در این نقل قول دارم
نقل قول: فکر میکنی چرا الان هیچ جای دنیا ما ایرانی هارو آدم حساب نمی کنن به خاطر همین القابی هست که به دیگران نسبت میدیم و خودمونو سرتر از همه میدونیم
این دلیلش این است که در مقابل امریکا ایستاده ایم (حالا دلیلش چیست به کنار)

البته ادم حساب کردن هم معانی خاصی دارد این که مثلا به جای فلسطین طرف اسراییل را بگیری ان چیزی که ادم حساب کردن و نکردن از نظر شماست شامل ما می شود و به قول شما همه ما رو ادم حساب می کنند!!(البته این فلسطین فقط یک مثال بود و درست یا غلط بودنش بحثی ندارم و ان ها هم عرب هستند).

و خلاصه این که این ادم حساب کردنی که منظور شماست فقط در صورتی که مطابق حرف غرب حرف بزنی و خلافش نگی شاملت می شه مثل ایران قبل از انقلاب و نتیجه این که بنده این ادم حساب نکردن از نظر شما رو ترجبح می دم(و این مسئله به نژاد پرست بودن ایران یا نژاد پرست نبودنش ربطی نداره و بنده نمی گویم مثلا حکومت فعلی کارش درست است یا نیست و فقط از جنبه اون ادم حساب کردن یا نکردن می گم)

ببخشید بحث منحرف نشود.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، FARID.SHOMPET ، 1939
آگهی
نقل قول: بعضی از تاریخ نگاران گفتند
که ماسا ژت ها قومی وحشی بودند
و هر از چند گاه به مرز های شمال ایران حمله میکردند
این خصوصیت ما ایرانی هاست که همه رو وحشی خطاب کنیم
عربها وحشیند ترکا وحشیند ازبکا وحشیند ماساژت ها وحشیند همه
کوروش به یک جا 2 جا حمله نکرده که بگیم انا مشکل درست کردن
کوروش به 100 ها قبیله حمله کرده
پاسخ
تو میگی ماساژت ها قومی وحشی نبودند منبع رو کن
بازم حرف های من دراوردی
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939
نقل قول: جناب اورمان شما با کوروش دشمنی شخصی داری؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینو به تاریخ می چسبونی وهیچ قومی ضد کوروش در زمان فرمانروایی عادلانه
این شورشها در اغلب کتیبه های هخامنشیان چه مال دوره کوروش چه بعد از آن نوشته شده و همه میدونند
تو چطور میگی شورشی تو دوره کوروش وجود نداشته؟

نقل قول: تو میگی ماساژت ها قومی وحشی نبودند منبع رو کن
بازم حرف های من دراوردی
منبع رو کنم که ماساژتها وحشی نبودند؟
مثلا یک کتیبه بیارم که بنویسه بدانید که ماساژتها وحشی نیستند؟
تو باید منبع بیاری که ماساژتها وحشی هستند نه من
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
نقل قول: این شورشها در اغلب کتیبه های هخامنشیان چه مال دوره کوروش چه بعد از آن نوشته شده و همه میدونند
تو چطور میگی شورشی تو دوره کوروش وجود نداشته؟
شورش در زمان کورش کم بود انګشتر شمار بود. که هیچ کدوم موجب جنګ نشد و همه موجب درګیری های کوچک(یعنی فقط چند نفر کشته شدن و یا در بعضی جاها جلوګیری از شورش شد) شد. البته این ها که میګم چیزی است که در تاریخ موجود است.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، 1939
راستی بعدا نگینا منظورت فلان بود اگه هر برداشتی از حرفای من دارین بگین تا مشخص شه
پاسخ
من خودم چند کتاب و مطلب راجب همین موضوع از نویسنگان مختلف خواندم
ان ها هم به صراحت گفتند این قوم وحشیند
هردوت هم در این مورد گفته که ماساژت ها وحشی هستند
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ps3000
نقل قول: شورش در زمان کورش کم بود انګشتر شمار بود. که هیچ کدوم موجب جنګ نشد و همه موجب درګیری های کوچک(یعنی فقط چند نفر کشته شدن و یا در بعضی جاها جلوګیری از شورش شد) شد. البته این ها که میګم چیزی است که در تاریخ موجود است.
فکر می کردم اطلاعاتت در مورد تاریخ هخامنشیان زیاده
در زمان کوروش جنگهای بسیاری بر اثر شورش اتفاق افتاد
اصلا قبایل سر تعظیم فرود نمی آوردند
در کتیبه ها به این مساله بارها اشاره شده
نوشته شده وقتی برای سرکوب شورشی میرفتند شورش دیگری در آن طرف کشور اتفاق می افتاده
منتها کوروش بسیار قدرتمند بوده وبا افتخار از سرکوب این شورشها تو کتیبه هاش یاد می کنه
پاسخ
در لغت نامه دهخدا توضیح کاملی و گفته به گفته هردوت هم ان ها وحشی بودن

منبع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-ca11aa60f0804be4947d349ba401ecb9-fa.html
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali.
درضمن باز هم می گم کوروش به هیچ جا حمله نکرد وفقط دفاع کرد ولیدی وبابل ومصر به خاطر نابودی مادها(آژی دهاک ستمگر)می خواستند با حمله ای مشترک ایران را ازبین ببرند زیرا قبل با مادها پیمان اتحاد بسته بودند اما کوروش پاتک زد واو با بابل ولیدی نبرد کرد(نبرد مصر به عمرش قد نداد وکمبوجیه سپاه را برد).کوروش از میهنش دفاع کرد واگر امروز نام ایران باقی است به افتخار اوست.
"دختر و افسر مرزی"

داستانی ازمردانگی وسخاوت کوروش کبیر 6
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان