امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نماد های شیطان پرستی در clash of clans

ببین بذار یه چیز بگم تمومش کنم مسعولین به خاطر اینکه این بازی برای سازندش سود خیلی زیادی داره دارن حرص میزنن به خاطر اینکه یه بازی درست حسابی پیدا شده تا مردم بازی های بیخود ایرانی رو بازی نکنن

من ایران رو دوست دارم ولی از همه مسعولینش حالم بهم میخوره
نماد های شیطان پرستی در clash of clans 5
پاسخ
 سپاس شده توسط Ranger*
آگهی
kheyli gedi nagirid baba

(13-08-2015، 20:06)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین بذار یه چیز بگم تمومش کنم مسعولین به خاطر اینکه این بازی برای سازندش سود خیلی زیادی داره دارن حرص میزنن به خاطر اینکه یه بازی درست حسابی پیدا شده تا مردم بازی های بیخود ایرانی رو بازی نکنن

shoma kheyli motarezia

boro raper sho
پاسخ
(13-08-2015، 20:35)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kheyli gedi nagirid baba

(13-08-2015، 20:06)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shoma kheyli motarezia

boro raper sho

اگه لازم باشه هر کاری به خاطر عدالت از بین بردن ادمای فاسد جامعه میکنم
نماد های شیطان پرستی در clash of clans 5
پاسخ
(13-08-2015، 20:44)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 20:35)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kheyli gedi nagirid baba

shoma kheyli motarezia

boro raper sho

اگه لازم باشه هر کاری به خاطر عدالت از بین بردن ادمای فاسد جامعه میکنم
نیگا داداش من طناب دار اون بالا اونجا سمت راست اویزونه در بقلیشم زندانه حالا تو هرکاری میخوای بکن :cool:
چیزی که عقاب رو پیر میکنه غم قفس نیست پرواز زاغ بی سر وپاست
پاسخ
(07-08-2015، 11:50)Ranger* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ های پکاه چه ربطی به شیطان پرستی داره هزاران کاراکتر هست که شاخ دارن
یا شطرنجی بودن زمین (شطرنجم شیطان پرستیه لابد)
و...
حالا تو با اینا شیطان پرست شدی؟

اره بازی شطرنج یه بازیه شیطانی هستش
و یه مدتی بازی کردنش تو کشور ما حرام بود
ولی به قول شما مگه من با بازی کردن کلش و شطرنج شیطان پرست میشم؟؟مگه میشه؟! مگه داریم؟!
خوب،درسته شیطان پرستی تو دین و ایین ما گناهه ...
ولی اگه من فکر و رفتار درستی نداشته باشم از شیطان پرستی و هزارتا کارای دیگه بدتره
پس لطفا به فکر خودمون باشیم تا به چیزای چرت و پرت

پاسخ
وای خدایا!
همنفسم شد سایه سردم.......
پاسخ
(14-08-2015، 10:14)8zahra1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 11:50)Ranger* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ های پکاه چه ربطی به شیطان پرستی داره هزاران کاراکتر هست که شاخ دارن
یا شطرنجی بودن زمین (شطرنجم شیطان پرستیه لابد)
و...
حالا تو با اینا شیطان پرست شدی؟

اره بازی شطرنج یه بازیه شیطانی هستش
و یه مدتی بازی کردنش تو کشور ما حرام بود
ولی به قول شما مگه من بازی کردن کلش و شطرنج شیطان پرست میشم؟؟مگه میشه؟! مگه داریم؟!
خوب،درسته شیطان پرستی تو دین و اییم ما گناهه ...
ولی اگه من فکر و رفتار درستی نداشته باشم از شیطان پرستی و هزارتا کارای دیگه بدتره
پس لطفا به فکر خودمون باشیم تا به چیزای چرت و پرت

afarin
پاسخ
ماه هم وقتی به صورت هلال در میاد به صورت همون شاخی میشه که اشاره کردی پس نتیجه میگیریم ماه هم شیطان پرستیه Big Grin
اصن نکنه خدایی وجود نداره؟! اصن نکنه دنیا همش شیطون پرستیهههههه وایییییییی Big Grin
بابا برید جمعش کنید دو روز دیگه میاید میگید خونه ی خدا هم چون مکعبه  شیطان پرستیه بعد میاید میگید قرآن هم توش شیطان پرستیه بعید نیست از شما آدما :|
ما خودمون این همه مشکل داریم چه در رفتار تک تکمون چه کلی مشکلات جمعی تو این کشور اونوقت اینارا ول کردید چسبیدید به اینا :|
چقدر فقیر و کودک زیر سیزده سال تو خیابونا میبینیم که دارن کار میکنند و هیچکس هم کاری واسشون نمیکنه....
کلی دزد و خلافکار هر روز میبینیم که با وثیقه و پول جیب باباشون آزاد میشن خیلی راحت!! اینا شیطان پرستی نیست؟! :|
پاسخ
 سپاس شده توسط Ranger*
(14-08-2015، 12:49)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه هم وقتی به صورت هلال در میاد به صورت همون شاخی میشه که اشاره کردی پس نتیجه میگیریم ماه هم شیطان پرستیه Big Grin
اصن نکنه خدایی وجود نداره؟! اصن نکنه دنیا همش شیطون پرستیهههههه وایییییییی Big Grin
بابا برید جمعش کنید دو روز دیگه میاید میگید خونه ی خدا هم چون مکعبه  شیطان پرستیه بعد میاید میگید قرآن هم توش شیطان پرستیه بعید نیست از شما آدما :|
ما خودمون این همه مشکل داریم چه در رفتار تک تکمون چه کلی مشکلات جمعی تو این کشور اونوقت اینارا ول کردید چسبیدید به اینا :|
چقدر فقیر و کودک زیر سیزده سال تو خیابونا میبینیم که دارن کار میکنند و هیچکس هم کاری واسشون نمیکنه....
کلی دزد و خلافکار هر روز میبینیم که با وثیقه و پول جیب باباشون آزاد میشن خیلی راحت!! اینا شیطان پرستی نیست؟! :|

toomor neveshti????
پاسخ
(14-08-2015، 12:56)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 12:49)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

toomor neveshti????
به جای اینکه از من بپرسی طومار نوشتی یا نه جواب منو بده!!!
اونایی که میگید اینا شیطان پرستیه قبول من حرفی نمیزنم اما این چیزایی که من گفتم چی؟! حتما اینا عدالته و شیطان پرستی نیست! 
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  باب اسفنجی(شیطان پرستی)
  چهره یک شیطان پرست در راهپیمایی امروز-عکس
  به نظرتون این بچه واقعا بچس یا یک شیطان روانی
Heart ازدواج زن 18ساله هندی با یک سگ برای شکستن طلسم شیطان+عکس
  مطالب خواندنی درمورد شیطان
  کار تون های شیطان پرستی
  حماقت عجیب شیطان پرست ها ببینی به خدا از غذا می افتی +18عکس
  ☠☠شیطان ماهی☠☠
  نماد های شیطان پرستی (فقط عکس)
  افراد معروفی که شیطان پرست هستند

پرش به انجمن: